40

Нов

преди 6 години

Да разбираме ли, че депутатът е обвинен защото суджука не е стигнал до Борисов?

39

Анонимен

преди 6 години

герп-видими резултати..... и доста невидими! бухахахахаза кой ли път се *** като карпатски вълци, но всичко ще бъде замазано

38

Анонимен

преди 6 години

Дай му на селянжъра влъст и му гледай сеира. Да не би да си мислите че и другинте не рекетират? В голяма грешка сте. Погледнете на дупетата-тите имуществото и банковите сметки и ще разберете за какви гласувате. Аз затова от първите избори в началото на 90-те години когато за пръв и последен път гласувах за безпартиините а те се оказаха партиици спрях да гласувам. За кои да гласувам? За децата на Комунистите? За Мутрите или за селянжърите??? Не за такива не гласувам!! А вие гласувайте!!!

37

атаката от ляво

преди 6 години

Разбира се, че е от ляво. От ГЕРБ са организирана престъпна група.Те няма да нарушат омертата.А ББ както винаги "целият в бяло"Въпросния престъпник всичко е вършил сам и само за себе си.Суджука като не е отишъл при ББ, нека прокуратурата да каже къде е. Нека НАП да проследи продажбите

36

Анонимен

преди 6 години

А, бе гербер и за Мишо Бирата ли беше кокошкарско?Тогава ясно се видя стилът на "управление" на така нареченият премиер, а всъщност пазач на паркинга на ДС по времето на Бай Тошо.

35

ЖИВКО СУДЖУКА

преди 6 години

ДЕПУТАТЪТ ОТ ГЕРБ скрил суджуците само за себе си, не дал и един суджук на бащицата-повелител.

34

Анонимен

преди 6 години

За толкова мезе си требва цел винпром

33

Анонимен

преди 6 години

А ако стотина килца суджуци бяха стигнали до премиера /от 4-те тона/ тогава какво? Депутатинът щеше да бъде чист като непорочна девица?

32

Анонимен

преди 6 години

Имайте предвид че 90% от герберугите са като тоя и шлявят кой каквото докопа.Останалите 10% са на КОПАНЯТА около Борисов и не се занимават с такива помиярски истории. Там се скубе на ЕДРО (десетки и стотици милиони) от обцествени поръчки и рекет на едрият бизнес.ЗАКРИВАЙ!

31

Анонимен

преди 6 години

"Той допълни, че нито един суджук не е достигнал до премиера."На затуй ще остане без имунитет.

30

Анонимен

преди 6 години

политиката на суджука и културата на бахура - това са ГЕРБ

29

Анонимен

преди 6 години

Същият търговец бил рекетиран от депутата и да мебелира с мека мебел офиса на ГЕРБ в града, както и да постави климатична стена, отново за нуждите на партията." Те обаче са се оказали в офиса на народния представител", разказа още Цацаров, цитиран от "Фокус"............................ЩЕ ПОИСКА И МЕКА МЕБЕЛ , И КЛИМАТИЦИ И ЗА КИЛИЯТА СИ.

28

Анонимен

преди 6 години

С какви глупости занимават хората??? Някой си искал 4 тона суджук от името на премиера, а той дори един суджук не бил изял. Ега ти сапунката.

27

Анонимен

преди 6 години

На такъв цър-вул - пишман-рекетьор му хакам скрита камера в 4K и го изтипосвам в Господари на ефира, ютюб, вбокс, всички социални мрежи, медии, НПО, посолства и на папата ще го пратя даже. Хора, в 21-ви век сме. Не могат такива ***#ци да ви яхат като едно време.

26

Анонимен

преди 6 години

"нито един суджук не е достигнал до премиера."Точно така Цацаров, премиерът трябва да се пази с нокти и зъби. Той винаги, за всичко е невинен.А да не забравяме, че и той лично те назначи.

25

Анонимен

преди 6 години

б.лгаристан загива тази жалка мизерна територия

24

Анонимен

преди 6 години

Е банкянският рекетьор нали беше на филии с мас, сега и суджук ли прояде.

23

Анонимен

преди 6 години

ТОЗЕ НОСИЛ СУЗЖУК НА ПРЕМИЕРА, ДРУГИТЕ КАКВО ЛИ МУ НОСЯТ?Той приема не само в натура, но и в пари.

22

СЛУХОВЕ

преди 6 години

Това са недоказани слухове за Борисов и разни хора ги разпространяват .Както примерно слуха в работещите в Булгартабак София които бяха съкратени - Собственик бил Борисов на Фабриката и изнасял по 150 тона цигари в Турция за Сирия , Ердоган му се бил обадил и му казал че ще му резне главата ако не спре този бизнес и не затвори завода за три дни и не го обещети Ердоган защото сина му държал този бизнес - Борисов бил платил 8 милиарда евро и затворил завода .Хората си говорят глупости .

21

Нов

преди 6 години

Суджука сигурно е менте - 4,50 килото ?!? Тоя дупетат заслужава да го запрат и една година поне, само и само със суджук да го хранят. Хубаво да се наяде. Ама надали :)