29

Кратун

преди 6 години

Всичко се прави, за да се тъпчат гушите на банките. Когато стане задължително плащането по банков път, ще вдигнат таксите както си искат, щото няма къде да идеш. Така се прави бизнес в България - с купуване на закони.

28

Анонимен

преди 6 години

Зорлем ще научите народа на финанси и ще си извади парите от "банките". Тогава ще ви питам как ще му ги смучете.

27

Анонимен

преди 6 години

То без пари няма да е лошо, стига на върха на пирамидата да не стояха възможно най-алчните и егоистични същества в Космоса - масоните :D

26

Анонимен

преди 6 години

Накрая без чип в ръката или на челото никой няма да може да купува и продава, и няма да има пари в брой - това им е мечтата на тях.

25

cazzo duro

преди 6 години

В Италия беше 1000 евро но после го вдигнаха на 3000 евро.

24

Анонимен

преди 6 години

Как смеете да уронвате престижа на банките, нямаше ли закон около случая с ктб, който заплашваше със затвор, всеки, който злослови с/у банките :D Как може да си помислите дори, че този закон ще напълни джобовете на банкерите още повече, докато те в момента едвам свързват двата края и живота им е супер труден и тягостен, един след друг се самоубиват. Да живеят масоните-капиталисти на запада, те правят живота на планетата все по-прекрасен :D

23

Анонимен

преди 6 години

До сега какво ви пречеше да се борите със сивата икономика? Има закони който регламентират плащането на осигуравки, но зори наврабчетат име ясно че НИКОЙ НЯМА ДА СЕДНЕ ДА ГИ СПАЗВА.И ТОВА Е УМИШЛЕНО.Следват чиповете и най-смешното е че това вече не можете да го наречете теория на конпирациятаАЙде поне покажете крокодила.

22

майна

преди 6 години

и ако в ресторанта направя сметка за рождения ми ден над 1000 лв, къде да търся банка посред нощ.

21

Анонимен

преди 6 години

И как това бори сивата икономика? Даваш 5000лв. кеш, а аз пиша че съм взел 1000лв... Всеки който е купувал автомобил втора ръка знае за какво става въпрос.

20

Анонимен

преди 6 години

Какво банкерско лоби?

19

Каво е фашизъм

преди 6 години

Ако бай мутра или някой ти блокира картата,ако спре тока,ако си офлайн ..............умираш прав от глад,мерси патриоти предатели ,мерси чужди банки!Това е фашизъм в най-чиста форма!

18

Анонимен

преди 6 години

Банкерското лоби в парламента е неудържимо засега. Още повече, че в случая съвпадат интересите на банките /повече приходи и клиенти/ и на държавата /тотален контрол на гражданите/. Не вярвам идеята за 1000 лв. /под средната работна заплата/ да е родена в герберските кратуни. По-вероятно е да са действия под външен натиск- някой да експериментира как ще проработи системата в България.

17

сминдух енд чесън

преди 6 години

Такси,такси и трябват на тази държава .А не ли по лесно направо парите да ги премахнете,и без това обикновения ги вижда само в деня за заплата или пенсия ,като се плати някоя сметка и чао.

16

bzzzzz

преди 6 години

Че то това е една кръчма.

15

Анонимен

преди 6 години

Каква борба срещу сивата икономика ? На всеки е ясно ,че това е такси,такси и още такси за банките .

14

Анонимен

преди 6 години

Масонският почтен елит на запада е истината, слушайте ги, те ще ви оправят! С интерес ще наблюдавам през 2030-та как един град икономика ще издържа цяла държава, а масоните банкери ще викат теглете още заеми.

13

Анонимен

преди 6 години

Явно в НС. Си гледат само далаверата, никой не мисли разумно. Така е когато премиер е човек с една прочетена книга и то до половина, натресъл се във властта с купуване на изборите, назначил хиляди калинки в администрацията, властващ но не управляващ. А комисионните в банките кой ще прибира? И колко ще са те? Колко от тях ще отиват при Батко от Банкя? И без това банките трупат страхотни печалби, още ли ще правят? Тези от ГРОБ са направи и((диоти, а ПатрЕотите къде са?Нещо утихнаха. Баси баклуците

12

Анонимен

преди 6 години

1000 ЛЕВА Е ПЪЛНА ГЛУПОСТ !!!!! ТАКА ИЗОБЩО НЯМА ДА ЗАСЕГНАТ СИВАТА ИКОНОМИКА ЩОТО КОЛКО СТОКИ СТРУВАТ РЕАЛНО НАД 1000 ЛЕВА!!!!ДРЕБНОТО СИ ВЪРВИ С ПЪЛНА СИЛИ!!!

11

холандия

преди 6 години

... точно в Холандия ли избра да си пратиш децата за да избегнат безкешовото разплащане? :))) глупчо....

10

Българина

преди 6 години

Ако това стане, следваща сръпка няма кешови пари, съответно хората стават по уязвими и зависими от тези които създават и управляват парите. Колкото ти пуснат от ецб по сметката толкова. Приключихме с измислената юдейска демокрация.