54

Анонимен

преди 7 години

Какви две скорости бе? Ние сме включили на задна!

53

Неразбрал

преди 7 години

Хора огледайте се! ББ ни ** майка.та! Нинова ще ни довърши! И нас и пенсионерите! Положението от зле ама много зле заминава към безмадежно! Не го черете кво пишат теоловете.

52

до 68

преди 7 години

Тъпче мога да отида, където поискам, а ЕС е на 2 скорости още от създаването му. Туй че червените каскети го повтарят тоя лаф сега не променя факта Че от 20 години БГ и Руминия движат на задна, но те видиш ли сега схванали и се възротивили.

51

Анонимен

преди 7 години

Демагогията продължава.Тиквата ще ни довърши.

50

Сакъсов

преди 7 години

Да има проблем, да произвеждаме качествено е трудно - изисква отговорност и дисциплина, а на нас тези качества малко ни убягват. Затова трябва при дружките от изток да се приобщим те не са претенциозни и живеят на принципа карай да върви.

49

БмБ

преди 7 години

Борисов най-бързи сме.........в кражбата!

48

до 62

преди 7 години

*** си като ***, да ЕС подписа за реакторите Пръмова няма нищо общо тя само ти продава зелена слънчева енергия.Пръмова залог за честност, а немеца е крадец мислиш ли ?

47

Златина

преди 7 години

Реших на 26 март 2017 твърдо гласувам против българоубийците от гроб опс герб за да се пръснат от яд ако загубят изборите

46

Гъзибар Гъзибаров

преди 7 години

До Папаз ТрайковТи си откровено шашав!

45

Анонимен

преди 7 години

Да нее като оня де ме пита днеска да не съм пуснсл лудите ми миличък аз в лудница не съм ходил докато за вас не знам *** маи има за натам доста

44

за 54

преди 7 години

Произвеждай качествено и продавай, проблем ?

43

Анонимен

преди 7 години

Верно сме най-бързи... Няма друга нация в света, която да мре и да се разбягва с такава скорост. Първенци сме!

42

ДААА...

преди 7 години

СЛУШАХ ПО КАНАЛ 3 ИЗКАЗВАНИЯТА НА Б.Б. АКО НА ТОВА СЕ КАЗВА ТАКА ЗАЩОТО НА МЕН МИ ПРИЛИЧШЕ НА СВОБОДНО ГОВОРЕНЕ БЕЗ НЯКАКЪВ СМИСЪЛ - СТАНА МИ ЖАЛ ЗА ЗАБЛУДЕНИТЕ СЛУШАТЕЛИ В ЗАЛАТА - ЛЕЛЕЕЕЕ ТОЗИ ЧОВЕК Е ТОЛКОВА ЗЛЕ С ИЗРЕЧЕНИЯТА ЩЕ ТРЯБВА ДА ГО ВЪРНЕМ В ПЪРВИ КЛАС - И ВСЕ БСП СА МУ ВИНОВНИ И КАКВО КАЗАЛА НИНОВА - ЕТО ЗАЩО ТОЙ НЕ ИСКА ДЕ СЕ СРЕЩНЕ САМ С НИНОВА ТЯ НА ПЪРВАТА МИНУТА ЩЕ ГО ПОБЕДИ- ГОРКИЯ ЧОВЕК КОЛКО Е ЖАЛЪК

41

Анонимен

преди 7 години

Гробарите от ГРАБ, мутантите на БКП са толкова прости и арогантни, че смятат, че те като крадат, всички други крадат. Лиляна дебелана, партизанската унука или свинетката колко само ограби покрай санирането, а си живее в апартамента на Активните борци против капитализма. Затова и Боко, тарторът им е толкова безогледен - напред с рогата, нападай, за да не те нападат. Боко е толкова проста мутра, та не съзнава, че рано или късно така ще го приклещят, че какъвто е страхлив, ЧЕ БЕГА като луд У ХЕРАКОВО.

40

Милко Великов

преди 7 години

Много сме умни и ръсим акъл навсякъде, но само под АНОНИМЕН!?

39

до 48

преди 7 години

Загубите от ЕС са благодарение на крадливите ръчички на тия 2 отбора юнаци къде ги виждаш на снимката, а не благодарение на ЕС. Но понеже си много умен заминавай за Русия никой не те спира, но 3 млн българи вече са европейци. ЕС ни дава парите за да си оправим нещата от Русия ще ти кагат оправяйте се сами и дори може да те превърнат в Украйна не мерси.

38

Сакъсов

преди 7 години

България трябва незабавно да премине в евразийския съюз с Русия, защо *** които произвеждаме могат да се харесат само на други бедняци като нас. Аз например като си купя нещо българско от магазина то е с такова качество че повече не бих го взел и без пари.Питам се въобще производителя опитвал ли го е да дали става за нещо?

37

Aнонимен

преди 7 години

Борисов си живее в неговата виртуална реалност и пет пари не дава за това какво мислят другите за нас и каква секира са ни приготвили.И в този ред на мисли защо мълчи за доклада на световната банка,който е получен още през есента и който не е публично оповестен,тъй като в него се иска няколко пъти да се повиши цената на тока за да сме се изравнили с европейските цени.Нищо,че нашите заплати и пенсии са поне 10 пъти по-ниски от европейските.Защо мълчиш,бе Борисов?Чакаш да минат изборите ли?

36

Анонимен

преди 7 години

Тепърва ще има да отговаря за неистини, за разполагане със секретни дани от българските спецслужби, за непозволено навлизане в личния живот на хора, за разполагане с данни отнтехния личен живот, което е позволено само ако са били подследствени и т.н. Ако партията му не спечел изборите много лошо му се пише. Главната прокуратура го очаква.

35

Бриго

преди 7 години

Боко ,ама аз пък колко знам за тебе,пък любен гоцев и т.н.,настъпи мотиката момче,за сретан йосич да не говориме,тежки дни.....