192

ognyanz

преди 7 години

В Русия се произвеждат:Audi (в Калуга) BMW (в Калининград) Brilliance (в Черкеск) Cadillac (в Калининград) Chevrolet (в Калининград и Петербург) Citroen (в Калуга) и т.н.euro-***-history.ru/greate-russia.htmlДерзайте, ***.

191

Анонимен

преди 7 години

до 245 Ще ти откъсна главата, маннгал!

190

Анонимен

преди 7 години

15-та снимка е уникална! Руски сестри в бяла униформа!

189

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 244А си само един путинопитек. Не си българин

188

Анонимен

преди 7 години

"Вставай, Страна Огромная!"Слушам тази велика песен, гледам снимките от парада и се насълзявам от гордост. А съм само един българин. Велики братушки!Вечна признателност, че ни отървахте от туркия ***!

187

Анонимен

преди 7 години

изчетох доста материали и анализи за грипен.ами за малка страна като нашата, точно този самолет е най-прагматичното, разумно и далновидно в перспектива решение, според мен.малък, компактен, икономичен, непретенциозен към писти и изцяло ориентиран към защитни функции самолет, за разлика от "секънд хенд" ф-16, на който единственото му предимство е възможноста за по-разнообразно въоръжение "въздух-зема". само че доктрината на българия не е нападателна, каквато е тази на сащ, въплатена в ф-16

186

extremist

преди 7 години

ТОВА Е ВОЕНЕН ПАРАД

185

Анонимен

преди 7 години

Така наречените берачи на портокали в САЩ са бивши фермери, на които банките са отнели земите. Било е направено целенасочено с цел окрупняване на земеделието и осигуряване на работна ръка за втората индустриална революция. Правителството, банкерите и индустриалците а играли заедно срещу фермерите. Резултата е - за под 10 години над 15 милиона измрели.

184

Анонимен

преди 7 години

Епичната Черноморска битка между руски разузнавачи и овце е възпята от легендарната група "Любэ". Напомняме, че фронтмена на групата, му омръзна от Путинизъм в Мацква и се предаде на пропадналия западен жизнь във фашистка Германия.В тубата - Там За Баранами:))))

183

Анонимен

преди 7 години

ПЪРВАТА индустриална революция започва в западна европа, РУСИЯ и сащ долу горе по едно и също време. Съгласен съм. Става дума за втората индустриална революция. Тя започва в Европа 70 - 80 години преди русия и сащ. И точно по нейно време в САЩ се извършва окрупняване на земите и дребните фермери се изселват в трудови лагери, в които и измират масово от глад и болести. По същото време в русия протича колективизацията, която пълни руските трудови лагери. Има американски филми и книги за това.

182

Бурлаки на Волге

преди 7 години

Каква индустриална революция в Русия, другари? Та там още "сделват" лади!!! Единствената революция случила се там е Великата октомврийска.

181

Az

преди 7 години

До Анонимен - Ами от това, което казвш, че изчаквали, то и сега те не възнамеряват да нападат Руската федерация. Те ще изчякат просто тя сама да се разпадне. Както е тръгнало, няма да чакат още дълго.

180

Анонимен

преди 7 години

Индустриалните революции на запада и Европа започват края на 17, началото на 18 век. Индустриалната революция в Русия още не е започнала. Русия е на нивото на доколумбова Америка в сравнение със запада. Още не е открила колелото цивилизационно. Чака своя Колумб .

179

даа

преди 7 години

Ние живеем от Великден до Коледа, а руснаците - от парад до парад. Скукааа.

178

Анонимен

преди 7 години

Подели от кога кипърската армия е в НАТО?Нещо гуглето мълчи.Хахаха, неграмотни троллове!!Вместо да слагате минуси просто кажете от коя година Кипър е член на НАТО. Дотогава си оставате евтини неграмотни троллченценца.

177

Някъде някога

преди 7 години

Руснаците, та американците, кой бил по-по-най...вие семейства и Родина нямате ли ?

176

Алфонсо Капоне

преди 7 години

Глупости. Платена руска статия. Ако аз не ги взема тези пари, друг ще ги вземе. Руската "мощ" е внушение от врачки, комсомолски и партийни секретари. Всеки който е бил в армията го знае. Само милиционерите генерират вицове защото са ментално слаби, ограничени и се кланят на Идоли...........като *** доносникът.

175

Анонимен

преди 7 години

Индустриалната революция в Европа е 100 преди американската и руската. А последните 2 стават в началото на 20 век. И познай коя започва първа ;) Разликата между двете е под 2 години. Не е лесно да си укропитек ;)

174

Анонимен

преди 7 години

То и на Кипър армията е Нато, ама сега половината е турски.Що тъй, а?....Подели от кога кипърската армия е в НАТО?Нещо гуглето мълчи.Хахаха, неграмотни троллове!!

173

Анонимен

преди 7 години

Цялата история на Русия е една красива измислица. Да вземе героя им Александър Невски. Той е бил събирач на данъци на служба при татарския хан. Обикалял е из градовете на тогавашна Московия и е рекетирал населението за данъци. Новгород който е бил най-богатия град на Московията платил на 30 тевтонски рицари да ги защитят от рекета на татарския данъчен. Невски разбира за това и напада града с няколко хилядна армия която побеждава 30-те рицари. От там тръгват и руските локуми за моща на Русия.