474

nqkoi

преди 7 години

Ако и 10 % от статията е вярна, нищо чудно да вкарат света в трета световна война. За момента подготвиха почвата, като разбиха близкия изток - Сирия, Либия, Ирак и Афганистан още преди 30 год. (преди това занулиха икономиката на Европа с т.н. финансова криза). Трите държави с диктатури вече не са същите и анархията там я постигнаха. Остават двата полюса САЩ и Европа срещу изтока (Русия и Китай). Дано наистина не се стига да трета световна.

473

Анонимен

преди 7 години

до АнонименПри бай Тошо никога не е имало купони за храна. Пенсионерите не ровеха в кофите за смет както днес при ЕС. За децата се полагаха изключително грижи - във всяко училище имаше лекар и зъболекар. Днес след 10 години в ЕС - 10 години в ЕС имаме демографската криза, най-бързо измираща нация, села призраци, страховита бедност, вилнееща престъпност, мародерства над безпомощни стари хора, съсипано здравеопазване и образование.

472

Анонимен

преди 7 години

Опппааааа...бай Дончо, нали се борехте да защитавате сирийските деца с тия удари, а дднес убивате 5 деца???!!!!!!!!!ВИЕ хамнериканците сте за АДА всчички до един включително и българските им лизаччи тук!!

471

Анонимен

преди 7 години

дорагие друзя, много требе да сте объркани да си мислите, че имате нека'в шанс! обградени сте от всякъде с "приятели" и "любов", че ви чакат само малко да залитнете и ше се разправат с вас с зъби и нокти, буквално! по границите на шир и длъж само ви дебнат да покажете малко слабост и ... нема да има спасение за никой! а вашто приятелче от северна корея, народа му ще го излапа, защото е гладен!

470

до 530

преди 7 години

щото тока им е евтин.в момента сащ са толкова социална държава, колкото ние можем само да си мечтаем.като европейските, между другото.ако имат проблеми, то те са други, не е бедността такава, каквато ние източняците я познаваме- буквална.

469

Анонимен

преди 7 години

с 4 американски военни бази в България очаквам няколко ракети и за България..

468

Анонимен

преди 7 години

В САЩ 95 милиона души не работят, една трета живеят на социални помощи, 70 000 завода бяха изнесени извън САЩ в Мексико, Китай, Индия, заради евтината работна ръка.

467

Анонимен

преди 7 години

Да се, само дето с 1600 долара в САЩ живееш по-мизерно отколкото с 350 лева в България.

466

Киро кофражиста

преди 7 години

Горките сирийци! Кой откъде мине ги бомби, тровят ги с газ, мятат им ракети. Руснаци и американци се надпреварват кой да ги изтрепе по напред.А Аллах къде спи, че не им помага? Язък дето му се дyпят по три пъти на ден, на Аллаха му е през онази работа.

465

Поклонетесе на Путин

преди 7 години

До Анонимен 515Не знаеш ли хлапако ***,че Бойко може да нареди да те екстрадират в Сибир?Бойко и Путин са приятели, навремето Бойко му подари куче!

464

Анонимен

преди 7 години

Напротив, бедността е проблем именно на населението на русия и на целия бивш източен блок.

463

Анонимен

преди 7 години

До до 518В училищата в щатите има безплатни хамбургери ипр.Тъпчат се, като за световно.Гладът е последната им грижа.Ми що тогава на 25% от американците дават купони за храна от правителството, а не за електричество или за отопление например?

462

Анонимен

преди 7 години

Всяко напрежение се създава от Сащ. Не могат да проумеят че, света не се върти около тях

461

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 518Да, де...Само дето прага на бедноста в САЩ е 20 000 долара на година или ~1600 долара на месец или иначе казано 3000лв.

460

Анонимен

преди 7 години

Тинейджърите в САЩ прибягват до проституция, тъй като не могат да си позволят да си купят храна. Това става ясно от изследване, което показва ширещ се глад в най-богатата страна в света, пише "Гардиън".

459

do 502

преди 7 години

До Киро кофражиста: Аз предлагам ти да си от ,,съкратените"

458

Анонимен

преди 7 години

Ми заминавай тогава да миеш нужниците в САЩ, ако ти дадат виза, де. Скоро средната класа на САЩ ще бъде на нивото на българите които сега им мият нужнициците, всичкото богатство ще бъде концентрирано в единия процент който управлява и притежава финансовия капитал.

457

до 518

преди 7 години

В училищата в щатите има безплатни хамбургери ипр.Тъпчат се, като за световно.Гладът е последната им грижа.Друго нещо намерете за критика.

456

Анонимен

преди 7 години

Майсторско заглавие на тази статия - разлайва кучетата. Отделен въпрос е кой, кого и за какво е предопредил!

455

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 507Затова пък в русия никога не е имало средна класа.Там класите са били разделени на две, от над 500 години насам:1 - Богати феодали/царедворци/партийни дейци/олигарси2 - Крепостни селяни