145

Киро екскелнеро

преди 7 години

некой просто не си е свършил работата, не може тая женица да се шматка, като свободен електрон между гостите и да си търка с парцалчета по тоя начин! не им ли обясняват, кога и как да почистват. тоя престъпник не знам за каква я е помислил, но ако хотелът е с 4-5 звезди тва е недопустимо! управителя на хотела и дежурния администратор, трябва да бъдат наказани!

144

до 159

преди 7 години

До ДА ЖИВЕЕ РУСИЯ !този път твоята Чепвена армия ще я посрещнат потомите на генерал Колев. Вземи се ограмоти малко руски тъ па нар.

143

Анонимен

преди 7 години

до 163, Прав си, един руснак нямаше да го рита тоя, ако ритне в главата рускиня така, а направо вади макаровия и му поръсва мозъка!

142

Анонимен

преди 7 години

До 161То това не е елитен хотел бе, най-обикновен масов хотел си е, а и камериерката прави това което и наредят, ако некой има забележки ги отнася към управата

141

Анонимен

преди 7 години

Разбирате ли колко е извратен еврпееца? 53 годишен го прави това, не 20 годишен наркоман.И този е напълно адекватен- вижте му само поведението.Маййка ти и *** да е..ба!

140

Антихитлерист

преди 7 години

Вижда се на видео записа че шведа е с брьсната глава, име вероятнос да е заклет расист на който не му е за пьрви пьт да рита чужденци от Бьлгарски произход!Почитате хитлер, заповядайте ваш е.

139

Дръндер

преди 7 години

До ДА ЖИВЕЕ РУСИЯ ! 159О Путинко я се разкарай с простотиите си! РУсия ще ни спасява. Нямам нужда от такива спасители!

138

.

преди 7 години

А мъже имаше ли там да му строшат и боядисат в червено жълтата тиква ? Ако му бяхте надули муцуната на тоя "мъж" следващия път щеше да се замисли преди да си разиграва коня у нас или някъде другаде.

137

Анонимен

преди 7 години

До ДА ЖИВЕЕ РУСИЯ !Аре нема нужда да идвате вашето го знаеме, Вие не ритате, направо разстрелвате

136

Дръндер

преди 7 години

До Анонимен 153Леле ама ти ти заслужаваш да те псуват. Къде видя псуване на майка бе ***?

135

Анонимен

преди 7 години

Не е редно персоналът на хотела да снове между гостите. Който е ходил в елитни хотели в Европа и Америка, знае че много се държи на това персоналът да не се движи между гостите на хотела или ако се налага да го прави незабележимо.Тук обаче сме си третия свят и такива правила не важат.

134

Анонимен

преди 7 години

Мисля че като за начало могат да го сложат в килия с 5-6 нашенски шведи.Те умеят да проявяват отношение,особенно ако знаят че ще е безнаказано.

133

Дръндер

преди 7 години

До Анонимен 148Още един Хомос Неандерталис. Абе неадекватен кретеноиден ***. Гледа ли клипа? Тя си чисти жената и тоя се приближава и стои пред нея. После тя го пита какво иска и продължава да чисти и тоя просто я рита. А ходи като *** освен това нещата му се влачат по пода. Тоя швед е неадекватен като теб.

132

Анонимен

преди 7 години

Авеее иддиоти, напротив, вместо да съжали този швед нашата българка.. тази горката жена че чисти с *** а не с машина и да отиде да се разправя с управителя на хотела, той искаше да я убие. Оллигофрени такива, не сте по-различни от тоя като мислене.

131

Анонимен

преди 7 години

Може да са го изльгали от хотела шведа че може да рита камериерки.

130

Анонимен

преди 7 години

Намерих го във Фейса. Не мога да повярвам Ралф Джордж Сундберг е професор, преподаветел по етика в Университета на Гьотеборг.

129

Анонимен

преди 7 години

Трябвало учтиво да попита.-Добър ден, какво ще желаете?-Желая да ви ритна.-Заповядайте.

128

Анонимен

преди 7 години

Аха, те заради това хотелиерите от сльнчев бряг (мутрите)искат камериерки от молдова и украйна за да може милите им клиенти да не бьдат осьдени!

127

Дръндер

преди 7 години

До Анонимен 132С риск да ми се обидиш и без да ми пука от това ще те попитам: Ти неадекватен ли си бе? Жената са я накарали да бачка. Тя няма да тръгне да чисти щото и е кеф. Не че го оправдаваш, ама това правиш. Я да те питам в чужбина ако пребиеш персонала какво ти се случва?

126

Анонимен

преди 7 години

до 132Аз ще се радвам някой да чисти постоянно около мен ако съм в хотел. Ти оллигофрен ли си бе? Нали затова съм си платил- да се чисти постоянно и да е чисто винаги. Как ще е чисто винаги, ако цял ден тропат с мръсни обувки по теракота на коридорите в хотела ако не се чисти през половин час? Или викаш като си легнат всички туристи, тогава да започнат да се чисти в хотела? ***, ганьовски, ти знаеш ли че през час в гръцки влак минава чистачка да чисти пода?