17

Анонимен

преди 7 години

Жена с такава антиприческа премиер не може да стане!

16

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 15Спокойно можеш "да биеш шута" на ЕС като заминеш за Того, Гана или Венецуела!!

15

Анонимен

преди 7 години

Търсим водачите си за да ги вкараме в затвора. Общо взето Радев обра негативния вот срещу БСП и ГРОБ, а то се оказа че той бил и от БСП докога така с лъжите напред.

14

Анонимен

преди 7 години

Нинова е НАЙ-ДОБРОТО в момента на бг политическият пазар!!

13

ПенсионерМафия

преди 7 години

Всички Партии -ГЕРБ,БСП и т.н. са слуги на Българският елит- 3млн пенсионери, 1,5млн роми и 1,5 затворници,психичноболни,безработни,майки с деца,студенти! Ние елита гълтаме всички пари за здравеопазване,помощи,привилегии!Ние гласуваме за партиите,те ни дигат привилегиите и помощите!Ние не работим и не произвеждаме,но ние ядем повече и взимаме всички държавни и европейски пари.Ние си направихме д-ва и изгонихме младите и работещите навън,за да не ни крадат от социала и готовите пари,които взимаме

12

Анонимен

преди 7 години

Основният олигарх които лансира и подържа Нинова е Г.Гергов и от там си правете сметка какво може да промени тази партия на олигархията и милионери!Г. Гергов собственик на ЦУМ ,панаира и дупка в центъра на Варна.Всичко това му е подарено от партията и той доведе до разруха.В момента всичко е заложено в държавната банка за възстановяване и развитие, която няма право да раздава подобни заеми и знаете схемата как за сметка на данъкоплатците ще платим сметките на Гергов.

11

Анонимен

преди 7 години

Споразумението с Канада отнема суверенитета, ама споразумението с ЕС не ни отнема суверенитета. Те само ни налагат санкции от добри чувства тъй като гледам никой не предлага референдум как да бием шута на ЕС.

10

Иван

преди 7 години

Тия верно си повярваха, че резултата на Радев е резултат на БСП. Резлутата им на изборите ще е трагичен, макар че те си имат твърд *** елекорат от хвърлячи на пачки от балконите. Колкото и да се плаща на социолозите да ги изкарат силни няма да стигне, електората им поизмря, но пък могат да си напазаруват доста *** гласове.

9

дебилен патриот

преди 7 години

До IvoЗадължително ли е да си неграмотен, за да си фен на БСП или само неграмотните са фенове на БСП?

8

Анонимен

преди 7 години

Или сигурно ще върнете всички пари, които откраднахте досега, с които са ви построени къщите, с които си накупихте имотите, с които си направихте фирмичките с които да лапате още и още, пари, от които лишихте българските граждани, лишихте българската икономика, образование, здравеопазване, сигурност, убихте потенциалите за какъвто и да е растеж, тотално изоставихте пътната инфраструктура, в момента има места, където едвам има път, а за него се иска и винетка, няма такава гавра с хората.

7

MaйMyнaтa

преди 7 години

Наде, сега и тука нaтpoли! А после обвиняваш другите

6

дебилен патриот

преди 7 години

Приказки за ***, каквито са и избирателите на БСП

5

Анонимен

преди 7 години

Коя промяна, изведнъж всички ще спрете да крадете, да си гледате личните интереси и да заработите само и единствено за доброто и развитието на България? Сигурен съм! Сигурно ще върнете и хората от чужбина, ще мултиплицирате новите поколения, които са наполовина на тези, които сега се пенсионират, ще върнете от ваши пари заемите на вожд Бойко, на който глупаците се кефят като ц*игани на ромски бос, ще върнете хората от София по родните им места, защото те там ще има къде да работят, или друго?

4

Спартан

преди 7 години

Тея верно си вярват за пореден път...

3

Анонимен

преди 7 години

Нали само трябва да си подменят целия състав , и са готови.Вижда се, че като подменят един човек малко са по напред, ако се сменят всички вече може и системата и да заработи наистина, но проблема е, че някой хора не искат да си дават местата,защото са отишли за влас и далавера, няма далавера да си дадат местата на някой, който не го интересува далаверата.

2

Циник

преди 7 години

Каква промяна??? Колкото Радев е безпартиен....толкова и БКП е БСП!

1

ПенсионерМафия

преди 7 години

Нашата слуга Корни ще вдигне пенсиите и привилегиите на 3млн пенсионери,ще вдигне социала на 1,5млн роми,ще вдигне издръжката на 1,5млн - затворниците,психично болните,инвалидите,майките с деца и студентите,безработните ще взимат повече пари. А за младите ще намали със закон билетите за чужбина,за да могат да работят там,да плащат данъци там,да се оженят там и да правят деца там.Така младите няма да пречат на Българският елит-пенсионери,роми,затворници,психичноболни,безработни,майки,студенти идрПрочети още на: dnes.bg/politika/2017/02/04/delegati-opitaha-da-blamirat-ninova-za-ve