116

Руския Боклук

преди 7 години

И какво си учил бе, какво работиш бе, рашка провиснала скапана ?Обслужваш афгани на Лъвов мост ?

115

Анонимен

преди 7 години

Противен човек. Може да е най- големия гений / лично на мен не ми харесват " произведенията" му/ ама като не е симпатичен на хората какво да го правиш. Явно чувствата ни са взаимни.

114

Да

преди 7 години

Истински Българин - борбен, честен, упорит, работлив не е като комунистическите мекерета на ДС, свикнали на лесното, да вземат чуждото и да виреят в некадърност и завист и злоба.Всяка рашка плюнка може да се познае по отзивите за това интервю - гадни, злобни, прости с никакво чувство за достойнство, едни истински Цацаровци, Пеевскии, Барековци, Догановци

113

До 140

преди 7 години

Да си творец значи да създаваш нещо ново, което друг преди теб не е правил - Кристо е именно такъв. А за теб съм сигурен, че си просто един "художник-изобразител", който рисува само това, което вижда около себе си - това не е творчество, а занаят. Дано ме разбереш, но се съмнявам...

112

Анонимен

преди 7 години

Абе руския , ти голям родолюбец бе , на Русия :D И ми говори за другите , където отиват в подредени държави на запад . Ми стой си тук и се бии с 600те левчета и вей руското знаме .

111

размисъл

преди 7 години

Тоя е ром,прилича на такъв от тия по белите,па и фамилията му е такава-Явашев, звучи като Яшар,бе всичко е ясно-ром е,от тия турските.

110

Като

преди 7 години

Чета коментарите и ми става ясно, че е напуснал България заради тъ,пунгерите в нея ! И не само той...

109

Bulgare

преди 7 години

Нека си запази мнението за себе си. Така или иначе той самият не знае кой е и от къде произлиза. Определения като тъпата България не говори много за един творец.Да е жив и здрав

108

Ghost

преди 7 години

До ГостМнението ти няма никакво значение за никой и двамата с онова творче може спокойно да вървите по дяволите!

107

Анонимен

преди 7 години

Този агент на ДС и отчаян со.росо.ид да не си мисли, че някой премита за него.Няма място за подобни *** на тази земя. Да мре като куче безродникът, в глобалната си родина.

106

Гост

преди 7 години

Злобните коментари , са със сигурност от хора не познаващи комунистическата действителност, а какъв е рода му няма значение.Той е гении признат в развитите страни, и за него пишат, а не за злобните драскачи. И след като може да прежали 15 милиона $, надявам се ,че и те горките злобари ще разберат разликата между тях и него, ако се замислят, може пък и мисленето да не им е силната страна.

105

Мнение

преди 7 години

То пък неговото изкуство една изкуство...

104

Щирлиц

преди 7 години

Дай Боже повече такива ...интелектуалци,емигрирали на запад.

103

ах какво ли

преди 7 години

131, То същото се случи и когато демокрацията замени социализма.

102

Анонимен

преди 7 години

Каква ли щеше да бъде България, ако не беше паднала в лапите на комунизма? Стотици хиляди от най-прогресивните нашенци, нямаше да избягат навън. Колко *** идея е комунистическата- ефекта е, че сме изгубили най-будните индивидуалисти!

101

Анонимен

преди 7 години

Държавата е такава, каквато си я направим. Каквото посееш, това ще пожънеш. Това е. И въпреки това смятам, че този човек е взел възможно най-доброто решение. Защо ли? Много просто - България няма нужда от такива като него.

100

Анонимен

преди 7 години

Линка не се показва,но е от интелигентно и заможно семество,баща му индустриалец от Габрово,историята е много интересна,обаче не се показва тъпия линк от статията "Защо Кристо мрази България"

99

Анонимен

преди 7 години

И какво е скандализиращото в думите му, кое е лъжа?! Сигурно всеки втори българин, изправящ се ежедневно срещу грозната действителност в страната ни, употребява същите, че и по- остри епитети поне по 5 пъти на ден и си мисли за напускане....А впрочем, в края на краищата България *** или интелигентна страна е?! И ако е второто, защо всеки бяга от нея като дявол от тамян, а народът живее мизерно и защо Кристо е могъл да реализира проектите си именно на Запад, а не тук?

98

кръстоносец

преди 7 години

Фамилията му не звучи като българска. Явашев...хм. Яваш не е ли арабска дума? Тоя да не е турски ром??? Като му гледам и боята май тъй ще да е :)

97

Анонимен

преди 7 години

118,твоите предположения са фантазия,той наистина има някакво негативно настроение към България(въпреки че е българин),това е самата истина,но явно причината се крие някъде в юношеството му,нещо го е наранило доста дълбоко в България за което той не иска да говори.