188

Dan

преди 7 години

Ох, какъвто и да е резултатът от тези избори, затъването и деградацията на всяко ниво ще продължи. Започвам да кроя планове как да се махна от тук.

187

до 217

преди 7 години

*** като т алигарски м астии..за кокъл!Червени гнусотаци!

186

Анонимен

преди 7 години

211,ти си провокатор.Да,БСП ще спечели,но никой не иска и няма да върне социализма от едно време.Просто ще има една по-добра социална политика и хората ще го почувстват реално.Ще има по-малко кражби и няма да има убийствени заеми.Зетя на Делян Добрев ще се прости със санирането,а Лиляна Павлова няма повече да се възбужда когато говори за магистрали и саниране,защото знаем,че парите са най-големия афродизиак,а там има много.И Боко няма да ни се кара всеки ден от телевизора и да ни плаши.Ех,дано.

185

Иван

преди 7 години

Алфа Рисърч даваха 8% преднина за Цачева :)линк: m.capital.bg/politika_i_ikonomika/bulgaria/2016/10/17/2845635_alfa_risurch_ochakva_se_dramatichen_balotaj_mejdu/

184

Az

преди 7 години

Аидеее червените им секнаха лигите по власта!*** три екипа за кражби беше подготвила вчера пък, тя ква стана партизаните пак ще хващат гората .Искам всичкитечервени *** да измрете в мизерия !!!Това ви е отредил бог ,некадърници !!!!

183

Анонимен

преди 7 години

Изберете БСП!Изберете Мизерия!Изберете БСП!Изберете рублата!Изберете БСП!Изберете крадците!М мицата ви червеногъзеста!

182

Анонимен

преди 7 години

Аз съм Борисов, Бойко Борисов.Днес се обадих на Доналд Туск и той ми обеща да не идва в България по покана на Радев.Така както ги натопих за южен поток в Брюксел.Та аз съм Борисов, Бойко Борисов

181

Анонимен

преди 7 години

До 211Ще се върне да почакайте малко :) и докато чакате отверете учебник по икономика :)

180

Пешко

преди 7 години

Слушам вчерашното гостуване на Ниновица в Нова тв - няма такава мазна ***

179

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 221Чемодан > Вакзал > Массква, предатели! 45 години стигат!

178

Анонимен

преди 7 години

Нямам търпение да спечели БСП и да върнем социализма от едно време и ГЕРБ да отиде в историята!

177

Анонимен

преди 7 години

Да не бъдем толкова сурови към социолозите.И те са хора.И те искат да захлебят малко или много,ако не преди избори,кога друг път.И те са наясно,че ГЕРБ няма да спечели,дори не си правят труда да интервюират хората или ако го правят,не е с хиляда човека със сигурност,но като им се плаща какво друго да кажат.

176

Анонимен

преди 7 години

До БългаринаИ като ти каже патриотични речи какво точно ще се промени? Нищо.

175

Анонимен

преди 7 години

Хаха, Екзакта били казали.Самоспонсорирано проучване отново, без съмнение.

174

Иван

преди 7 години

Екзакта прогнозираха, че Цачева води с над пет процента на Радев....ето линк: https://trud.bg/екзакта-рисърч-груп-цачева-27-9-радев-22-4-р/

173

реалист

преди 7 години

Относно санирането на ГЕРБ: основно софииски фирми печелят поръчките, хващат подизпълнители от страната и им дават мизерни 40-70 лв на кв.м., а печалбата я прибират те. Гласувяйте за най - големия грабеж от ГЕРБ. Чакайте високи пенсии, заплати или здраве, образование и т.н. Никога повече ГЕРБ,БСП, И ДПС/ДОСТ.

172

Анонимен

преди 7 години

Sled 5-6 godini 6te glasuvate za Erdogan xaxaxaxaxaaa

171

Анонимен

преди 7 години

Дали ще са ГЕРБ или БСП все тая. Пак ще сме в ЕС и пак ще сме в НАТО. Нито ще се прегърнем с Русия както си мечтаят тука разни индивиди нито ще ни се вдигне стандарта на живот. Реалноста е такава. И преди санкциите с Русия и след тях разлика никаква общо взето.

170

Българина

преди 7 години

Някога някой да е чул това същество от банкя да е произнесло една патриотична реч за 8!г? Вижте Радев човека от 2 месеца е или Нинова, този ни продава под масата като еврейн на турция, някой съмнява ли се в това?

169

Българина

преди 7 години

Ако това е вярно българите да върнат човека от ало ваньо, два пъти хвърлил оставка от страх, продал ни на турция регистрирайки дост, гласува срещу бг износа за Русия, обърна България в емигрантско гето, човека който закри юп и пусна турски поток, човека който закри белене но го плати, човека за който лошия материал трябва да става офчар за да си дига дохода, не искам повече това племе да се оплаква за нищо никога повече!слагайте фесовете