89

СТРАНДЖАТА

преди 7 години

Абе, какво стана с онзи пияница от град Кула...

88

Психиатър

преди 7 години

Странджа, току що заповядах на домакина, от утре никакъв интернет в Психиатрията! И от 14 ч. до 16 ч. сън и активна почивка!

87

Герберасти

преди 7 години

От днес има нови панталонки в джобчето ми дрънкат милиони левове

86

Анонимен

преди 7 години

Надке, хайде бЕгай до балкона, да хвърлиш хиляда лева, че долу чака майор Петров да 'фаща бандитите, бЕгай скъпа бЕгай, пък довечера може да сънуваш доктор Пепи с голямата спренцовка !

85

Кюмин

преди 7 години

Ей тоз Бойко бил много нагло куче иска още и още и още...БСП не били направили нищо добро ами ти за 4 г. к'во добро си направил?Всяка една твоя политика беше пълен провал най-вече здравеопазването с тия пръстови отпечатъци.Просто някой прибра едни пари от тия машинки.В чии джоб са влезли никой не знае.То при вас е като в бермудския 3ъгълник квото влезе изчезва и не излиза.Дано на изборите и ти да влезеш в този 3ъгълник и повече да не те видим Вожде на наш.

84

В доклада на САЩ

преди 7 години

за правата на човека: Не е работа на САЩ ДА НИ КРИТИКУВАТ НО В ИНТЕРЕС НА ИСТИНАТА ДОКЛАДА ОТРАЗЯВА 100% УПРАВЛЕНИЕТО НА ГЕРБ СЪС ВСИЧКИТЕ МУ КИРЛИВИ РИЗИ!Борисов да прочете доклада за да види че това не е плюене от политически опонент!Това е нещо много по-сериозно и да му подскаже накъде отиват нещата!А те са /в прав текст/вън от управлението на България!

83

анонимен

преди 7 години

Всеки друг ще управлява по добре от тебе.Но ти си толкова ***,че още не си го разбрал.Нахален си,алчен си,*** си -номерата дето ги правиш вече не минават.Един път,втори път,вече си ретро с приказките си /общо взето еднакви през всичките години/.Аман от тебе,разкарай се !!!!!!

82

Анонимен

преди 7 години

Дано никога не се появил във властта !

81

СТРАНДЖАТА

преди 7 години

До ПсихиатърТи като цял живот пиеш от розовите... - видя ли докъде стигна...

80

червенотиквенче

преди 7 години

От днес имам вече, нови панталонки... - в джобчето ми дрънкаткопейки и бонбонки...

79

Психиатър

преди 7 години

Странджа, казах ти че като не пиеш редовно розовите хапчета, започваш римите! Хем обеща да ги взимаш редовно! Сега никаква разходка повече , и ще ти прибера всички плакати на Борисов, Цачева, Кунева и Цветанов от стаята!!!!!

78

Анонимен

преди 7 години

Откакто дойде Борисов на власт, не само Румъния, /с която се съревновавахме/, ами и Албания и Македония, че и половината африкански държави ни задминаха по качество на живот! Срамота!

77

Анонимен

преди 7 години

На това в психиатрията му казват "НАПОЛЕОНОВ КОМПЛЕКС" .Болният се смята за много велик и незаменим, с което обикновено предизвиква подигравките на другите пациенти, не забравяйте, че там има и още "по-велики"

76

секта ГЕРБ

преди 7 години

Аз съм Герберче, обичаммногото пари зелени.Борисовец да се наричам,първа радост е за мене.

75

СТРАНДЖАТА

преди 7 години

До ПсихиатърАлооооуу, Психиатър... - хОди на театър...

74

КЛ

преди 7 години

Баце, майна ама ти пак ли си мислиш че ще управляваш и ще си премиер?Жестоко се лъжеш мен дано не съм лош пророк ама трети път няма да има за теб и твойта мафиотска партия от която ми дойде до гуша.Баце омръзна ми да ям пътища и магистрали с гарнитура от асфалт.Вземи ми напълни джоба че да живея по-добре и като говоря в ед.число имам предвид твоя работодател народа.На изборите ще получиш един голям ритник по зад-ника си.Бъди сигурен в това

73

Анонимен

преди 7 години

ОНЕЗИ РУСКИ *** В БРЮКСЕЛ И ВЪВ ВАШИНГТОН ВСЕ ПИШАТ ДОКЛАДИ: КОЛКО Е ГОЛЯМА КОРУПЦИЯТА, КОЛКО Е ГОЛЯМА БЕДНОСТТА.ЗАЩО ЛИ 1 МИЛИАРД ПРЕКИ ЧУЖДИ ИНВЕСТИЦИИ НАПУСНАХА БЪЛГАРИЯ ПРЕЗ 2016 (Справке БНБ)

72

Анонимен

преди 7 години

Бойко, чакаме официално да пристанеш на Местан. Няма да е лесно, но е неизбежно да си признаеш скритите козове!

71

Анонимен

преди 7 години

Отново нищо за корупцията която съсипва държавата. Нищо за нагласените обществени поръчки, които печелят винаги олигарсите Пеевски, Златев, Божков, Гергов!Нищо за това как 20 годишни младежи купуват за 8 млн. дипл.клуб включен в забранителен списък за приватизация.Но обеща че няма да допусне в България да бъдат съдени корумпирани политици и мафиоти както става в Румъния. Герб и БСП са едно и също нещо. МИСЛЕТЕ!

70

Психиатър

преди 7 години

А , ето го и Надето! Ама вие с Професора, Странджата и Киро куфражиста ще бъдете наказани да не излизате за повече от 1 час!Прибирайте се веднага по стаите, спирам и нета!