132

ДС

преди 7 години

Даеай Слави. Ние сме с теб. Омръзна ни да ни лъжат и правят на ***.

131

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен.......Без да са си давали сметка за какво гласуват и до какво би довело. Това първо........С вас разговор за човешки права трудно ще върви. Помня едно скорошно изказване на една, че държавния интерес е по важен от човешките права.... Не е важен формалния резултат от референдума, и на 99% от хората да не им е било ясно, налице е неистово желание за някаква промяна и изчерпване на търпението им. Що е революционна ситуация: Когато този отдолу вече не иска, а този отгоре вече не може.

130

Анонимен

преди 7 години

Този суверен дето излезе и масово гласува на референдума на Славчо;пя революционни песни на Орлов мост и в Лондон в края на краищата се оказа НЕИНФОРМИРАН т.с. да си го кажем гласува за нещо, което не разбира;нещо което не знае;нещо за което не си направи труда да научи.Пя,пи на площада и отиде да гласува. Същият този суверен масово излязе в неделя и даде гласа си за ГЕРБ и ББ.И после пак ми кажете,че българина е интелигентен. Толкова е интелигентен, че нейси.Да ни е честит и Сави и бат Бойко

129

123

преди 7 години

Преди време от партия Атака /изобщо не съм им фен на тия/ бяха предложили промяна в закона, при която броя на гласувалите в референдум да е по-малък процент от гласувалите на предните избори , за да бъде валиден. Тогава обаче , никой не ги подкрепи-нито в парламента, нито извън него! Къде беше тогава Славито, или още не знаеше, че сте изявява в политиката?!

128

Анонимен

преди 7 години

Който пише против ГЕРБ е червен ***, a който пише за ГЕРБ е *** ***;)

127

bai_jordan

преди 7 години

Хора това е РЕКЛАМЕН ТРИК!!! Сега всички ще са любопитни какво ще стане довечера и ще гледат БТВ. Искаш голяма аудитория - трябва ти скандал!

126

Анонимен

преди 7 години

Номенклатурата срещу народа! Кой кого ще убие?

125

MAD

преди 7 години

БРАВО НА СЛАВИ! Защото някой от народа не си търси правата от министрите и за това ТЕ МИНИСТРИ И ДЕПОТАТИ И ВСИЧКИ В ПРАВИТЕЛСТВОТО СИ ПРАВЯТ С НАС КАКВОТО СИ ИСКАТ. ТРЯБВА ПО ЕДИН ИЛИ ДРУГ НАЧИН ДА СИ ТЪРСИМ ПРАВАТА ЗА ТОВА ГИ ИЗБИРАМЕ ЗА ДА НИ ПЯЗЯТ ЗАЩИТАВАТ И ДА РАБОТЯТ ЗА НАШ - ЗА НАРОДА ИНТРЕС А НЕ ЗА СЕБЕСИ И ДА СЕ ЧУДЯТ КАКВО ОЩЕ ДА ОЪКРАДНАТ КАК ОЩЕ ДА ЗАБОГАТЯВАТ НА ГЪРБА НА БЪЛГАРИНА БРАВО НА СЛАВИ

124

Мажоритарен вот!

преди 7 години

Предимствата на мажоритарната избирателна система са в нейната относителна простота и разбираемост за избирателите. Освен това кандидатите са много по-тясно свързани със своите избиратели. Разбира се, за да се получи това, е наложително избирателят да познава всичките кандидати за народни представители.ТВЪРДО ПОДКРЕПЯМ! За *** народ, трябва да е максимално опростен изборният процес.

123

Анонимен

преди 7 години

До байхейстова че Слави е Сороски ибрик всички го знаем.Абе по-скоро е Брат-ски ибрик, на то е същото де... То затова някои партии трудно биват припознавани, въпреки агресивната кампания, щот са пълни с братя...които "щели да защитават бедните"

122

Анонимен

преди 7 години

Що не пуснете видеото от пресконференцията, а преразказвате с елементи на внушение? Може би, ако покажете истината СЕМ ще ви глоби? Това ако не е цензура, то какво е тогава?

121

Фосил

преди 7 години

ПоУвяхна

120

Верно ли

преди 7 години

Славчо, да ти напомня, батинка, че дойде на дедовия! Случаят на Росен Петров не беше ли същият-беше! А ти тогава какво - нищо. Сега какво подскачаш? Оди малко и се поохлади в сибир и тогава пак заповядай да плямпаш за врели-некипели!

119

Анонимен

преди 7 години

Червен *** тук съм.Някой *** гербер да не вдигне кръвно, че този път патриарха ще го е срам пак да му ходи на крака

118

спите ли

преди 7 години

имаха една година да дискутират референдума, но никой не го направи. А сега Слави им виновен. Като теглят по 5-10 милярда - аз разбирам постфакто. Народните представители казаха следното: " вие сте роби. ние ще правим каквото си искаме. Вие трябва само да ни избирате. А дали сини или червени - ние сме си едни. "Хора, аз имам моята гражданска позиция и я изразих на този референдум. Ако вие сте имали позиция, то е трябвало също да я изразите и тя щеше да е отразена на вота. Приказките вече са изл

117

Съвпадение

преди 7 години

АБВ извън политиката, Славчо извън Бтв.

116

Хейтър

преди 7 години

Ай хейт *** Слави

115

Чикън

преди 7 години

до сериозно ли?!Платените провокаторчета толкова могат. Тя и цялата ни политика се върти около това да наплюем другия повече, отколкото той нас. Аргументи от платени драскачи не чакай. Червените *** ги няма от изборите насам, сега чакаме и другите да изчезнат.

114

Анонимен

преди 7 години

Не харесвам Слави и шоуто му.Вулгарно и неприятно.Не подкрепям референдума;въпросите бяха *** и необмислени. Считам , че Слави има политически амбиции и ако е така да влиза в политиката.Още един *** - колко му еЗа БТВ - точно тази телевизия да се изживява като независима . БТВ чрез всичките си новинарски емисии, сутрешния блок - Антон Хекимян,нервозната Мария Цънцарова;вечер Цветанка Ризова - такива напани в подкрепа за Бойко и ГЕРБ, че да се наречеш независима е ЛЪЖА и то ОПАШАТА.

113

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 131НО 2, 5 млн българи гласуваха ЗА..Без да са си давали сметка за какво гласуват и до какво би довело. Това първоВторо - закона за референдумите (добър или лош) - не е спазен. Не стиган 12 хиляди гласа. И 12 да не стигаха - пак НЕ е спазен закона! Т.е. референдума е ПОЖЕЛАТЕЛЕН!Точка!