82

Анонимен

преди 7 години

До 75 Недей да лъжеш,болшинството от тамошните татари не мисли да променя името си. Иначе признават,че са наследници на прабългарите.Ринат Ахметов собственика на Шахтьор/Донецк/кой му пречи да се самоопредели като българин,и не само той.Русия ли им наложи мюселманската вяра?

81

Анонимен

преди 7 години

Числеността на Волжките българи при завладяването им е около 3-3,5 млн, това е близо 3-пъти повече от числеността на Дунавските българи по това време, днес съгласно данните на официалната руска статистика няма нито един волжки българин, ето това атакисти е геноцид, генноцид извършен от руските окупатори

80

АТАКИСТ

преди 7 години

И аз малко му завиждам!

79

До 95 Един българин

преди 7 години

Незнаещи, защо ли се твърди, че термина турско робство се налага през българското Възраждане? Може би още тогава преди толкова векове, е имало КПСС и СССР, които според теб са го наложили.

78

Анонимен

преди 7 години

Нито ДПС,нито АТАКА,нито ДОСТ трябва да са в парламента и изобщо да ги има в БГ.Най точно могат да се произнесът по казуса историците а не да мълчът като рибоци.Един път завинаги да се научи истината,защото всеки си признава неговата истина...

77

Анонимен

преди 7 години

Абе някои от българските феодали са поискали доброволно да приемат власта на турския поробител, защото са си плащали данъците и са си живеели добре.

76

ГУРБЕТЧИЯ

преди 7 години

ПРЕДИ ДА ГОВОРИ ЗА ГЕНОЦИД НЕКА ДА СЕ КОНСУЛТИРА С БЕЗПРИСТРАСТНИ ИСТОРИЦИ И ДА ГИ ПОПИТА -КОЛКО Е БИЛО НАСЕЛЕНИЕТО НА БЪЛГАРИЯ В МОМЕНТА НА ПАДАНЕ ПОД ОСМ. ВЛАДИЧЕСТВО ? КАКВА Е БИЛА СРЕДНАТА РАЖДАЕМОСТ ? КОЛКО МОМЧЕТА СА ВЗИМАНИ КАТО ЕНИЧАРИ ? ДОКОЛКОТО ЗНАМ ПО 1 МОМЧЕ ОТ СЕМЕЙСТВА В КОИТО ИМА МНОГО МОМЧЕТА ,АКО ИМА ЕДНО ИЛИ ДВЕ МОМЧЕТА ,НЕ СЕ ВЗИМА НИЩО ,В ИНТЕРЕС НА ИСТИНАТА ЕНИЧАРИ СА ВЗИМАНИ И ОТ МЙСЙЛМАНСКИ СЕМЕЙСТВА ! КОЛКО СА БИЛИ ИЗБИТИ ЗА 500 Г. И КОЛКО УМРЕЛИ ОТ ЕСТЕСТВЕНА СМЪРТ ?

75

Анонимен

преди 7 години

500 години под османско владичество българският етнос е доминиращ на Балканите. А само за 20-30 години в териториите окупирани от нашите съседи( някога съюзници) остават 100-150 хиляди българи. Прогонени, избити или със сменена националност. Днес и толкова няма. Македония не я броя, там всичко българско и изтрито. Това е разликата между многонационална империя, каквато е била Османската, и националните държави наши съседи. Вторите винаги са се стремели към етнически еднотипна нация.

74

АТАКИСТ

преди 7 години

ДПС - руска партияДОСТ - турска партияАтака, БСП, ДСБ, ПФ - руски партии

73

АТАКИСТ

преди 7 години

Пишете срещу Волен, защото завиждате на любовта му към Чуколина.

72

АТАКИСТ

преди 7 години

Атака е дъщеря на ДПС, Волен е син на Доган.

71

Анонимен

преди 7 години

Вън руския агресор от земите на волжките българи

70

Анонимен

преди 7 години

Волен е човек на Доган, помогна му за Тройната коалиция, защо се прави на умен сега?!

69

Факт

преди 7 години

Въпросът с робството е объркан, поради простият факт, че за еталон се взимат робите-*** от Африка и всичко, което не е според този еталон, някои твърдят, че не е робство. Та в България по време на Турската (Османската) империя, българчетата са били насила взимани от семействата им, вместо да ги купят за еничари срещу пари. За почти всяко нещо може да се направи подобна съпоставка. да не говорим за началните години на робството, когато на пазарите за роби са продавали и поробени българи.

68

Дост

преди 7 години

Атака гласува през 2014 за депесето! А сега се преструват че са озлобени сре щу турския народ! Тая партия работи за лични облаги а не за народа!

67

мода до Циник

преди 7 години

Защото си ***!

66

Анонимен

преди 7 години

Тоз защо ли ми прилича на магистрална труженичка. Към кой ли не се прилепи за няколко сребъника.

65

Циник до мода

преди 7 години

Защо моите коментари ги триете...а тези откровени протурски провокации..и вони на "МЪЧЕНИКА" НЕ?

64

Анонимен

преди 7 години

А нещо за геноцида на българите в рамките на руската у съвецка империя?

63

Анонимен

преди 7 години

"" В Османската империя е било рай. Един ден тя ще се възроди. Християните да ди ходят в Волжка българия.Изопачава се и историята. Закланите уж в Батак са били разбойници. Българите да нагли и пак ще играе ятагана. "" Този е един от приятелчетата на Бойко Борисов, които фалшифицират историята.Бойко стои леко отзад и се усмихва невинно.