49

Циник до 53

преди 7 години

Алоооууу...макето - тия ги обяснявай на албанските ре зачета....

48

Анонимен

преди 7 години

Македонци, не изпадайте в истерия ! На сила хубост не става ! Никой в България не иска връзки с хора, които сипят хули, омраза, лъжи, комплекси...Помнете, че българите имаме достойнство - вие идвате при нас, а не ние при вас все пак ! На нас вече ни омръзна от вашето жалко поведение и ако не сме ви отрязали досега, то е защото имаме достойнство, памет, съчувствие, съжаление към вас... Без нашата подкрепа щяхте ли да просъществувате като държава досега ?

47

Анонимен

преди 7 години

Не ви ли писна от мракобесническия режим на предателите фашисти Бойко, Волен, Каракачанов и Валери Симеонов?

46

Анонимен

преди 7 години

О-то означавало Охривска, аба коминтерновци глуппави, барем научете историята на ВМОРО, историята за Илинденското възстание, пиша го пак ВМОРО - Вътрешната македоно-одринска революционна организация, вътрешна зашото е на българите живеещи вътре в Османската импреия, и македоно-одринска защотот обхваща всички българи в областите от Македония и до източна Тракия

45

Анонимен

преди 7 години

Македония е разкъсана след Първата световна война от великите сили на три части.Егейска Македония в днешна Гърция, Пиринска в днешна България и Вардарска, която е единствената запазила се част от Македония.И в трите области живеят македонци, като в Гърция и България след Втората световна война са подложени от местниту управляващи режими на тотална асимилация.Македонците в Северна Гърция и Южна България ги е страх да се заявят като такива заради репресиите на властта.

44

до 49

преди 7 години

Ъхъ...коя България...на Симеон Велики...или на Иван Асен? Ти си момче - македонче нЪли?

43

Анонимен

преди 7 години

Македонските путинофили получиха новите опорни точки и се мобилизират. Те по заръка на Путин заедно със сръбските тайни служби отново ще се опитат да дестабилизират района.

42

Анонимен

преди 7 години

Македонците като народ са по-близки до сърбите, отколкото до българите.Те затова и бяха в състава на бишва Югослави, но никога не са били част от България.

41

до 43

преди 7 години

А Каракачанов защо толкова удобно е пропуснал въпросната буквичка О.Защото тя издава, че въпросната органицация е именно Македонска.В България неправилно е прието че О-то е Одринска.Всъщност О-то означава Охривска, т.е. Македонска. Одрин е в Турция, а турците никога не са участвали нито в Илинденското, нито в Преображенското въстание.И двете са си на македонския народ срещу Османската империя.Съгласи се, че няма как турци да бутат Османската империя, нали.

40

Анонимен

преди 7 години

Македонците и руснаците са хубави хора както и рускините не мога да разбера те що не ни искат не сме фережета а сме европеици това са пълни глупости и боико направи едно добро дело техните празници и нашите да се почитат и се недоволни или днеса са недоволни

39

Циник

преди 7 години

Чети предният ми коментар...маке

38

ист

преди 7 години

На някой македонци може да им мине беса, ако нашето правителство приеме твърда политика към Македония както Гърция.Македонците са като малкият брат, на когото винаги големият брат е виновен че е малък.

37

Циник до 39

преди 7 години

Ти откъде падаш? Има една народна поговорка:"Каквото се повикало - такова се обадило!"Тези уникално промити сърбомански мозъци са недостъпни за разумни...или логични аргументи!Вечният враг на България - Сърбия ги е дресирала добре!

36

Анонимен

преди 7 години

ВМОРО - Вътрешната Македоно-Одринска Революционна Организация, обърнете внимание на македоно-одринска :) и на вътрешна :) е това не е много изгодно за масковските коминтерновци, ама е хубаво да се знае :)

35

Анонимен

преди 7 години

Българи, защо толкова мразите македонците. Какво са ви направили.По-скоро те имат основаия да ви мразят заради фашистките изстъпления и кланетата, които сте вършили с тях по време на Втората световна война.

34

до 37

преди 7 години

Ти да не си от македонците на Каракачанов. Защото тъкав смях няма просто. Македонец пък от Русе. Това идва да ти покаже колко фалшива е цялата организация на ДС-доносника агент Иван, самопровъзгласил се за някакъв македонски лидер. По-би му отивало да е влашки такъв.

33

Анонимен

преди 7 години

Направо се чудя откъде е тази омраза на българите към Македония.

32

Исти

преди 7 години

В Македония са бесни но не хората,а руските и сръбските агенти включително "историците",които са печелели "научни" титли чрез писане на лъжи. Новият договор ще намали хонорарите на първите ако не и физическия им ръст а за другите ще се окаже,че цял живот са лъгали народа си и вместо наказание са получавали награди за това.

31

Анонимен

преди 7 години

ВМОРО другаре коминтерновци, една буква разлика, ама съвсем достатъчна за да стане ясно че не иде реч за борба на некаков митичен македонски народ, а за българския народ живеещ в Османската империя

30

до 33

преди 7 години

Това с *** е една от свободните теми за упражнение на Шибидар Димитров.Няма такъв филм. Също както и с нашироко коментираната азбука.В Българиските училища се изучават комунистически митове, които са далеч от историческите факти.Тепърва заблудите една по една започват да излизат на бял свят.