12

Смешно и жалко

преди 7 години

Пъзльо неук!! Ами той две приказки не може да върже, затова не иска дебат, затова иска някой да е до него да го вади от конфузни въпроси и ситуации!Е затова сме на това дередже, 8 години загуби България с тая Мутра, която освен да брои до десет повече не може!И затова че Герб беше на власт и тоя е премиер говори много за умствения потенциал на голяма част от Обществото!

11

blabla

преди 7 години

ха-ха Боко Тиквоко се поуплаши

10

Анонимен

преди 7 години

БСП и ГЕРБ са едно и също нещо а именно слуги на олигарсите и мафията!За които са забравили:ГЕРБ назначи Манолова за омбудсман, Р.Овч на държавна хранилка, ББ член на СИК, Пеевски печели всички обществени поръчки.БСП дружно гласуваха за Пеевски два пъти фалираха държавата цялото ръководство им е от милионери и олигарси. Заедно обещават че няма да допуснат в България да бъдат съдени корумпирани политици и мафиоти.МИСЛЕТЕ!

9

До Бойко

преди 7 години

С тая да се правиш на кавалерр, е все едно, като те нападне кобра да се правиш на голям приятел на животните !

8

Корна и Беновска

преди 7 години

Добър или лош, Борисов нееднократно е печелил избори и е управлявал.Нинова е жена с неясно минало и нечисти политически маневри. Тя само се домогва до властта и обещава неща, които не само няма как да изпълни, но и те по самата си същност са противоположни на онова, което тя е вършила досега.Така че, Корна не му е равностойна. Да прати на диспут с нея някоя като Беновска - да се надвикват двете, пък може и за косите да се хванат. Ще са си лика прилика, а за народа ще падне голям сеир!

7

Айде бе

преди 7 години

Борисов, натрий й наглата физиономия на тая бе !

6

Анонимен

преди 7 години

*** по- голяма жена от тебе няма

5

Анонимен

преди 7 години

на маймуни ни направиха кой той мой баси скапаняците :)))

4

zeus

преди 7 години

Баце е роден страхливец, за сметка на това кръгъл завършен *** :)

3

Ако Борисов има акъл

преди 7 години

Няма да сяда да дискутира с тази.Да прати някоя интелигентна, но безочлива жена с глас на вресла.Неговата сила е в мъжкарското излъчване.Ще бъде смешен,докато се опитва с мъжкарска самоувереност да "отсича" едромащабно какво е направил ГЕРБ по време на управлението си и какво планира да направи занапред,ако пак вземе властта.В това време Нинова ще крещи като заядлива махленка - от онези,които знаят, че ще загубят и симпатизанти, а също и самия спор, ако допуснат да се чуе гласът на опонента им.

2

гербист-столичан

преди 7 години

Ние не искаме дебати, няма какво да дебатираме с останалите, защото ние сме за Реални решения и Видими резултати, и Имаме волята да управляваме.

1

МЕТОДИ

преди 7 години

Както казваше Петър Берон - "Шубето е голям страх".