13

Анонимен

преди 7 години

Няма лошо!Нека идват руснаците!Славяни сме!Една вяра сме, една кръв, един дух!

12

До: наивните глупаци

преди 7 години

1.Руснаците 95% идват заради евтиното море. 2.Никой руснак няма да живее с *** по обезлюдените села. 3.На руснаците им трябват българските документи за живеене на Запад и това е единствения начин да се навият да стопанисват нещо в БГ!!!

11

Анонимен

преди 7 години

политиката на Румен радев ще продаде България без пари на Путин.

10

Хм

преди 7 години

До противниците на идеята...С *** по-добре ли е? Те даже няма да те попитат ами направо ще влязат.

9

Анонимен

преди 7 години

Ех до къде я докараха алкохолиците...

8

Анонимен

преди 7 години

Какво правят във фалирала евроатлантическа Българиа ми не си седят в проспериращата русия на путин?

7

Петолъчка в сърцето

преди 7 години

Прекрасна идея, добре дошли ,братушки! От 1989 до 2018 г за 29 г демокрация България загуби 3 милиона души население, това е най-страшната демографска катастрофа за последните 140 г, откакто се освободихме от турското иго. България спешно има нужда от нормално славянско православно население.Дано да дойдат повече руснаци. Украинци, молдовци, румънци, даже ако щете - казахстанци - всичко е по-добре от негpи, афганистанци и пакистанци, които се представят за "бежанци".

6

welcome

преди 7 години

След като една трета от населението умря или избяга в чужбина и големите градове, значи селата имат капацитет за около 1,5 милиона заселници. Дано да дойдат повече сирийци, иракчани, афганистанци и тн, те не са хомосексуалисти и ще има демографски подем

5

Българин

преди 7 години

Преди да почнем да се делим на русофили и русофоби, горещо ви препоръчвам текст от сайта та 24 часа- Няма да дойде за тях пролетта...това е нещо уникално силно и българско..Росен Петров го е писал...Никога не съм очаквал толкова силно нещо от него

4

Анонимен

преди 7 години

Нека да се заселват хора от други националности, няма лошо. Важното е само да не са мюсюлмани!

3

Циник

преди 7 години

Файда йок от *** пенсионери - без пари!Още по-йок от арабески тарамбуки!Отворковците у нас искат с тях да борят демографската криза - ако цената за това е превръщането на България в ислямски санджак....по-добре е да измрем! Тези така или иначе ще затрият всичко българско!По-добре е да си идем с достоинство - отколкото да се превърнем в развъдник на алаходупци!Хау! Аз казах!:-)

2

bulgaricus bacilicus

преди 7 години

България ке чезне.

1

Марин

преди 7 години

Някой туркофил няма ли да пише, че това е намеса на кремъл във вътрешните ни работи. Опит да окупират България като Крим.