77

Анонимен

преди 7 години

Мега Куна е за съд и затвор!

76

Анонимен

преди 7 години

Ми намери си друга професия, бе Даскале! Руска пропаганда било... отивай да копаш на село и не се доближавай до училище!!!

75

Темида

преди 7 години

Спокооооо сега БСП "ще ни оправят"

74

Анонимен

преди 7 години

Много ясно, докато не спре да се краде да не пускат нито стотинка.

73

КУНЕВИЦА

преди 7 години

кога е вършила нещо полезно за страната. Като преговарящ спря 4 блока на АЕЦ. Като комисар не си спомням и 1 нещо полезно да е сторила. А работата и в правителството е видна....

72

Един от Северозапада

преди 7 години

До Анонимен67Поддържам те напълно! След 2020 спира по договор всякаква помощ отвън.Оставаме само с това,което сами си произведем.Кой ...л ....л, какаМара се ожени, грубо казано. Ще си останем с бежанците , базите, и чуждите фирми, изкупуващи всичко на безценица.Роби в собствената си страна. Предадоха ни и ни продадоха на времето още..

71

Анонимен

преди 7 години

За една година рублата е увеличила стойността си спрямо долара с 25% - от 80 рубли за долар началото на 2016 днес е 60 рубли за долар. А еврото и ЕС се срутват.

70

Българина

преди 7 години

Аз от брюксел кървави пари не искам. Ако англуя чакаха пари от брюксел, още щяха да са с шотладските вили. Искам брюксел да ни остави намира.заради 1 млрд гидишнонот брюксел, позволяваме да чужди компании да изнасят много повече от тук, банките, концесиите, веригите магазини тецовете. Тези изнасят поне 5 млр всяка година

69

Гробокопач

преди 7 години

До СТРАНДЖАТАМммм, ще видим пак цирковата трупа на "красивите, умните и ранобудните". Верно е, че тая година е годината на Петела и в нея, изкукуригалите ще са много. И ще са паднали на паралментарните избори гербери. За втори път. Какво унижение, какъв срам;)))

68

Анонимен

преди 7 години

Е вие какво очаквате беее хорааа??? Червения генерал толкоз може, беше у Брюксел и това е договорил! По-добре от нищо я!!!

67

Анонимен

преди 7 години

Чакаме американския танкер с евтина шистова газ.

66

Гробокопач

преди 7 години

Навремето българската наука се финансираше от Българската държава. Това просто, за сведение на демократите. Няма как да имаш наука, при държава от много лош африкански тип.

65

Анонимен

преди 7 години

А Боко-тиквата се кълнеше миналата седмица че нямало такова нещо.Дори иѝкараха едно ФАЛШИВО писмо от някаква румънка в ЕК че всичко било ОК.Само за тази ЛЪЖА трябва да го обесим на пилона на Народното Събрание.

64

Един от Северозапада

преди 7 години

До Анонимен56 Колко от членовете на служебния кабинет са от БСП, и колко от Герб?Ако за това намекваш? Иначе-браво на Герджиков! Няма да се разиграват батални сцени по махалите, с главни действащи лица Фидосова, или други от Герб, а полицая да се обръща на другата страна и да казва после-не съм видял. И това го имаше, както и строежи за милиони, все от гербаджийски фирми. Ако още не си разбрал, заради наглостта ви, некадърността,докарвате зорлем БСП на власт.

63

Анонимен

преди 7 години

Язък, сега как ще довършим ГОУЕМИЯ шлем??? БйеСйеПйе-то пак му клъцнаха паричките....Тия у ЕУто не знаят ли, че ще спройм БеляНЕ?

62

Анонимен

преди 7 години

Така или иначе от цялата тази "програма", един едничък лев не е отишъл до който трябва. Всичко е източено. На кой му дреме че спрели някакви джобни за БХ и хората му???А нас по родителските срещи ни лъжеха за безплатни кръжоци по европрограми и т.н....в края всичко е платено, а "проектите" все с едни лъскави имена.

61

СЛЕД ГЕРБ ПОТОП

преди 7 години

не от мед и масло, а далавери, кражби и чист бандитизъм

60

Анонимен

преди 7 години

Ама ние от Европа ли чакаме пари за да се образоваме и развиваме наука? Ясно защо ни е такова нивото.Сега след като Радева взе властта от Русия ли ще чакаме да ни образУва?

59

Гробокопач

преди 7 години

"Наука и образование за интелигентен растеж". Г-да европци, като гледате капацитета и осанката на Боку Тиквата, аджеба, какъв "интелигентен растеж", очаквате? Растеж наистина има, ама за такъв растеж, навремето се казваше: "Расло, расло, де е пасло?";))) При нас има буквализъм на растежа:))) Расте не главата, а бухалката в ръката!

58

анти

преди 7 години

Грешките са от управлението на Борисов и Кукевица.Да отговарят мръсниците