21

Пешко

преди 7 години

До Бопорните точки са всъщност именно Корнелиониновите. Всичко изброено от нея е отречено официално. Иначе тя сигурно вярва и че свети валентин е женил обратни в римската империя, както се пишеше напред назад из савецките сайтове вчера

20

Анонимен

преди 7 години

В най-големият производител на домати в Европа не можеш да намериш български домати.Благодарение на такива като Нинова !

19

Реалист

преди 7 години

Друго измъчва др. Нинова.Още емигранти към САЩ и Канада и пред изборното обещание за 8 мл. българи в края на мандата, отива на кино.Не че без визите е изпълнимо де.Вземе ли БСП властта, българите в чужбина ще си счупят краката да се връщат от радост.

18

Анонимен

преди 7 години

Vechno zasmiana ot kakto specheliha izborite za prezident.Na varha na shtastieto.

17

Анонимен

преди 7 години

ниновa просто е безсрaмнa шaврaнтияФAКТ

16

Анонимен

преди 7 години

То БСП-то са си едно ГМО, при това руско некачествено и много вредно ГМО

15

+++

преди 7 години

Великата Българска Икономика ще се срине.... Щяло да се внасят по евтини продукти.. То нали българина не знае къде парите да си вложи та все в скъпото гледа. Канадците не са по глупави от нас да ядат трици, щото ние нали все органик ядем..

14

Анонимен

преди 7 години

Точно в другата статия се казва, че вносът на месо не е освободен от мита именно заради защита на европроизводителите. Тази достойно си защитава титлата"г-жа Лъжа"

13

Анонимен

преди 7 години

На това споразумение ще му се чуе гласът. И ако е вярно, че така ще се вкарат продукти с ГМО, това не трябва да се политизира, а да се спре на всяка цена. Мислете не кой го е казал, а какво ще последва от него. Животновъдството ни и без това едва съществува в конкуренцията на ЕС, а ако пуснем и Канада на нашия пазар, не се знае кой ще оцелее.

12

Анонимен

преди 7 години

Второ, огромен внос на канадско месо тежък удар по българските животновъди и производители на месо в България", каза още лидерката на социалистите.Къде са тези животновъди в България ? - може ли комсоцлидерката да каже.А иначе сега нищо не внасяме ! - въпросът е кое точно е българско? Май няма вече НИЩО!!!

11

Анонимен

преди 7 години

Ех, Нинова е бясна, тъкмо да дойдат на власт и възможностите за далаверки рязко ще намалеят за тях. Ще има по-малко за мандраджийстване. Да ходят сега да плячкосват канадските мандри.

10

камен

преди 7 години

Какво ви пречи да го направите и без мнозинство и защо половината социалисти -евродепутати го подкрепиха ?????

9

Анонимен

преди 7 години

Правилата за безопасност на храните обаче не се променят и режимът на търговия с ГМО храни в Европа няма да претърпи промени, увери еврокомисарят за търговията Сесилия Малмстрьом....Защо рИве Нинова?Ето Канада се отваря за българските производители.

8

Б

преди 7 години

До ПешкоТроловете по- добре си цитирайте другаде опорните точки.

7

Много ПРАВИЛНО

преди 7 години

Търговията е хубаво нещо,,НО,.Когато Се Прави ПРОТИВ ,РОДНОТО Българско,,производство,,Когато се ПРАВИ САМОЦЕЛНО да Обслужва,АМЕРИКАНСКИ .МАСОНСКИ ИНТЕРЕСИ..ТОВА Е ВРЕДНО,Ако някой Беше Ограничил.,да се ТЪргува само с определени Стоки но не и с Селскостопански, хранителни,,Където са Тъпкани с ГМО ..Вижте в Американските филми как изглеждат повечето Хора,,като Охранени.,затлъстели,,трупове,..Изводите си ги правите сами

6

dp

преди 7 години

Оф тая вреслива леля отде я изровиха бе.

5

Пешко

преди 7 години

Нинова е бесна ***-демагог. ЕС си има правила за ГМО и това споразумение не ги нарушава по никакъв начин. Това с паралелната съдебна система са глупости

4

госпожа лъжа

преди 7 години

Тая се скъса да лъже..... одеве Сесилия Малмстрьом публично опроверга глупостите за ГМО и т.н.

3

Анонимен

преди 7 години

Не си ли спомня, че първи гласува Сергей Станишев в подкрепа за СЕТА така и за санкциите срещу Русия

2

factotum

преди 7 години

Достойна позиция!