99

Анонимен

преди 7 години

Аз съм на 4 хилки месечно, добре си живея, доволен съм.

98

Анонимен

преди 7 години

Каква Румъния, каква загуба ,какво населенияе И защо населението на Румъния е по -голямо от 1989 година ?Защо нараства въпреки демократичните промени а в България с идването на демокрацията = погром ????

97

Анонимен

преди 7 години

програмистите в България взимат 3 хил още като студенти бакалаври.. Не знам колко взимат старите но е повече от 3хил

96

до QWERT

преди 7 години

И кво искаш да кажеш? Всеки с 5000 ще си е супер в БГ ама броя на тези с 500лв е дооооста по-голям от тези като тебе

95

Анонимен

преди 7 години

До Вазов 106Ооооо, я моля ти се, стига простотии!

94

Анонимен

преди 7 години

Проблемът на България сега са комунистите. Полша, Чехия и Унгария се изчистиха от комунистите и дръпнаха, а ние още не сме си изчистили от комунистите затова младите бегат, не искат да живеят в комунизма. Ако искаме и ние да дръпнеме като Полша, Чехия и Унгария трябва да се изчистим от комунистите.

93

Вазов

преди 7 години

Българио, за тебе те умряха,една бе ти достойна зарад тях,и те за теб достойни, майко, бяха

92

Анонимен

преди 7 години

Много взимаче се събрахте, че от толкова много пари не можете да спите и дращите тука с магоумните вхв форума.

91

Анонимен

преди 7 години

Младите ги изгониха пребоядисаните и непребоядисаните комунягги.

90

Анонимен

преди 7 години

Месечно си изкарвам около 12 хил лева. Имаме две коли, децата учат в частни престижни колежи, като станат студенти ще ги пратя на Запад да учат. Ходим на почивка чужбина - Малдовоте, Карибите, Френската ривиера, зимата ходим на ски в Австрия или Швейцаирия. Доволен съм от живота в България.

89

Анонимен

преди 7 години

Къде се е чуло и видяло хората да работят за говедата?

88

Анонимен

преди 7 години

Стой си на морето qwertz. Радвай се на добрата образователна, съдебна и тнт системи и обществен ред. Ако не те блъсне някой наркоман на някоя пешаходна пътека ще бъдеш вечно щастлив в бегето.

87

Анонимен

преди 7 години

Проблема е в главата ви мързи ви да учите , кой къде ще учи Икономика , дори в Германия българите учат икономка и бизнес началници да стават.. Една е станала , ама вие няма да станете..

86

Qwert

преди 7 години

Живея в Бг, печеля около 5000 евро месечно, не съм бизнесмен. Тази година май месец екскурзия в Румъния, юни в Чехия, юли и август по 1 седмица в Гърция, септември - Барселона, октомври Лисабон, ноември до април ще се бачка повече. Живея на морето. Децата ми са щастливи тук. Страната е прекрасна , да държавата е смотана. Трябва ли да емигрирам? Може би, но сега не искам. Дали в Германия , мога да си позволя такъв начин на живот? Живял съм. Не ми се живее пак в "Матрцата".

85

Анонимен

преди 7 години

Проблемът на България сега е административната система. България трябва да реформира административната система. Една модерна административната система е основата на всяко демократично общество. Административната система в България е неефективна. Ето защо трябва да реформираме административната система. Трябва да се започне първо с реформата на административната система - това ще бъде едно добро начало.

84

Край

преди 7 години

Народите са като хората - това че един е по-богат от друг въобще не означава че го заслужава. До преди 50 г. гърците са по-бедни от нас - маслина за проядеш голям зор е било. После се зародил туризма и по политически причини гърците ги заринаха с пари.Палачинката обаче се обръща мисля че до 30 г. чернозема ще бъде по-скъп от плажа.Света се променя. Историята не свършва.

83

Анонимен

преди 7 години

Тоя с проблемите положително е аутобоот. Пише едни и същи глупости. Лека нощ, пък вие си разговаряйте, ха хах

82

от Холандия

преди 7 години

От 11 години съм в Холандия, заплатата ми е 7600 евро, жена ми взима към 4 хил евро, изобщо не мислим да се връщаме в бегето, децата дори вече не говорят български.

81

Анонимен

преди 7 години

Проблемът на България сега е избирателната система. България трябва да реформира избирателната система. Една модерна мажоритарна система е основата на всяко демократично общество. Избирателната система в България е неефективна. Ето защо трябва да реформираме избирателната система. Трябва да се започне първо с мажоритарната избирателната система - това ще бъде едно добро начало.

80

Анонимен

преди 7 години

Синовете ми са германци и двамата. Бг нанай маро