158

Цонко

преди 7 години

Да бяха подарили носия и на посланника. Сигурен съ, че щеше да се просълзи от умиление и скъпи спомени. Навремето девойките от българските фолклорни ансамбли редовно "олабваха" височайшите, знайни и незнайни "гости" от Москва. Гледам тука хората, още се натискат да ги оплождат руснаци. Малко като във вица за мечката и ловеца, направо ви се чудя вие Българи ли сте или руски пачаври!

157

Анонимен

преди 7 години

Браво! Слава на Русия! А на сороските *** им тече гъста зелена пяна от устата!

156

Анонимен

преди 7 години

"Има руски защитници в България, които вярват, че Русия иска създаването на една велика България. Но тези руски защитници имат голем недостатък те не четат руските вестници действителното желание на руската дипломация е да не види никой път България една силна и независима държава. Такава една България не влиза в интересите на Русия, защото тогава тя не ще има влияние над нея Наопаки слаба и разпокъсана България ето идеала на руската дипломация". - Д-р Кръстьо Раковски, "Руссия на Истокъ

155

Членска карта №7

преди 7 години

до 204Ми купи си кашерен и йовтин газ от този дето го возят през атлантика. Пък за по лесно си купи руски газ от Румъния да си горд и свободен украинец!

154

Анонимен

преди 7 години

До ДО 201В турско, турците *** руските 'туристки'. Загорели са горките, щото лосионерите не могат си свършат работата.

153

..............

преди 7 години

Старите пенции станали интернет *** хахахаха. Аллооо циментови тикви! Що не си гледате внуците ? Нещо са кът! Вашите кадри разсипаха държавата и сега и внуци няма!Пълен Фалит и Валат! От 1944 досега 5 пъти сме във фалит заради Вечната Дружба

152

ДО 201

преди 7 години

Това се нарича Глобализъм , вероятно твоята жена я *** в Одрин турци ?

151

До 155

преди 7 години

Все пак и турците са помогнали на генерал Колев да бие мужиците.Русия е единствената заплаха за България - последните, дето са ни нападали.И са ни върнали с 45 години назад. И продължават да ни източват париците със скъп газ, реактори и прочее.

150

Членска карта №7

преди 7 години

До 197Това дето сме имали азбука е равнозначно на имаме еврофондове... Нито ние сме я създали, нито сме и платили за нея... Възползвали сме се! Създадена е била за словенци и чехи... Безпросветни твари сте!

149

Анонимен

преди 7 години

До jimmy:)) Грешиш. За сметка на това в холандските бардаци е пълно с рускини подобни на тая к*рветин@ на снимката. Лапат за евра и даже благодарят.

148

Анонимен

преди 7 години

Еврофондовете се крадат от ГЕРБаджии и най-корумпираната и престъпна партия с една купчина подсъдими - реформаторския ( антибългарски) блок. Освен това еврофонда не може да е каквато и да е причина за развитие. Това е живот на подаяния и помощи.

147

Членска карта №7

преди 7 години

Това дето българите са покръстили руснаците е най-голямата хумореска... Освен ако не се имаме за византийци!

146

Анонимен

преди 7 години

До Членска карта 7Когато българите са имали азбука, руснаците са драскали по пещерите с овъглени пръчки :)))

145

Анонимен

преди 7 години

Брей, путлерските *** и последователите им работели и през почивните дни :)

144

Членска карта №7

преди 7 години

До 180Много си зле... Даже азбуката на която истерясваш във форума е 10% руски букви... Питай твоя лингвист колко са руските думи в българския език... Къде ви намират подобни лековерни бунаци!

143

ПОКЛОН

преди 7 години

Поклон на Русия , с Комплименти и Любов от Българския Народ .Моля за толерантност турските граждани и братовчедите им роми .

142

Анонимен

преди 7 години

ЦИТАТ: "Без русите нямаше да ни има нас и езика ни!""Русите са били един най-див и най-варварски народ, както са си и досега останали такива в най-голямата си част. Българите са ги най-напред покръстили, дали са им писменост, Свещеното писание и първото образование." - Георги Раковски

141

Още по Ха-ха

преди 7 години

А за баба Меркел няма ли носия ? Трябва да е мъжка носия, Меркел носи само ПАНТАЛОНИ.

140

Анонимен

преди 7 години

До Цонкопич, ти си за лудницата.

139

Анонимен

преди 7 години

до 170 И най-голямата гавра на хамериканците с тия афганистанци в този филм "Звярът" беше, когато руския екипаж на хеликоптер е пил от отровната вода сипана от руски танкисти в един гьол и 2- *** от афганистанците преследващи танка се качват в кабината на хеликоптера и единия вика на другия: Хасан, ти си умен..можеш ли да го подкараш!Уахахахахахахахаххахахахахахах