19

vv

преди 6 години

Единствените смислени коментари са на калина и на анонимен 21.Подкрепям ги напълно.

18

реалист

преди 6 години

Не само полицаите, а всички теябва да излязат на национален протест. На политисите трябва да им се напомни,че са избрани да РАБОТЯТ за НАС, а не за себе си.

17

Анонимен

преди 6 години

Както излизат на протест, така трябва да се обединим и излезем всички ние от останалите професии. Тогава нещата може би ще се променят!

16

Андрешко.

преди 6 години

Крайно време беше да излезнат на улицата и да си вършат работата,а не да се скатават по кафенетата,да закачат мацките и да получават големи заплати...

15

Анонимен

преди 6 години

смех :)))Шкембетата на въздух излезнали да просат ... чиба *** :))

14

Анонимен

преди 6 години

До КАЛИНА. ПРАВИЛНО. ЛИ СЪМ РАЗБРАЛ. ПЪРВО ТРЯБВА РЕФОРМА И ПОСЛЕ ПРЕНАЗНАЧАВАНЕ И НАКРАЯ ЗАПЛАТА.

13

НЕ СЕ НАЯДОХА !!!

преди 6 години

Такса за спокойствие на жриците по улиците,пари на дознателите за да покриват доказателствата срещу всички кражби и битови престъпление,..и още и ощеКорупция ,корупция...навсякъде на всички нива в МВР

12

ьььь

преди 6 години

кой то не му харесва да напуска,ама като знаят че на 50 години пенсия заплатки 20броя

11

Kалина

преди 6 години

Налагало ми се е да моля полицай за съдействие, свързано с работата ми. Идват хората, но само присъстват. И казват, че това им е забранено, нямат право на онова, не им позволяват трето. Е, как да са в помощ?И може би няма да е лошо да се присъединим всички към тях, защото безумието, в което живеем, трябва някак да спре!

10

Избягал

преди 6 години

А на малките селски улички, където безчинстват роми крадци и убийци ще излазът ли милиционерите???

9

???

преди 6 години

До Анонимен 8:На село сега пече и има работа!Друго си е сянката на храста или под някой чадър на морето или на кафенето?!?!?!

8

varg

преди 6 години

Да не излезем ние,че тогава става страшно.

7

Скитник

преди 6 години

Масови уволнения е решението! На групи от по 500 човека! Назначавате 500 нови и уволнявате 500 протестиращи, мързеливи тюфлеци.

6

Едно ченге

преди 6 години

Ако сега не започнат истински реформи в МВР включващи качествен кадрови подбор, подготовка, вкл. физическа, нормативна, огнева, ако не започне пълна подмяна на коли, оборудване и въоръжение, ако не започне и подмяна на част от кадрите, утре ще е късно. Но за тези неща трябват и ПАРИ! От човек със заплата под хиляда лева, визирам млад полицай от охранителна полиция, не може да очаквате много, в интерес на истината за тези пари и това отношение от държава и общество, и това което правим е много.

5

Анонимен

преди 6 години

Излизали били на улицата.Разгеле!Ето това е новина - български полицаи на улицата.Ако излезат и на селските улици, това ще е наистина от сферата на фантастиката.

4

До 4

преди 6 години

А каква работа вършат всъщност?

3

Анонимен

преди 6 години

Това, че протестират, значи ли,че се отказват от рушветите и рекета. Пък ако затворят и чадърите над наркотиците, ще е добре

2

ЗаУниформи и заплати

преди 6 години

нека да преговарят посредством синдикатите. Там би трябвало да има специалисти, които да преценят кое от тези искания с какви аргументи може да се представи като искане, адресирано до управляващите. Аз не съм специалист в тази област.Ще ги подкрепя обаче тогава, когато твърдо поставят въпроса за правомощията, които им дава законът в някои ситуации! Не е допустимо полицаят да бъде принуждаван да се държи като страхлива ученичка тогава, когато *** издевателстват и над него, и над гражданите!

1

Тест!

преди 6 години

Да им редуцират заплатите с процентен индекс, равен на коефициента им на интелигентност! Но...повечето са с IQ под 100 и ще трябва да им намалят заплатите. Така е справедливо.