63

Анонимен

преди 7 години

До НЯМАГледам историята не ти е от силните страни.

62

Discovery

преди 7 години

"След случилото се църквата спря помощите си за Белене, които възлизат на около 100 хил. лв. годишно."хахахах... хак да им е на тея идддиоти. Някакво безобидно семейство иска да живее и работи в БГ и тея ще ореват света. Гледах един репортаж с друго сирийско семейство, родителите български не говореха, ама децата как го бяха научили не е истина просто!!! Говореха идеален книжовен български език!!! Тука щото сме големи патриоти и ще останат само ромите...

61

Анонимен

преди 7 години

че то ЧАО на италиански означава и "здравей"..... :) тръгва ли си или ?

60

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен"Нова Заповед ви давам - да мразите всички, които според вас заслужават", или май не го беше казал точно тъй Христос, ама като за баптисана през соца става

59

НЯМА

преди 7 години

защо да ни вменяват вина.В исторически план,България не е имала колонии от които да дърпа блага и човешки труд векове.Не сме имали Света Инквизиция,не сме завладели чужд континент избивайки местните и внесли после африканци за роби.Не сме подпалили СВ и не сме горели хора в концлагери.Никъде не сме инициирали арабски пролети и цветни революции.Други обаче са го правили,но сега искат солидарна вина!

58

BILL

преди 7 години

До 67Как искате да ни уважават по света, като ние реагираме като дивашко племе - вместо диалог и разум - заплахи! Само дето някои не извадиха стрели и лъкове, съвсем като диваците.

57

да

преди 7 години

то в Турция няма турци,а само ислямизирани гърци и евреи, какво остава в България

56

до "то е ясно&q

преди 7 години

Руски или турски - това е едно и също. Ердоган и Путин си станаха големи приятелчета

55

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 57 Червеният Гербер от Банкя ,който се цЕлуваше с Ердоган ,,нашият приятел ,моят брат ,,Отвратително . Камо ли да говорим за харизаните енергиини проекти и мерака му ,турски самолети да охраняват България .

54

Иисус

преди 7 години

Отеца и всички които му са началници са сторили голям грях, като са спрели помощите, защото това е отмъщение, а то е смъртен грях - или няколко такива.

53

до BILL

преди 7 години

имаш право да се смяташ за *** колкото искаш - твоя си работа

52

Анонимен

преди 7 години

Стигнахме момента от историята, в който католическата църква, създала Инквизицията и убивала хиляди хора, заради суеверия, е по-човечна от самите хора. Коментарите са все едно от Тъмните векове, само ролите са разменени.

51

Анонимен

преди 7 години

Ние не се защитаваме от самите себе си като избираме мутрите да ни управляват .

50

BILL

преди 7 години

Като чета повечето коментари, се убеждавам, че ние сме малък и много *** народ.

49

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен41 Срам, срам за всички българи ! А уж сме спасили евреите а,, Гарантирано от ГЕРБ,,продаваха и подаряваха оръжие на ИДИЛ ,боеприпаси ,лекаства у,цигари ,амфитамини за да избиват ислямистите от ИД, християните със християнско оръжие . Срам за това че всички мълчаха за убииствата на християни ,за разрушаванета на манастири ,църкви .,а сега се соп.оли.вят за един кой знае откъде дошъл натрапник . Срам!

48

да

преди 7 години

католическите свещеници до един са п'едофили - славата им се носи по цял свят

47

Гошо

преди 7 години

Айде чао ,прав ти път.Няма място в България за такива като него.Католиците са известни с извращенията си и липсата си на морал.Гнусна св*иня ,няма право да приютява онези изр*оди .Трябваше да го линчуват жителите на Белене .

46

Анонимен

преди 7 години

До Анонименако спазваше християнския канон, щеше направо да отиде в Сирия с проповедта за Вавилонския библейски ...мит... и вече щеше да поучава поганците на мир, любов, човещина, права и задължения, независимо от тяхната религиозна принадлежност.

45

Анонимен

преди 7 години

Има ли нещо по-противно от така наречените "патреоте" ???

44

Анонимен

преди 7 години

Преди всичко Българите сме православни Християни , а Не Католици.Така че няма работа в България нито той нито измислената му църква .