6

Анонимен

преди 7 години

Да видим кога ще решат да избухват. Д*ба и тъпите политици за какво ги приютяват? Това са само терористи...... щом Саудитска Арабия не ги иска... смятай...

5

Анонимен

преди 7 години

Това е опетняване на българщината! Посегнаха на най-българското! Въобще всички бежанци на самолети и да ги връщат от където са дошли! Защото, първо не са бежанци, второ са много опасни, психиката им е друга, друго мислят! Та хората им осигуряват жилища, те ги палят! Айде моля!

4

Циник

преди 7 години

Цитат : "От Социално подпомагане в Смолян обясниха, че става въпрос за непридружени деца, които са в риск и са с мярка полицейска закрила"!Едното "непридружено дененце" било на 16 а другото на 17!!!WTF!!!На тази възраст в Афганистан имат вече по 5 деца, и трима внуци...и са отрязали поне по 3 глави....да не говорим, че сигурно са поне 20-22годишни...без никакви документи..актове за раждане в афганистан издават талибаните! Сега в Широка лъка да им вдигнат и джамия - та да има къде да се дупят

3

Анонимен

преди 7 години

Сега двама, а след няколко дни още двадесет и двама?! И със сигурност всичките лъжат за годините си и не са напълнолетни! Страхотен талибански отряд ще се заформи там.

2

Анонимен

преди 7 години

Абе то и Българи не искат никъде по света ама .....

1

У жас

преди 7 години

Ама как е възможно???? Широка лъка е автентично защитено селище, и да сложиш там тези таррамбуки е кощунство!!Не, трябва да вземем всичко в наши ръце, няма оправия! Трябва нещо да се случи!!!!!