17

Анонимен

преди 6 години

В БЪЛГАРИЯ БЕСНИТЕ РУСОФОБИ И АМЕРИКАНОФИЛИ СА САМО Ч*ФУТИТЕ, ОБРАТНИТЕ И ГРАНТАДЖИЙТЕ ХРАНТУТНИЦИ НА ДЖОРДЖ СОРОС ,ЗА НАША РАДОСТ ТЕ СА ЕДВА 00,1% ОТ НАСЕЛЕНИЕТО НА БЪЛГАРИЯ,ОСТАНАЛИТЕ 99% ЕТНИЧЕСКИ БЕЛИ ПРАВОСЛАВНИ БЪЛГАРИ ,ОБИЧАМЕ И ПОЧИТАМЕ НАШИТЕ РУСКИ БЕЛИ ПРАВОСЛАВНИ БРАТУШКИ -ОСВОБОДИТЕЛИ.БЪЛГАРИЯ И РУСИЯ СА ОБРЕЧЕНИ ДА БЪДАТ ЗАЕДНО- ЕДНА ВЯРА ЕДИН ЕТНОС ,ЕДИН ЕЗИК ,ЕДНА СЪДБА!.

16

проктолог

преди 6 години

Заглавието трябваше да е друго: Хомосексуалните в НС два пъти повече от хетеросексуалните

15

Анонимен

преди 6 години

И ги определихте като русофили по подписка в една група?!?!?!Действията са важни,не групата!!Аз един русофил не виждам в НС!!Виждам интересофили,суджукофили,доларофили,еврофили.................

14

ТHE Патриот

преди 6 години

американофил-предател антибългарин и безродник чието наказание е само смърт!

13

Пенсионер

преди 6 години

До Анонимен 5С Русия трябва да имаме равноправни и полезни за България отношения.А иначе Русия нито е славянска, нито е православна страна. И двете понятия са измислени и се експлатират от Путин и режима му. А историята е доказала, че Русия винаги е считала България за своя собственост и политиката й към България винаги е била една - заробваща!

12

Пенсионер

преди 6 години

До Обичам Русия!!!Смачкан ти е тролския мозък!Преселвай се в Русия, пълен ***!

11

Анонимен

преди 6 години

Няма русофили, има рубладжии! Другото е пpocтотия и невежество.

10

Анонимен

преди 6 години

Хахахахаххааа,русофилите били два пъти в повече!!Е......ти русофилите,които гласуват в подкрепа на санкции или зачернят с гласуване всеки руски проект!!Много русофилско,няма що!!

9

Анонимен

преди 6 години

странна работа- дали в думата има и 1% българофили, или пък в сената, или в бундестага... много "натягащ се" манталитет има българина, все иска "да се хареса на началника", "да се сложи" на шефа ... лошо ... това значи, че е и "готов на всичко", само и само "да получи благословия" ... :((

8

Обичам Русия!!!

преди 6 години

Обичам Русия. Единствената държава която би помогнала на България срещу евентуална турска инвазия. Мачкай Путин!!!! Най- влиятелния човек на планетата

7

жжжжжж

преди 6 години

Шайкаджията А. Тодоров и той русофил се писал. За всеки случай се писал и приятел на САЩ. Да е с двете страни, че знае ли се... Срам нямат тези...

6

байхейс

преди 6 години

защо тази клета и проклета майка България винаги трябва да търси господар !?защо трябва да се делим на хора които искат да продадат България на Русия или на САЩ !?нито на САЩ нито на Русия и пука за България !!!събуди се *** народе и се опитай както казваше Ердоган или да живеем като хора или ако не може то тогава да умрем като мъже !

5

Анонимен

преди 6 години

Колкото по-добри са отношенията на България с братска, славянска и православна Русия толкова по-добро ще е положението и на българския народ! Историята го е доказала!

4

до 1

преди 6 години

Съгласен съм стеб,няма какво да добавя

3

Анонимен

преди 6 години

А защо не започнат и да действат накрая? Ето Германия си строи "Северен поток" и никой не пита, Унгария си строи електроцентрали и също никой не пита. Само ние се прецакахме по всички пунктове, че дори и селскостопанска продукция ни забрани ха да изнасяме, а те визите не можаха да въведат, защото ще имат големи финансови загуби.

2

Анонимен

преди 6 години

Нали ни дърпаха конците от САЩ? Объркан съм...

1

Анонимен

преди 6 години

Това е представителна извадка за настроенията у нас! Американофилите са оттрепки, които за един долар, ще продадат и майките си.