123

Anap

преди 7 години

I s zelen kostum sha diga stangite daje....

122

Анонимен

преди 7 години

Вече не обещава че ще накаже крадците които източват държавата защо ли??Когато дойде на власт през 2009г ни проглуши ушите как щял да накаже крадливата тройна коалиция и олигархията накупила чрез заменки парцели на морето. А сега мълчи!!?Дори защитава далаверата саниране!Дори Тържествено обеща че няма да допусне в България да бъдат съдени корумпирани политици и мафиоти както става в Румъния.Хора няма по голям крадец и измамник от мутрата, доказа го с действия.

121

Анонимен

преди 7 години

И какво си седнал да плашиш, че ще спрат парите, бе Мутро нискочела и крадлива.Кой е видял нещо от тези пари освен мафиотските ви фирми и дълбокия ти джоб.Народът изнемогва, блъска от сутрин до вечер за 600 лв, а вие станахте милионери.

120

Анонимен

преди 7 години

Така се прави!.Ало комсомолците вече ви ядохме попарата.

119

ЕРДОГАН

преди 7 години

ЩЕ ВИ КАЖА НЕЩО ТУРСКО:ТУРЦИТЕ ЗА ЕРДО КАЗВАТ: " АКО ЩЕ КРАДЕ , ДА КРАДЕ ЕДИН, А НЕ 10 000 ГЛАДНИ ВЪШКИ "ХА-ХА-ХА-ХА-ХА-ХА-ХА-ХААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААА

118

Ето какво ще спре

преди 7 години

Дойде ли бспето и особено тая луда нагла приватизаторка - милонерка на Техноимпекс и Булгартабак, ще ви спре живота. Както Виденов преди 20 години. Ловя бас за милион.

117

Баби си говорят ...

преди 7 години

Ох, дано го махнат тоя Бойко от власт та и ние да намажем нещо друго на внучетат си на филията ! И на нас ни омръзна от този асфалт ! То не беше асфалт на филия, то запечен асфалт, то асфалт яхния, задушен асфалт, то асфалт по Банкянски, то асфалт с винетки, асфалт с билети от градския транспорт ......... Ха, дано !?

116

Анонимен

преди 7 години

БаЦЕ пак заплашва ииска да краде с комисиони.Значи днес е един нормален герберски ден!

115

Анонимен

преди 7 години

Всищност ето един работещ линк:https://technews.bg/article-15423.htmlБаш си беше съвместна инвестиция на IBM и на държавата, но държавата реши, че пицата не е достатъчно постна и се дръпна. И не е вярно, че такива отрасли с огромни капитали трябва да са дело само на частния инвеститор. Все пак говорим за суми сравними с построяването на АЕЦ. Едва ли САЩ и Германия са се развили само от частни парички!

114

ивчо

преди 7 години

поредна стратегическа грешка на ББ да си мидли че заплахата от спиране на санирането ще му е от полза, точно обратното, много повече ще гласуеат срещу него за да спре санирането, едно че е вудно че е свързано с герберски фирми и по важното, много повече искат тез пари да се вложат за пенсии от тез на които ще им тапицират панелките.

113

se

преди 7 години

По добре да спрат парите откокото пак да сте на власт.Със санирането допълнително увеличавате дълговете на идните поколения.

112

Анонимен

преди 7 години

България влиза в тежка изборна спирала и нестабилност. Историческото ни време изтича.

111

Батко

преди 7 години

Ще си останеш само с пасенето на кози, гласоподавателите на БСП за друго не стават.

110

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 118По повод кой какво е построил ще припомня един факт: Кабинетът на Станишев започва съвместно с IBM построяване на център за нанотехнологии,.....- - - -Ей, и аз лъжа, а бате Бойко е шампион в лъжата, ама ти ...... ??? И аз съм балък, и други балъци има, ама ...... ???? Та, когато IBM, или друга голяма компания реши да инвестира някъде - то тя го прави !!!! Тя за това е голяма компания, и при тях евтини номера не вървят !!! Стига смешки !?

109

do 124

преди 7 години

Ами няма как да знаеш, като беше много отдавна и се надявам БСП да се присети да го нападне и на тая тема кухата тиква. Инъче IT и софтуер всеки може да прави както казах преди малко само му трябва един лаптоп и познания по английски, за да комуникира. Ако искаме да бъдем високотехнологична икономика само софтуер не става. Като стигнеш до моделно ниво и прехвърляш топката на колегите зад океана, нали? Защото няма как да ги тунинговаш без да си в технологията.

108

Анонимен

преди 7 години

На 26 март ще спрем кражбите на ГЕРП.като ги изхвърлим от властта

107

Анонимен

преди 7 години

БСП след като окрадоха всички банки и спестявания на хората опряха до нанотехнологиите за поредната кражба.То добре, че Дянков ви е спрял проекта на вас червените крадцу!

106

ЕРДОГАН

преди 7 години

ВСЕКИ ПЪТ КОГАТО БКП-ТО ДОЙДЕ НА ВЛАСТ И ДЪРЖАВАТА ФАЛИРА,ОБЕЩАЙТЕ НЕЩО НА ХОРАТА, ИЗПЪЛНЕТЕ СИ ОБЕЩАНИЯТА, ДОКАЖЕТЕ , ЧЕ БОЙКО НЕ Е ПРАВ, ЗАЩОТО В МОМЕНТА Е ПРАВ, БЕЗ НЕГО СЛЪНЦЕТО СПИРА ДА ГРЕЕЕ, ДОКАЖЕТЕ ЧЕ НЕ Е ТАКА, СТИГА С ТИЯ ВИДЕНОВЦИ, ЦВЕТАН ВАСИЛЕВЦИ, ПЕЕВЦИ И ВСЯКАКВИ ДРУГИ

105

Анонимен

преди 7 години

Винаги когато дойде БСП на власт парите спират - еврофондове, саниране, банките фалират.

104

Анонимен

преди 7 години

Извинявай, но би ли ми разяснил колко фаба имат IBM в България? Колко чисти стаи? Извинявай, но аутсорса мога да си го правя и на село с лаптопа докато паса козите!