83

Анонимен

преди 7 години

вярно, Борисов беше желания премиер в началото на мандата си дори и аз гласувах за него и ме кефеше , но като ядох от постната пица на Дянков разбрах че съм грешил , банките спряха кредитирането на малкия и среден бизнес а тези който имаха кредити си им ги поискаха обратно ,фалираха хиляди фирми включително и моята , тъй че аз не съм от желаеещите

82

кой е президента

преди 7 години

Вие да сте чували нещо за президента напоследък?Стара хитрост научена в казармата:Който не работи - той не греши.Румбата е старо куче. Той си знае . . .

81

Анонимен

преди 7 години

ГЕРБ плащат и журналистите канят само хора от ГЕРБ, сякаш други няма. Промиването на мозъците и манипулациите в пълния си блясък.

80

Анонимен

преди 7 години

А може и с парапланер много ще е евтино, само трябва да хване някакво подходящо въздушно течение

79

СТРАНДЖАТА

преди 7 години

Борисов, любя Ви, любя Ви!

78

Анонимен

преди 7 години

Проблемът е ГЕРБ, които след 7 години управление и крадене вече притежават огромен финансов ресурс, с който могат да манипулират обществото в България и те май го правят. Сега заради меко казано некадърното управление на ГЕРБ спират еврофондове, но платените новини казват, че спирането било станало при служебното правителство, премълчавайки, че това става заради управлението на ГЕРБ.

77

Анонимен

преди 7 години

До АнонименДа, ама следващия път президента като отиде със селскостопански самолет, хората в Брюксел ще се шашнат . . .

76

Циганин

преди 7 години

Най-желаният е Борисов защото е доста ОСВЕТЕН от всички медии и ТВ и той е разпознаваемо и известно лице , та затова хората го желая , щото той първо им идва на ум ,когато са запитатни -той ще е "месията " .(МОДЕРАТОРЕ ,нищо нецензурно не пиша за да ме триете )

75

До 83

преди 7 години

Диди,много си неграмотна,бе Диди.Не се казва мАжкар,а мЪжкар.А кой от двамата е мъжкар,хората го показаха на изборите.

74

Оптимус

преди 7 години

До Анонимен79Аз съм 186 см., 115 кг. и ако те извъртя зад врата ще се напикаиш прав!

73

Анонимен

преди 7 години

По честен премиер България не е имала, не е имало и едно тайно заседание на МС, а там БСП правеше големите шлемове и най големите грабежи, това се отнася и за СДС

72

Анонимен

преди 7 години

Да бе, Борисов бил най-желан. Как пък не след пълният провал на ГЕРБ в управлението.

71

Пендо

преди 7 години

Някой задава ли си въпроса на тоя колко му е платено да лъска имиджа на *** Бойко.

70

Анонимен

преди 7 години

Когато Плевнелиев ходеше в Брюксел след това към България потичаха милиони евро по програми.Когато Радев отиде в Брюксел веднага на България й спряха първата европрограма.

69

Анонимен

преди 7 години

Какъв ти цъфнал герб,по-скоро ми прилича на напикано мушкато.

68

Диди

преди 7 години

Румен Радев е висок, строен. Бръсне се редовно. Това добре.Ама с тези две жени зад гърба си. И двете грозни и нечистоплътни.Жалко! Ние жените харесваме смелите мъже.Бойко е мажкар. Само да се обръсне . . .

67

Пешко

преди 7 години

До GOROЕто бре нали Сашко Симов депутатин че го праим. Новоизлюпеният проф. Иво Христов също. тва Тома Томов, разни унуци и чеда-нови лица, че цъфнем и вържем с тях

66

Анонимен

преди 7 години

От кого е желан ? От някоя самотна климактеричка със зле боядисани остатъци от коса?От овладените от корупция зависими от него, които злоупотруебяват с простотията му и го манипулират с известната му на цял свят доказана професия - мутра.Кой направи тези проучвания?Никога не са ме питали какво харесвам.Нито един път не съм повярвал, че герб е спечелил изборите - те са окрадени, както е окраден мандатът на предишния президент, защото избраният беше Калфин!Това а внушения за ***.

65

Анонимен

преди 7 години

Умна нация, но съставена от ЕГОИСТИ, които освен хората от близкото обкръжение по надалеч не гледа, не искат да се борят, гледа че грабят държавата и нищо отвътре не му трепка, мисли си че него не го засяга

64

Анонимен

преди 7 години

Странджа,висок съм 1,90 и тежа 110 кг.С добре развита мускулна маса.Много ми се ще да се изправиш срещу мен и да те видя как ще ми разбиеш главата.Те,петлетата най-много подскачат,но като видят дебелия,първи бягат.