35

Анонимен

преди 7 години

разследването може и да е вярно, но то е едностранчиво и това намирсва отдалечсъщите далавери ги има и при кукловодите на дългия, а и самият той е част от много далавери - лесно се намират в интренет.вече започвам да си обяснявам, защо то "социалната" така силно са уверени, че мандата пак ще е половинчат - ще се удря и по винкела! басирам се, че белата златка ше напусне "патриотарите", щото е от другия лагер.не е добре тая държава, щом една партия за 3-и път иска да свали премиера и!

34

Анонимен

преди 7 години

Абе тия си правят поредния PR поредните динковци, след някой ден депутати, айде стига с тая наивност наша всичко е един евтин театър да ни занимават......Противни прости селяци Васил Иванов не може да говори даже .......

33

Анонимен

преди 7 години

Слуховете, на кой са Нова и БТВ, май ще излязат верни. Вярно, че с поставени лица , но са на висши политици, които отново ще ни управляват. Така се осигурява медиен конфорт и вечно управление. Да ни е честит новия - стар господар. А ние раята само ще пишем по форумите и ще мишкуваме. ***!!!

32

Анонимен

преди 7 години

Vsi4ki glasivaxa za GERB sega malchete!!!

31

До 26:

преди 7 години

Медиите - четвъртата власт. НЕ! Те са бар дак .

30

Айде , айде....ха,ха

преди 7 години

АЙДЕ ДА СЕ НАДЛЪГВАМЕ -----КОЙ Е НА ГОЛЕМИЯ ЛЪЖЕЦ И ДЕЗИНФОРМАТОР:---Нова ТВ...---БТВ...---или Слави Трифонов от учиндолския Университет......ГОООООООЛЕМ СМЕХ ШЕ ПАДНЕ ---ЩОТО , НЕМА КОЙ ДА ПОБЕДИ ...ХА,ХА,ХААААА

29

Анонимен

преди 7 години

В това време всички живеем с широко затворени очи, уши и усти.Ако ги отворим какво ще се промени?-може би ще променим човешката природа?Като отрежеш главата на тиранин мигом порастват няколко по-малки и по-злобни.Западните общества да не са по-добри?Просто си изхвърлят ***-та по-надалече, само дето светът все повече се смалява.

28

Анонимен

преди 7 години

Аз съм последният човек,който ще стане адвокат на Слави.Дори не мога да го понаям.Но тук е абсолютно прав(не казвам искрен).А най-после тоя *** народ трябва да види жестоката истина,в която живурка.И за съжаление опростачването доведе до там,че само някой чалгар като Слави може да свърши тая работа.

27

Благодаря на Днес бг

преди 7 години

че все още ни дават свобода на словото ! , че с това темпо - спиране на предавания,спиране на вестници заприличваме на ердоганска Турция ,а не на Европа .овчия мозък е промит с николети,златки,рафита и фикита - умните избягаха !

26

аз

преди 7 години

Да свалят малко акциите сценаристите от шоуто. Не са богоизбрани

25

Пияница метълист

преди 7 години

Журналистиката е връзки с обществеността на политиката.

24

НИЕ, ВИЕ, ТЕ

преди 7 години

НЕ ВЕ ТО ТОЯ ДЕПУТАТ ОТ ГЕРБ, КОЙТО Е И ДНЕС НАРОДЕН ПРЕДСТАВИТЕЛ. АКО Е ИСТИНСКИ МЪЖ НА МЯСТО,,, А НЕ МИЖИТУРКА.... САМ ЩЕ СИ ПОДАДЕ ОСТАВКАТА ОТ ПАРЛАМЕНТА, А НЕ ДА ЧАКА БАТ БОЙКО ДА ГО ИЗГОНИ.....

23

dk

преди 7 години

България не е бедна, дори напротив. Въпреки това, инфраструктурата ни е пред разпад, защото парите потъват в джобовете на няколко хиляди собственици на фирми изпълнители, народни представители, общински съветници и кметове. Всички те са за бесилото!

22

Анонимен

преди 7 години

А довечера за Винкела ще му извадят гнусотиите. Представям си го вече в Банкя при Батко, засмукал вувузелата му и плачещ, спри Батко тази гадост, нали ще ме правиш министер, ще ти бъда верен до гроб, моля те Батко, знам, че можеш, ти всичко можеш по нашите земи!! И това е креатура правеща се на патриот, подмазващ се на силните, мачкащ слабите. И за този плаз//модий гласувахте, от него ли очаквате дела за по-смислен живот? Той ще си пълни сметките а вие все по-бедни! Много наивник у нас, много гл

21

Анонимен

преди 7 години

Медиите - четвъртата власт....................или ли не - първата

20

така нали

преди 7 години

До hihiЗащо бе пъпеш защото казва истината ли?вия дребните душички сте закърмени с фалша и лъжата и истината ви изгаря нали?

19

до 6

преди 7 години

Златоградската Кари Брадшоу е била не само на един кочан . Така се става журналист в БГ , затова и повечето в УНСС са женки . Ставаш държанка на някой депуТАТИ (ДЕПУТАТ+ ТАТКО) И СТАВАШ -я в Нова я в БТВ ,ставаш главен редактор, шев на емисии, предавания ,директорка.Едно време как се казваше една от БНТ водеща на новини която лъсна гола на тайна фотосесия за отбрани ...? Това не е от сега .Секса стана по голям начин за успех от опита и знанието.

18

Честито!

преди 7 години

ГЕРБ идва на власт и носи със себе си ЦЕНЗУРА! Скоро ще арестуват, ако разкажеш виц за мутрата Бойко Борисов. Честито на гласувалите за ГЕРБ!

17

Колко още ще търпим

преди 7 години

За кой ли път става ясно, че всичко свързано с власт и политика у нас е проядено от корупция, гнусно и отвратително. Народе български, за 27 години не ти ли стана ясно, че тези, които уж избираш, всъщност никога не са ти давали какъвто и да било избор и доказателството е, че са си все същите - крадливи, алчни, корумпирани негодници. Такива не се сменят с избори. "Свободата не ще екзарх, иска Караджата." - Л.Каравелов

16

Анонимен

преди 7 години

Не ви ли притеснява, че страната в която живеем е на 113-то място по свобода на словото? Осъзнавате ли въобще какво означава това?