137

\ssf

преди 7 години

Хахахаха, ква е тая "авиация", която не може да лети в уж лошото време?!?! Да не би да е имало снежни бури над мАсква??? Иначе браво на руснаците-за една година са успели да произведат още един брой от новото чудо в танкостроенето-танк "сАрмата", с тези темпове на производство танк Т-72 още 300 години ще им бъде "основен боен танк" !! Така са били и в началото на ВСВ-ако не са били помощите "лендлийз" от страна на САЩ и Англия, щяха да победят на куково лято!!

136

Анонимен

преди 7 години

И аз го гледах парада на бръснатите крака по Евронюз:))

135

Анонимен

преди 7 години

A за Деня на Европа какво ще има? Гей парад?

134

Българийо!!!!

преди 7 години

От прочетените русофобски малоумия излиза, че тука е пулно с хора, които с гпрфост биха носили прозвището "***", само и само да не им каже някой "братушка".

133

Русофилски лъжи

преди 7 години

До Еуроатлантик..............Като не ти харесва паметника на Червената армия, отиди да живееш някъде.............Първо. Признаваш, че разпространяваш русофилски лъжиВторо. Руските слуги не сте в състояние да казвате на българите къде да живеят. Трето. Като го махнем може би доброволно ще отидеш там където има паметници в прослава на окупаторската червена армия. В Монголия. Защото по другите места вече ги махнаха, с изключение на тези, под които има убити войници.

132

Анонимен

преди 7 години

Не гледайте руска телевизия за да не се ядосвате!Никой не ви кара! Те си имат парад,имат поводи за празник,имат си своята гордост и радост в този ден! Ние също имахме парад и повод за гордост! Имаме НАТО,имаме кой да ни пази,вървим в правилната посока! А тука чета нервни и комплексарски изказвания!

131

Ss

преди 7 години

Тъкмо гледах един парад по euronews от далас ! Там едни строини хубави младежи си показваха добре избръснатите крака

130

Анонимен

преди 7 години

230 немски дивизии срещу СССР.60 немски дивизии срещу САЩ и Великобритания:)))))))

129

Анонимен

преди 7 години

Баахти малкоумните! За тях войната още не е свършила.

128

Анонимен

преди 7 години

Голям парад. От птичи поглед се вижда, че е правен за шепа джуджета комплексари. Иначе руско-савецката техника периодично се пробва срещу натовската. Първия път през израело-арабските войни (най-голямото фиаско, принудило Йордания и Египет да разкарат савецкото въоръжение и да закупят американско);Второто е корейската война; Третото беше във Виетнам-една ненормална и ненужна война (не съм сигурен, че друго оръжие освен автомати и фугаси влезе в употреба).

127

Анонимен

преди 7 години

Срамота безаналоговите космонавти не са могли да литнат :) а Адмирал Кузнецов дотътри ли се до някое руско пристанище?

126

Анонимен

преди 7 години

Голям победител САЩ във втората световна война?В коя битка?При удавянето в Ламанша или с танковете в Сахара!Има документални филми.Особено при Пърл Харбър голям бой отнесоха от японците.След това се озориха с тях.Добре че бяха другите азиатски държави да бият японците.Колко немски дивизии са на източния фронт?Колко са на западния фронт?Ей това е показателно кого са вземали на сериозно германците.Пропаганда от гейове дето не са държали автомат

125

Московские новости

преди 7 години

До потресенТи още малко ще им издърпаш ушите на руснаците. Тия опорни точки, с които тролите, отдавна не хващат дикиш и само се излагате.

124

парад на смехът

преди 7 години

Както ''Лада'', ''Москвич'' и ''ЗИЛ'' бяха ''неподвластни'' на времето и рашъните ги сглобяваха едни и същи болуци с десетилетия, така и това военно сборище е гледано, гледано от 70г. Цел първа, да се изпълни мужика и петоколонието с гордост - изпълнена. Цел втора, да израсне ***, да се извиси и пребъде, изпълнена/но само в споменатите групи/. Цел трета, да се сплаши нормалния свят от руското военно ''чудо'', невъзможна.

123

обективен

преди 7 години

Не ми е ясно защо е целия тоя напън да се търкалят танкове по площадите. И защо продължават самовнушенията, че били спечелили война? Ако наистина бяха спечелили, то след войната, поне в някакъв момент, би трябвало да са по-добре от победените, нали така? Най-вече, хората да живеят по-добре от тези в победените страни, технологиите да са по-развити и т.н. Такова нещо обаче няма. СССР-ците продължават да живеят във военизиран концлагер, натъпкани като сардели в комуналки...

122

Руссссофил

преди 7 години

Нассссрах се от кефффф. Само безаналогови пушкала.

121

смерть россии

преди 7 години

ЕДИНСТВЕНАТА ГРЕШКА НА САЩ БЕШЕ, ЧЕ ИЗПОЛЗВАХА ЯДРЕНО ОРЪЖИЕ НАД ХИРОШИМА, А НЕ НАД МОСКВА! ИНАЧЕ АКО БРАТЯТА АМЕРИКАНЦИ СИ БЯХА СВЪРШИЛИ РАБОТАТА КАКТО ТРЯБВА, СЕГА НЯМАШЕ ДА ГЛЕДАМЕ СМЕШНИ, РУСКИ ПАРАДИ!

120

Еуроатлантик

преди 7 години

До Русофилски лъжиКато не ти харесва паметника на Червената армия, отиди да живееш някъде, където няма такъв.

119

Анонимен

преди 7 години

Същия парад вече сме го гледали в Северна Корея. И те по същия начин плашат гаргите.

118

руски абсурд

преди 7 години

Парад на суетата, не на мощта. Путин и държавата му приличат на назобен селски бек, който си гледа отражението по витрините като върви с разперени ръце (повече отколкото има нужда), гледа "на кръв" и си мисли че е голям здравеняк "Баси големите рЪки чоеек!" А отстрани хората му се хилят!