189

Гошу

преди 7 години

Ама Путляра като е много голям, той да наложи санкции на САЩ бе, защо само се оправдава и мрънка като г ъ з :))))

188

пущиняк

преди 7 години

До анонимен 355,Само дето пропускаш, че по време на ПСВ, в Русия се вихри и гражданска война! В битките от ПСВ Русия дава по-малко жертви, отколкото Франция- около 1 милион и нещо! Тези два милиона не знам къде си ги прочел! Що се отнася до втората световна там нещата са много сложни и не могат да се обяснят с едно-две изречения! Най-общо казано, цяла Европа, без Англия и България, воюва срещу руснаците!

187

Анонимен

преди 7 години

До 360Безспорно НЕ побеждават. Това ще дават много жертви само показва , колко са слаби технически и тактически. Даването на много жертви не е гордост ..А слабост. ВСВ война е печели САЩ в момента в които хвърля първата Атомна бомба. От там на татък всички са пощадени ...И Германия и Русия .За разлика от Русия обаче....Япония и Германия се извиняват всяка година за предците си и това което са направили.

186

СТРАНДЖАТА

преди 7 години

До Яна ДеверянченкоАз винаги съм спокоен, когато има паради и араби наоколо. Най ми е трудно, когато съм заобиколен от жени. Някак си се разминава с евроатлантичните ми пристрастия и модернизъм

185

no comment

преди 7 години

"когато американските законодатели подкрепиха идеята Русия да бъде наказана заради ПРЕДПОЛАГАЕМАТА намеса в президентските избори през 2016 г"

184

СТРАНДЖАТА

преди 7 години

До Яна ДеверянченкоАз винаги съм спокоен, но жужето ви нервничи, когато разбра, че в Румъния и Полша НАТО ще разполага ПРО-та, а как ще се чувства, когато и в Украйна започнем да монтираме...

183

Анонимен

преди 7 години

До Яна ДеверянченкоВасали има само в азиатските сатрапии, като твоята Родина! В Западния свят има нещица като солидарност, международни отговорности, добросъседски отношения. Все далечни за *** термини! За руснаците има само два типа държави: васали и врагове! Вижте само какво причиниха на най-близкия си народ - Украйна гадовете. Сега си представете какво ще направят с България ако продажниците ни предадът на Русия.

182

СТРАНДЖАТА

преди 7 години

Бъдете сигурни, че Щатите няма да изхаят нито един куршум, нито една бомба срещу Русия... - те имат опита от Студената война и ще ги уморят със санкции, обезценяване на суровините, инфлация, девалвация на рублата и просешка тояга, а тогава няма на къде - ще клекнат...

181

Анонимен

преди 7 години

Де гол е мишка. Франция капитулира за 2 седмици. Изобщо не е критерии за думи. Второ , какво значи храброст на червената армия след , като тя САМА разпалва войната заедно с Хитлер ? Това гордост ли е ?Защо пропускате този важен момент в посаниците си? Много удобно само герой да бъдат ...без флот и ввс ...Как победиха Хитлер ?

180

пущиняк

преди 7 години

До странджата,Ще ти цитирам думи на украиннец от Киев по време на протестите на "Майдана" - "Някакви луди се бият с полицията на площада и призовават Европа да ги спаси"!

179

Анонимен

преди 7 години

Русия никога не е печеила голяма война сама. През ПСВ Германия води война с Франция и Великобритания и всичките им колонии, а МЕЖДУ ДРУГОТО размазва Русия на Източния Фронт, която дава МИЛИОНИ жертви и е принудена да подпише Брест-литовския договор. През ВСВ Хитлер за 3 месеца е пред Москва и ако не беше разгърнал фронтове в БИ, Африка и Британия и беше слушал Генералите си, сега *** щяха да шпрехат на немски. Както каза Ген. Патън "победихме грешните хора".

178

Анонимен

преди 7 години

Тука се събрали 3 *** палячовци и се опитват да издигат Русия с агресия :)) Колко присъщо за нея. 300 години не научихте , че уважение не се постига със сила. За това винаги , ще сте презирани от света.

177

САМО ПИТАМ

преди 7 години

КЪДЕ БЯХТЕ ДО ОБЯД ЕВРОАТЛАНТИЦИ, БЯХТЕ СЕ СКРИЛИ КАТО МИШКИ, И НЕ ЗНАЕХТЕ КАК ДАРЕАГИРАТЕ С НОВИНАТА ЗА американското корито. СЕГА ИЗПУСКАТЕ ПАРА И МНОГО ОТВОРЕНИ СТАНАХТЕ.МИШКИ СТЕ СПРЯМО РУСИЯ.

176

Анонимен

преди 7 години

Санкции и наказания трябва да има за ЦРУ и ФБР. Аз ли да ги пазя от рашън хакерс?

175

Анонимен

преди 7 години

За предполагаемата "намеса" вече за трети път санкции?

174

Гост+

преди 7 години

Нека си слагат санкции, щом това им действа успокоително. По-добре санкции отколкото войни, пък то войни с ядрени държави няма как...

173

Анонимен

преди 7 години

До Отечествен ФронтАми нека дойде тази въпросна ватенка от военното крило и тамън ще бастиса хептен Русия. И ще настигне стандарта на живот... на Северна Корея :))))

172

Анонимен

преди 7 години

334 Има една история. Твоята и на македонците е фалшивата педерасткааа мустаката пияна история на СССР. Русия никога не е побеждавала във война сама. Особено голяма.

171

СТРАНДЖАТА

преди 7 години

До Слава на РусияМайданът го направиха демократичните сили в Украйна... - без никакви пари - а по убеждение...

170

Анонимен

преди 7 години

До РУССКИЙ ОККУПАНТРазбива на майката ти *** оная работа. Преди това САЩ са пуснали и втората ядрена бомба в Нагазаки. *** Русия трябва да издига паметници на Япония, че не удря от изток СССР. Това позволява на изверга Сталин да изтегли източните дивизии и да спаси Москва. С информация от Зорге.