33

До 11

преди 6 години

Така е. Но и много от законите ни трябва да се променят. Сега те са такива, че и полицията, и съдебните органи са длъжни да гледат през лупа да не би случайно да ощетят с нещо обвиняемия и да не нарушат правата му.Пострадалият бива поставян в позицията едва ли не на престъпник, който иска да оклевети някого. Първо да доказваш, че казваш истината, после да доказваш, че с нищо не си предизвикал злодея. И накрая решават да са по-меки с него, та ха дано да се поправи.А той се настървява още повече!

32

Турчин

преди 6 години

До Анонимен 26По времето на вашия идол Левски "убийствата на частта", както се наричат, са били сравнително често срещани, то какво ти, само до преди има няма 20-30 години една камара латиноски държави са имали меко или оправдателно законодателство за подобен род убийства. Тъй че Левски можеше и да свие рамене, кой знае. Пък и не е зле да отвориш вашата, българската Уикипедия и да видиш за какво точно е осъден Левски (тийзър- по онова време за революционна дейност се е давала каторга в Диарбе

31

Анонимен

преди 6 години

На този герой в САЩ доживотната не му мърда. В зависимост от щата можеха и на инжекция да го пратят след 15-20 години приятно лежане в Сан Куентин с приятните момчета от МS-13, който много щяха да му се радват (ама не така както той би искал...).У нас обаче ще го видите на улицата след максимум 5-6 години.

30

Бау

преди 6 години

Каква история .. А приятелите му щели видиш ли да изчакат той да се предаде... Не виждате ли, че е луд бе хора. Ако го бяха предали веднага Звездимир нямаше да бъде бит. Имат и те вина. Този е психично болен и трябва или да лежи до живот или смъртно наказание. Такива нямат поправка никога. Жените, които харесват "лошите момчета" да си извадят поука от ужасната случка.

29

До 25

преди 6 години

Вероятно са били едновременно уплашени и раздвоени. В такива ситуации много малко хора са способни да реагират хладнокръвно и трезво. В това отношение случаят в Борисовата градина е изключително показателен - от цяло училище там не се е намерил никой, който да изложи опасенията си пред когото трябва. Няма логика всички да са толкова безсъвестни.

28

Анонимен

преди 6 години

Жалко за жената, трябвало е да се цени повече, изглежда е била и красива.

27

Анонимен

преди 6 години

Дано му дадат доживотна без право на замяна.Да се избави от мъките.

26

До Теди

преди 6 години

Или например да падне и фатално да си удари главата, докато слиза или се качва по стълбището в ареста. Смъртна присъда у нас няма и защо да го хрантутим този до живот? Последното също не е сигурно, защото сега мама и тате ще хукнат да доказват колко е болен той горкичкият. Съдът ще му назначи престой в някое здравно заведение и след няколко месеца или година, с подписа на някой добре подкупен доктор, този пак ще е на свобода, в луксозния си джип и с пачка пари в джоба, дадени от родителите му!

25

Анонимен

преди 6 години

Голям юнак и патрЕот е този. Даже Васил Левски фигурира на профила му. Апостола сигурно много щеше да се гордее с този. Все пак бръсната глава, бръсната крака, анаболи, дрога и обезглавяване на жени са патенти на българският националист. Естествено, че е също така и русофил като му гледам снимките.

24

Анонимен

преди 6 години

А тези защо не са съобщили веднага в полицията, можеше още някой да бъде убит.

23

Друсляк

преди 6 години

Преди време гледах предаване за друсляците в US. Там полицаите разказваха, че най-зверските убийства са извършени след употребата на "моли" ако не бъркам. Доста шокиразщи меща разказваха тези полицаи. Никой не можеше да обясни защо, но всички се обединиха зад идеята, че след употребата на тая дрога хората изперкват яко.Няма да се очудя ако и този случай е такъв, кой знае какво е друсал тоя пикльо.

22

онбашията

преди 6 години

защо служителите на днес.бг мразят *** и трият коментари които могат да им спасят живота един ден? никой не е застрахован срещу дъщеря ***, не си мислете "аз моята ще в възпитам правилно и няма да стане ***". тъмна е демокрацията и опасности дебнат навсякъде.

21

bluesky1

преди 6 години

Ако бе възможно, този трябва да бъде изправен до стената и да последват няколко залпа! Чудя се къде ли са редовните коментиращи "патреоте"! Този на ром мяза ли Ви? На 29, баща на едно дете, но никога не работил, презадоволен, дрогиран, анаболен мамин синковец с джип, купен от майка му!!! А този типаж е доста масов..., по шофирането по пътищата ще ги познаеш...нахални, агресивни, мачкащи всичко живо....!!!

20

varg

преди 6 години

Нали искахте демокрация бе,кво ревете сега?Нима си мислехте наивници такива,че демокрацията е нещо по-различно от това ?

19

Анонимен

преди 6 години

На Боко контингента. Същата визия имат и двамата.

18

Анонимен

преди 6 години

Вземето га за лидер в БСП

17

До 16

преди 6 години

Всеки може да се заблуди отначало. Не знаем как й се е представял, докато я прикотка да заживеят заедно. Момичето е много хубаво и нищо чудно този да се е правил на джентълмен и да й е свалял звезди.После се е убедила, че е сгрешила и се е опитала да се измъкне от тази връзка. И ето го резултата.Най-голяма вина имат родителите на този тип. Те са били наясно какво е психичното му състояние, но въпреки това са му давали достатъчно пари, за да се прави на баровец, вместо да го пратят в лудница.

16

Анонимен

преди 6 години

Направете го вицепремиер!

15

Анонимен

преди 6 години

Ami tq si e viovnada si e otvarqla i4ite s kakav se zaxva6ta

14

Жоро

преди 6 години

баси утайката...такива "хора" не трябва да се разхождат по земята