135

Анонимен

преди 7 години

Тази статия ми звучи като " Навремето сте яли ***, яжте и сега и нашите". Истината е, че предприятията, тогава продаваха на загуба, защото така им се нареждаше от СССР. Липсваха стоки, не защото ги нямаше, а защото така беше наредено. От друга страна имаше много социални придобивки, за които сега само можем да мечтаем. И тези същите които управляваха тогава,, управляват и сега или техните наследници, това е

134

Руския

преди 7 години

Едно време всичко си беше наредИ храната храна и оивота живот

133

Иван

преди 7 години

Продължавайте да си плюете държавата, затова никой не ви уважава на запад.

132

есхач

преди 7 години

В тази статия няма и 10% истина. Защо сега ходим в Сърбия и Македония да купуваме сирене,кашкавал мляко ,месо и тн хранителни продукти. За да си спомним истинският вкус и качество което го имаше в България до 1994-95г. ,тоест докато съсипаха и разграбиха селското стопанство(изклаха животните и унищожиха средствата за производство и отглеждане)

131

Отвратен

преди 7 години

До Анонимен 149 Когато немате аргументи пишете че някой , някъде, получавал някакви жълти стотинка ,щом казва истината.Ех вие неразумни ***.Вземи го там на работа да не маа *** по улиците....Те ни лъжат че ни плащат ,ние ги лъжем че им работим....

130

сега

преди 7 години

обикалям из Европа. В Австрия качеството на стоките е в пъти по-високо от България и Унгария, за едни и същи марки. В Белгия немската Нутела на цвят и вкус ничего нет с тази дето ни я внасят от Полша тук. В Украйна дори има някои по-качествени стоки и храната е по-истинска оттук. При Тошо живеехе до 80 и няколко години хората, защото като цяло се пенсионираха по-рано. Нямаше такъв стрес. Лекарите не бяха супер бизнесмени. Но само толкова. Храната беше пълен шит.

129

Анонимен

преди 7 години

До до 139 край............ има около 30% промити зомбирани мозъци от демократична евроатлантическа дрога и в комбинация с антибългарска гей-пропаганда от Сороските организации, те са предимно в големите градове....Промитите мозъци са червени бордюри като теб, на които все Запад и Сорос са им виновни за мизерния живот!

128

Bai ganu

преди 7 години

Pomnia istina eNo na bai ganu mu e trudno da go priznae

127

до 148

преди 7 години

Тоя дето е публикувал тая помия е финансиран от " америка за българия" на бокл.ка Сорос.

126

Бил

преди 7 години

ама не Клинтън. Бил съм на много места, а по времето на бай Тошо, като дете знам всички стоки, защото само аз пазарувах за вкъщи. Бирата често имаше парцали вътре, киселото мляко в повечето случаи беше прокиснало. Хлябът ужасно твърд, бял идваше рядко, радвахме се и разграбвахме топла Добруджа за секунди, като дойдеше. Сиренето и кашкавалът бяха ниско качество, само в Правец сме купували супер понякога. Кренвиршите бяха с месо, но и с рога и копита. Редях се по два часа на завода за франзели.

125

до 139 край

преди 7 години

Това го знаеме ние от старото поколение. Тези родените след 1989 година не го знаят. От тях има около 30% промити зомбирани мозъци от демократична евроатлантическа дрога и в комбинация с антибългарска гей-пропаганда от Сороските организации, те са предимно в големите градове.

124

Край

преди 7 години

Кремиковци беше гръбнака на цялото машиностроене в България - У нас се правеха стругове, фрези, помпи, станове, Арматурата във вашите домове е от там, арматурата по мостовете на Витиня - в язовирните стени е от Кремиковци. Завода в Ботевград правеше автобуси с двигатели на МАН и ги изнасяше. България деца беше индустриална сила.

123

Анонимен

преди 7 години

Според тази исмукана от пръстите статия разбираме че сме били живи погребани. Цялото ни производство е било един камуфлаж. Цялата държава НРБ е била срината и всичко е било бракувано заедно с народа. Ех дева вашта мякя востевцата аз неандерталска швабска. А и на този дето е публикувал този *** на *** му у га.зо.

122

Анонимен

преди 7 години

До 9К51 Щото сиренето не беше от тебишир и млякото гадно. Айде пенсиите марш.

121

Анонимен

преди 7 години

Защо не си заврете тъпата статия там където РАЙЧО не огрява!!!!ДРЪНКАНИЦИ И ПРОСТОТИИ !!! За разлика от сега то в миналото хората консумираха храна, която не е бъкана с ХИМИЯ и т.н.... А сега можете с голямо удоволствие да консумирате 2-ро или 3-то качество храни в които не знаеш какво има и да тровиш децата си с МЕРАК, а са одобрени от ЕС.... ТОВА ЛИ Е ОК ЗА ВАС БЕЕ?? Айте Честитооо ние така или иначе сме на 2-ра или 3-та скорост, а и отивайте да Д***** на някой в БРЮКСЕЛ!!

120

Анонимен

преди 7 години

До TretА сега ни напиши кой точно "немски ***" ядеш?

119

До-133

преди 7 години

А ти запознат ли си с ,,печелившата " икономика от онова време -Кремиковци,Радомир,Правец , Електрокарният завод- нещо да ти говорят.? Влагаш 100 лева и печелиш....50. Колко може да се издържи го показа времето.

118

Край

преди 7 години

Имало бактерии в млякото едно време - ми имаше щото беше от животни - сега като е нефтопродукт какво да има - то не може да вкисне по един месец от консерванти. За 45 г. построеното е в пъти повече от построеното последните 28 г. въпреки напредъка на техниката. Дайте си сметка че водата която пиете идва от язовири правени с кирки и лопати при соца. Тока който ползвате е от централи строени при соца /АЕЦ включително/ Домовете ви, училищата и детските градини са от тогава - пътищата също.

117

Анонимен

преди 7 години

До TretПогледни кои бяха приватизаторите-все бивши комунисти от рода на Баневите и Георги Гергов. А и при тези хигиенични условия за каква конкуренция може да става дума.

116

skunka

преди 7 години

нека добавим и грандоманията Кремиковци. Колко млрд. лева потънаха там. След това още млрд. лева за построяването на товарно пристанище в Лом, за да карат руда до Кремиковци. И още много други..