116

Анонимен

преди 7 години

На този Пенко мисълта му е навързана на възли.

115

Анонимен

преди 7 години

Ще си търсим правата до последно..........................Може. В Пловдив, Бургас и Русе.Само там има арменски поп.

114

Анонимен

преди 7 години

ЦИНИЗЪМ Е ДУПЕТАТИТЕ ДА СЕ ПРАВЯТ НА ГРЪМНАТИ 2,5 МЛН ЧОВЕКА НЕ ВИ ИСКАТ БЕ ТЪРБУСИ, КАК ЩЕ НИ ЗАЩИТАВАТЕ ПРАВАТА ВИЕ СТЕ ПЪРВИТЕ КОИТО ТРЯБВА ДА ЗАЩИТИТЕ РЕФЕРЕНДМА ЩОМ ТРЯБВА ЩЕ СИ ИДЕТЕ С РИТНИЦИ

113

пенко

преди 7 години

Българският "ПЛЯМПА.и.МЕНТИ...А!" СЕ СЪСТОИ ОТ: ГРЕБ от БЪЛГАРИЯ ; Бе .Си. Пи. за България ; ПАРТ.*** от "оборищенцето" ; Ду-Пи-Се за "ПАРИ.АЛИЯ" и ЯЛОВ за ...Бг !!! Аз нямам пари за снайпер , но ти Слави ги имаше !!! Почва се от баби и дядовци - през бащи ,майки,братя ,сестри и деца на гадовете ...целия генетически код на -УНИЩОЖИТЕЛИТЕ НА БЪЛГАРИЯ !!! Децата биха си създали прекрасна държава ,ако избият партийците и техните производни !!!!

112

ognyan

преди 7 години

Слави си е суспендирал здравия разум. Преди все беше критичен към ГЕРБ и Бойко Борисов, а ето че с този референдум се опитва да го бетонира в Народното събрание.

111

Анонимен

преди 7 години

Така Славчо ще получи Бойко до живот!

110

Анонимен

преди 7 години

Хайде да сложим края на това партийно царство! Да не би да ви се живее цял живот в тази еврофашистка джамахирия?

109

Супатаааа, супатаааа

преди 7 години

Абе Славчо, що не се гръмнеш, че да ни отървеш от скудоумието си?

108

Анонимен

преди 7 години

Още когато Плевнелиев прати 3 от въпросите на КС, още тогава трябваше да играе сопата, щото тая криминална групировка наричаща себе си "парламент" си помисли че може да си прави каквото иска и да и се размине

107

гейчо

преди 7 години

Тоз наркомана що се пъне пакне успя да защити парите които му ги дадохаТоз пич не го гледам и не ми прави кефнавремето когато го излъчвах ме на касети изведнъж ни забрави и си въобрази че е голям певец и продуцент НЕ ПРОСТО НАРКОМАН И *** С НАРОДНИ ПАРИТОЙ ПРАВИ ХАЛТУРА чудя се БТВ що го излъчват още с неговите глупави скечове вън от ефира иначе БТВ ще си изгуби електората и рекламодателите

106

Анонимен

преди 7 години

Аз не гласувах на референдума именно за да не бъде задължителен. Всички мои познати направиха така. Повечето са юристи и са образовани по въпроса. Мажоритарният вот е още по-голямо зло, то ще бетонира сегашните, а с пропорционалният поне има някакъв шанс за опозиция.

105

Анонимен

преди 7 години

Не одобрявам политическия елит и случващото се, но в случая Слави предлага по-голямо зло. Всеки, който има поне малко представа от право, е наясно, че приеме лис е мажоритарният вот, това е краят на надеждата. Ще влезем в още по-голямо блато, от което няма да излезем поне 20 години. Слави не е ***, той го знае, че е зло това, което иска, но явно други интереси стоят зад това, не и народните.

104

Анонимен

преди 7 години

не са важни депутатитеправи циркове за паривдигането на заплатите на българите е най-важно,защото няма кой да им работиДомусчиев вече реве

103

Анонимен

преди 7 години

Само старата номенклантура се бои и плюе по Слави, защото ще загуби топлите си местенца в парламeнта. Ще си ходите другари и в парламента ще влязат нови лица, вие сте доказани некадърници. Ще си търсим правата до последно.

102

ivailo1403

преди 7 години

Политиците в България са ми общо взето неприятни, ама в случая са прави. Народа не е информиран достатъчно по тоя въпрос, и е сгрешил в исканията си на референдума. Освен това към Славчо имам по-малко доверие и от това което имам към политиците.

101

Анонимен

преди 7 години

Най-смешното беше когато некакъв от така наеречените патриоти, обясняваше че видиш ли от 7 млн избиратели подкрепили били само 2,5 млн. :) абе къде са тия 7 млн избиратели бе :) а колко подкрепят сегашната система има ли 1 млн ?

100

Слави Президент

преди 7 години

След "безкръвна" революция, разбира се.(В балканския кен.еф Чалгаристан всичко е възможно.)

99

Анонимен

преди 7 години

Четирите милиона казаха, че им е все тая, а не НЕ.

98

Анонимен

преди 7 години

По принцип демокрацията наистина е добра работа, стига да я прилагаш, както трябва.Лошото е, че българинът под "демокрация" разбира "ше си праа, квото си искам" и затова трудно работи.

97

Чалго,

преди 7 години

връщай парите от поръчката на БОКО! Некадърен си! не му свърши черната работа1