79

Анонимен

преди 7 години

ХАЙДЕ СТИГА, БЕ. ГЕЙПАРАДИТЕ НЕ СА НА ВИСОКО НИВО.КАТО ГЛЕДАМ ТЕЗИ ШАРЕНИ СЪЩЕСТВА СИ СПОМНЯМ ЗА КАРНАВАЛА В САО ПАОЛО.

78

Анонимен

преди 7 години

Ние питаме същото от много години "къде са реформите".

77

ХА-ХА-ХА !

преди 7 години

Брюкселските чиновници да знаят, че благодарение именно на еврочленството България е на това дередже.27-28 години правим реформи од натиск от Запада и съсипахме държавата си. Факт !

76

ГЕРБ - КУХИ ЛЕЙКИ

преди 7 години

Очевидно е, че Боко няма качествени кадри, които да осигурят висок икономически растеж.Инвеститорите бягат от България.

75

активен

преди 7 години

Има ли професия "***". Ако има на колко се осигуряват. И кой ги осигурява- партиите, които им плащат. И тези млади хора, вечер като се прибират в къщи дали са доволни от труда си през деня.

74

СТРАНДЖАТА

преди 7 години

КОЙТО ИСКА В ЕВРАЗИЙСКИЯ И СЕГА МОЖЕ ДА ОТИДЕ ТАМ. ЛЮБИТЕЛИТЕ НА КОРУПЦИЯ, ПРЕСТЪПНОСТ И БЕДНОСТ СА СВОБОДНИ ДА ЗАМИНАТ.

73

Анонимен

преди 7 години

До ЦиникИ? Ние сега какво да правим с информацията за твоите доходи и осигурени старини?Такива откровения ми действат по същия начин като гей парадите.Ами не ме интересува. Но ти не спираш ката ден да ни занимаваш със себе си?Комплекси, носталгия?

72

Анонимен

преди 7 години

Плонди, к`во ме интересува евразийския съюз.Мен ме интересува, че живеем в мизерия, че децата са неграмотни, че здравеопазването е лошо, че УПРАВЛЯВАЩИТЕ КРАДАТ.Това за евразийския съюз си го пъхни отзад, не ме интересува.

71

i'm

преди 7 години

Не се почва от образованието, а от манталитета и ценностите. След това и образованието ще се оправи и здравеопазването и съдебната система и всичко ще тръгне напред!

70

Край

преди 7 години

Па то за 30г. реформи ако още не сме се реформирали значи никога няма да се реформираме. реформа е *** дума в българския език вече. Звучи ми като "Да ти реформирам май..ката да ти реформирам.

69

Анонимен

преди 7 години

Reuters: "През следващите пет години Китай ще внесе продукти на стойност два трилиона долара от страните, които участват във форума "Един пояс, един път".Европейският съюз спира България от участието в проекта "Един пояс, един път" - "Пътят на коприната".В ЕС разполагат с високи технологии и има свръх-производство и затова ЕС има нужда от бедна България без икономика и производство която да бъде пазар за западни стоки и депо за евтини черноработници.

68

Анонимен

преди 7 години

До до 53Проблемът на България е ЕС, не Русия, темата няма нищо общо с Русия и населението и. Иначе населениети на ЕС намалява, ЕС се разпада а Русия увеличавва територията си и населението си и има положителен прираст. А България след 10 години в ЕС е първа по-смъртност на населението в целия свят.

67

Анонимен

преди 7 години

ПЪРВО РЕФОРМИ В СЪДА И ИЗПРАЩАНЕ НА РАДЕВ В МОСКВА ЕДНОПОСОЧНО

66

CASPERR VAN DEEN

преди 7 години

ДЕПУТАТИТЕ СА НА ВХОДА И ИЗХОДА НА ВЛАСТТА, КАКТО БАЙ ИЛИЯ ПАВЛОВ И ДАНГОВЦИТЕ БЯХА НА ВХОДА И ИЗХОДА НА КРЕМИКОВЦИ !!ОТРЕЖЕТЕ ИМ ОГРОМНИТЕ БЛАГА, ПРИВИЛЕГИИ И ЗАПЛАТИ БРЕ ПЛЕМЕ .АЗ ВИ СЕ ЧУДА НА ВАШТО ПЛЕМЕ--КАК МОЖЕ ХОЛАНДИЯ КОЯТО Е 17 МИЛИОНА, ДА ИМА 120 ДЕПУТАТА..А ВИЕ КОИТО СТЕ 6 МИЛИОНА -- ДА ИМАТЕ 240 ПАРАЗИТА ??ТУРЦИЯ 80 МИЛИОНА = 560 ДЕПУТАТИ !!

65

Анонимен

преди 7 години

Лично на тоя му го обещавам

64

Анонимен

преди 7 години

Сигорно е в корупционната схема из ония среди сега му обещавам да го види *** нагледно да разбере тоя чее никои

63

до 61

преди 7 години

Какви са тия бъртвежи ?. Темата е съвсем друга. Да не си са надрусал?

62

Анонимен

преди 7 години

Егати унижението! Ако имах власт една секунда нямаше да държа България в ЕС. Тиквата е мазохист.

61

Циник

преди 7 години

Ако съм жив, и здрав ....пенсията ще е от Германия...на съпругата ми също! Слава богу още през 89 хвавах пътя. Съжалявам нормалните българи - проспали момента, останалата част - пишман патриоти с чифте пищови на гол тумбак - само ги презирам! Стойте си в *** - все някой трябва да работи за Гергов , и ***...и без немска заплата се радвам, че труда ми не отива за бизнесмени с 2 пръста чело, и посткомунистически гн****! Живота е кратък - завчера си отиде приятел 75набор - рак! Нямам вредачакам

60

до 53

преди 7 години

що, я кажи как е в евразийския съюз, дето искат дани вкарате. Например флагманът рУсия - най ниска ср. възраст за мъжете в Света, население, намаляло от 150 до 139 млн 1989-2015), яка инфлация, сриваща се рубла, заплта ср. 500 евро....