35

ED

преди 7 години

Това трябва да стане до края на 2017, а не до 2022!

34

АТАКИСТ

преди 7 години

до 37 Тц, нещо се бъркаш- Сидеров обеща 1000 лева минимална заплат,а ако е министър председател. Има огромна разлика между Сидеров министър председател от това да е коалицинен партньор на министър председателя Тиквата!

33

Бойко Борисов

преди 7 години

Ще си изпълня обещанието за увеличение за заплатите. 100% инфлация, гарантирано от ГЕРБ. Какво искате? На ви високите заплати и не ме занимавайте с глупости. Като не сте доволни, вървете да пасете овце. Ще се вдигнат заплатите, но ще се вдигнат и цените, за да не ме занимавате повече с глупости.

32

АТАКИСТ

преди 7 години

до 29 Това Пламен Димитров е една от най-гнусните оттрепки в политическия живот на България. Цял живот е папкал от народа без да свърши нищо съществено за благото му. Само му поглеждаш отвратителната физиономия, чуваш му мазния гласец и ти става ясно що за *** е.

31

Иванов

преди 7 години

Да може и да станат такива заплатите, но разходите до тогава ще са се вдигнали двойно и тройно спрямо сега. И отново ще бъде мизерия.

30

Педя човек

преди 7 години

Мили деца ,днес ше ви разкажа една история...

29

Анонимен

преди 7 години

А цените какви ще станат, като се вземе предвид, че по правило изпреварват по ръст доходите?

28

бай Петко

преди 7 години

Ами пенсионерите кучета ги яли? Нищо не споменавате за нас, пенсионерите, или до тогава който оживее, тъй тъй е свикнал за кога ще се радва поне с още 2.5% по швейцарското правило на година !

27

Цоко ухото

преди 7 години

Само дето Боко забрави да кажа на мекерето,че 2022 няма има кой да работи!

26

Анонимен

преди 7 години

Оправянето на икономиката на България минава през деурбанизацията на София. Не може тоя 3 милионен тумор да се разраства, а само на 50 км на север да е пълна пустош. Абсолютно ненормална работа. И тепърва ще берем горчивите плодове на крадливите и недалновидни политици.

25

Анонимен

преди 7 години

Постижимо е, смята Пламен Димитров от КНСБ...............то е постижимо и сега....ако не се краде толкова много!

24

Хитър Петър

преди 7 години

Имат на предвид инфлация. Това е то инфлация високи цени и високи заплати наравно едно към едно.

23

Хм

преди 7 години

Определено трябва да се вдигне минималната заплата,а тя от своя страна,ще раздвижи другите.В момента повечето заети на МРЗ получават реално 500 до 600лв-значи веднага може да се заложи тая цифра,без сътресения.Има и друго-работодателите предпочитат да поддържат повече работници на малки заплати за да са по-гъвкави при различно натоварване,вместо да оптимизират управлението на на бизнеса.Резултатът-високо текучество и ниска квалификация.

22

АТАКИСТ

преди 7 години

до 24 И що да са по-големи разходите на един софиянец, отколкото на един провинциалист, бе Мунчоууу? Да не би стоките и услугите да са по-скъпи в София?

21

Анадолски

преди 7 години

Колеги взимам си думите обратно...бях казъл, че вашите демократи не работят върху важни проблеми:-):-):-):-)Та те решили проблема!!! 2022 година ще е новата ера за вас:-):-):-)стискайте зъбки до тогава, 5 годинки нищо не са да стигнете моментната изостанала Анадолска заплата...:-):-):-):-)

20

мунчу

преди 7 години

Май е време минималната работна заплата в София да бъде по различна от тази в провинцията. Ситуацията е като в друите големи градове, изкарват се повече пари, но и разходите са по големи.

19

Анонимен

преди 7 години

До има и по-зле от насВ Русия направо е трагедия ! Пътищата им са същите каквито са били по времето на Сталин ! Заводите им с изпадали мазилки ,изпотрошени прозорци ,счупени керемиди ! В болниците им животни не трябва да се лекуват ,а те лекуват хора ,хигиена никаква ! Ужас !

18

АТАКИСТ

преди 7 години

Оппа, то в София беше средната заплата 1100- 1200 лева в момента, в провинцията е 800 лева. 2022 година в провинцията колко ще е средната заплата, Тиквата? 1200 лева ще има ли поне?

17

:) :)

преди 7 години

Каракачанина с те,з темпиве на заплатите, 2022 ще си бъде сам министър на себе си. Грам шапкар няма да остане,преди седмица нали го казаха 1/5 от войската просто я няма, за 600 кинта и в Севрозапада не се хващат вече.

16

Анонимен

преди 7 години

Това си е долу-горе инфлационния ръст.