121

Анонимен

преди 7 години

Аз предлагам работниците да плащат, че имат работа, кви са тия лигавщини..Бизнесмени са това, благодетели, да сте умрели от глад иначе...

120

zarinski

преди 7 години

sha izgonim koncesionerite i industrialcite s uranovata voda ot bankia.

119

ДжО1984

преди 7 години

В това е ВИЦ-а на 2017г.

118

Анонимен

преди 7 години

трябва ставка за час труд. МРЗ не помага за нищо.

117

Анонимен

преди 7 години

В България рибата се вмирисва от към опашката, а не от главата. Главата винаги е права и проблеми при нея няма. Виждате ли всичко ни е наред при нас, вие най-ниско сте виновни. Общо взето бай Киро трактористо им е крив на тези от АИКБ. Защо ли не искат да работят за мен, а предпочитат да заминат за Запада? Въпрос, на който никой от тези от индустриалният капитал няма да си зададе. Само апели, само предложения, но накрая и те се оказват скалъпени и не добри. Какво да се прави, българския бизнес.

116

Анонимен

преди 7 години

Решението е да спрат хората да работят и да почнат масови бунтове като в Гърция до като българина не заживее като немеца!

115

peeper

преди 7 години

za industrialcite imame razvaleni domati, limoni, portokali, yaytsa, kompir, vodni pistoleti s indigo i karbid...bombage domati i fasul...

114

lele

преди 7 години

Ами минималната работна заплата в България определя заплатите на общинарите, оттам на кметовете и депутатите... Омагьосан кръг. Защо мислите, че вдигат минималната работна заплата?????????????

113

Анонимен

преди 7 години

българина е най-алчното същество на Земята !!! - то да трупа,трупа,да граби ,да крадне и нищичко да не дава ,ако може работниците да му плащат ще е най-добре ! От българското робство по-страшно няма - ни турското ,ни германско,ни руско !

112

Индустриалец

преди 7 години

Направо махнете заплатите!

111

ОЙ

преди 7 години

Абе автора що не кажете каква е производителноста на труда и заплатите в Словения за сравнение.Щото да не давам и други примери където заплатите са пъти по големи при по нисък брутен вътрешен продукт.Не ми разтакавайте локуми ако може една проста таблица:брутен вътршен продукт на човек от населението,минимална заплата,средна заплата и данъчна ставка за всички страни в ЕС.Е те тогава ще може да се говори много ли е малко ли е.

110

Анонимен

преди 7 години

И в България винаги си е имало минимална часова ставка. За 2017 година минималната работна заплата е 460 лева, а минималната часова ставка е 2.78 лева.Въпросът е спазват ли се и как държавата трябва да осигури спазването им. Иначе "бизнеса" е ясен: работен ден - всеки ден, работно време - 12-16 часа на ден, заплата - ние да им плащаме, че им работим.

109

Анонимен

преди 7 години

Изчистети си от редиците ония недобросъвестни работодатели, за които е най-важно да имат коли, жени, т.н. и чак на последно място им е заплащането на работниците. На Велев ще му бъде ли приятно човек с кола за 100 хиляди евро да му дължи 4 цифрена сума и да казва, че няма пари! Нека променим и законодателството да не може всичко да се пише на фирма, за да минава за разход! Много "бизнесмени" фалираха, защото всичко от касата, в добрите времена, отиваше за коли, къщи, жени и после криза е!

108

нагъл "бизнеса&

преди 7 години

Бизнес в бг няма, има само мутри и държанки, да не говорим за индустрия - хич! Сеч требе за тая нагла шлака!

107

Анонимен

преди 7 години

Хаха, ей сега ще се изнесат в Македония. Набий си в т.ъ.пата кратуна, че Македония не е в ЕС.

106

Анонимен

преди 7 години

Скоро бях на проверка в една фирма в Бг с чужд собственик. Продукцията беше за износ в щатите. За да имат право да изнасят за там, обаче те са сертифицирани /не знам по кое ИСО/ гарантиращо всякакви права на работниците. Проверката на сертифициращия орган се извършва периодично и ако има проблеми- край с износа. Освен това в почти всички развити европейски държави има минимална заплата. Така че нашенските пишман капиталисти да научат, че основно от тях зависи повишаването на производителността

105

Анонимен

преди 7 години

Индустриалният капитал с апел: Махнете минималната заплата!Ами защо не млъкнат тези отворковци от някакъв си капитал?!?Те ще са щастливи, ако махнат изобщо заплатите.За тях робовладелството е най-правилната социална политика.Ако бяха толкова добри заплатите, нямаше 30% от населението да се изнесе от страната, за да търси препитание другаде.Ниските залати са ни пряко наследство от Костов и СДС.Тези *** постоянно повтаряха, как с ниски заплати ще цъфне България, ще дойдат инвестиции...

104

Млад меринджей

преди 7 години

Много лошо стана ,че вече ако ти дотегне простотията мутренска можеш да се евакуираш от територията!Трябва веднага да се затворят границите и младите да няма накъде да мърдат и да робуват за 460 лв бруто!

103

Анонимен

преди 7 години

До успокойте топката 123Страх лозе пази ама в този случай *** затрива!

102

Анонимен

преди 7 години

Успокой топките приятел, с Румъния сме най-евтините държави в ЕС. Що не аутсорсват в Македония и Албания, питал ли си се? Там труда все още е по-евтин.