81

До 193

преди 7 години

Другарю, Мляко и хляб нямаше есента и зимата на 90-та при Луканов. Искаш да кажеш, че той ни е продал на запада ли? Или май раздаваш куфарчета на червени олигарси.

80

Анонимен

преди 7 години

Това лято говорхме с руски младежи на морето 25-27 год. Те казват, че обичат българия и нямат нищо против САЩ.Думите им бяха че ясичко идва от политиката и глупостта на политиците. Там младежта вече неможе да бъде замотана. Скоро ще съборят тея червени ненормалници, които ги карат с целия свят.

79

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 193Ами Боко тиквата ви каза да се сеят картофи, обаче никой неще, затова си купувам френски и немски картофи. Даже от Египет внасят.

78

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 190Като те сложат в лудницата, най-вероятно ще ти позволят да си говориш с подобните ти подобни и да им разказваш тази страховита история. Даже съм сигурен, че ще успееш да си изградиш имидж на конспиратор разбирач, четящ САМО руски книги хахаххаЗабравяш, че адекватните и образовани хора, знаят че русия няма какво да им даде - нито ценности(алкохолизъм, корупция, мутри и олигарси),нито финансови програми инвестиращи в инфраструктура, нито техника, нито пазар. *** лай си, не пречиш

77

Сун Дзъ

преди 7 години

След неуспешния опит за преврат на руските агенти в Черна гора, единственото, което притеснява Путин, е и Сърбия да не влезе в НАТО. То след като се скараха и с Беларус, на практика съюзници и приятели не им останаха.

76

Балтона

преди 7 години

Абе другари я ми обяснете защо социализма хлопна кепенците, а не капитализма?

75

Анонимен

преди 7 години

Тя и Швейцария е заобиколена от нато. И то все мастити държави. Лавров да им се обади докато е време. Ох, колко мъка има в душата на ватника.

74

Анонимен

преди 7 години

Какво им обесняваш на тъпите пенсии..тоолкова са далеч от истината. Изобщо не знаят колко възможности има сега. Аз бях дете в края на комунизма. И до ден днешен помня този ужасен период без ток, беь магазини, без храна, без никакви възможности. Страх в очите на възрастните разболяни младежи от казармата. Цялата картина беше тегава и изкуствена.Сега е истински живот ! Бачкаш купуваш почиваш веичко е на макс. Слава на запада и освобождението от Завесата!

73

Анонимен

преди 7 години

Бензинът беше 22 стотинки когато заплатите бяха 200 лева....Опорноточковото все забравяте, че има все още живи от онова време.Когато бензинът беше ,не 22 страница, а 12 заплатите бяха по 60-80 лв.Аз като млад лекар започнах със заплата 120 лв при бензин 57 ст.Живеех в общежитие за което плащах 12 лв с включено парно и топла вода.Сам си сметки колко литра съм можел да си купя тогава.Сега мога мога да си купя тонове бензин и живея на 150 кв, отделно вилата и жилищата на децата.

72

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 179Сърбите са най-големият враг на България, от историческа план. Ти ще ми разправяш, че сме християни, пхахахха... Комунистите 45 години създаваха атеисти, поповете бидейки масово агенти на тоталитарният репресивен апарат, ДС... Хората били християни АХХАХААХАХХ. В западна Европа поповете не се движат с коли като тукашните МУТРИ. А за Тръмп, дето на всички ви вас носталгици по комунизма, един КАПИТАЛИСТИЧЕСКИ ХОТЕЛСКИ МАГНАТ ви е надеждата за справяне със запада - ХАХАХАХХА балъци

71

Анонимен

преди 7 години

Сърбия в ЕС при християнските държави! Русия почва да става всв по агресивна и нахална. Време е за Бълкански съюз и общи войски и граници! Очевидно всички са вдигнали мерник на слабите отново! Осъзнайте се ... балканите трябва да са заедно, защото от всякъде ни е.....т.

70

Харалампи

преди 7 години

Евала на румънците. 5 пари не дават за рушнаците. Даже като отидеш там се вижда че си карат старите соц дачии, а не лади и москвичи.

69

Анонимен

преди 7 години

Братя Сърби това е провокация пак от основния създател на раздори.България няма да напада никого особено Християнски съседи !Не се поддавайте на лъжите на отчаените джуджета.

68

Анонимен

преди 7 години

Я пк тоя, двама души на кръст се асоциирали с целия народ. Я да го видим тоя народ при любовта си ли отива или бяга в омразния запад.

67

Анонимен

преди 7 години

Притеснително, а? Ми да заебеме всякакъв вид военно развитие, докато Русия анексира чужди територии.. Сами си докараха ескалацията, само защото искаха да задържат в орбитата си държава, която не могат да задържат. А Сърбия и Русия могат да продължават да мрънкат, докато най-големите държави на балканите са в общ военен съюз, благодарение на който могат да спрат да се точат едни на други, а да развиват икономически отношения. Кризата с бежанците ще свърши, но глупостите на сърбите и руснаците не!

66

Цако

преди 7 години

Не случихте на президент другаре. Отиде в Брюксел и вместо гордо да заяви, че санкциите трябва да паднат и Крим да бъде признат за руски, плахо измънка нещо за борба с тероризма. Сега и това скандално изказване на Герджиков, че върху президента е оказан натиск, при което вие се правите на приятно разсеяни и си повтаряте: Абе все пак е независим. Една лъжа като се повтори 100 пъти и става истина в главите на късопаметните.

65

Реалист

преди 7 години

Голям бой ще пада, ама първо ще се пичне от гражданска война за да се изясни страната на фоби или фили.И после, като се почне як бой ще пада.

64

международноРазвитие

преди 7 години

...НАТО, Русия, Стевица Дечински, вертолети, Сърбия, Хърватия, Румъния, България,и... "пък вий знайте ли кога билетчето беше 6 ст., как контрольорките викаха "Хайде бе, другарю, дайте по-навътре, има още място" под звучния акомпанимент на перфораторите, пазещи тишина дотогава за икономия

63

да

преди 7 години

ама голям защитник тая Русия на тая Сърбия,бе..като ги бомбардираха къде беше Русията..май стоеше отстрани и гледаше..да им защитника на умрелите сърби

62

Анонимен

преди 7 години

Стрес и лоша храна са основната причина за много видове ракови образувания и сърдечни болести, недостигът на средства ограничава все повече българи от здравни услуги, а криминалната престъпност и неспазването на здравословните и безопасни условия на труд, както в работата, така и в бита на хората добавят още смъртни случаи. В периода 1990-2015 в България са починали приблизително 2 900 000 души по различни причини. Причинените от бедност са над 410 000 българи.