278

Анонимен

преди 7 години

И освен това,исторически нищо не е вечно. Империите и съюзите се раждат и изчезват и се появяват нови. България трябва да гледа практично на членството си в ЕС - докато е полезно, оставаме, спре ли да е полезно, ***.йната им. ЕС не е религия, това е политически и икономически съюз. Всяка членка трябва да получава изгода от членството си, англичаните решиха че вече не е така и се махнаха. Това е нормалното. Ненормално е, когато президентът ти на Нова година всява страх и се кълне във вярност на ЕС

277

до 368

преди 7 години

Именно това не могат да разберат хибридните редници на Митов и Плевнелиев.На тях им се внушава, че Русия воюва в Сирия за да заграби петрола.Залежите от петрол в Сибир ще стигнат поне за 5 000 години, докато тези в Персийския залив са на привършване - максимум още 5-8 години.Затова погледите на краварите, а също и оръжията им са насочени към Русия и по-точно към нейните несметни природни богатства.Затова спретнаха и театъра с уж анексирането на Крим, който винаги си е бил руски.

276

до 364

преди 7 години

прав си и *** да питаш Брежнев кога ще се събуди да почне да дава аванта и върне социализма, защото тези новите руснаци хич не ги интересува България а дали в Австралия са ловили качествена риба нощес да им е доставят за няколко часа за обяд в Москва.

275

Анонимен

преди 7 години

До до 336а на русия газта и петрола не е без пари колко жертви и разходи дават в Сирия за да им го чопнат.Русия има достчно нефт и газ да залее целия свят, не е нужно да чопва газта и петрола на Сирия. САЩ искаха да строят газопровод от Катар през Сирия, но Асад не разреши и затова американците започнаха да финансират умерените терористи и създадоха Ислямска държава.

274

Анонимен

преди 7 години

Само 10 години и българите вече са с промити мозъци и пропити от ,, европейски ценности'' за пореден път доказвайки ,че не може да държат съдбата в свои ръце , кланяйки се винаги на някой господар - било на изток или на запад , народ обзет от манията за богатство и бързо забогатяване , народ загърбил всякакви морални ценности , народ който предпочита да бяга в чужбина вместо да оправи собствената си държава обричайки я на унищожение !

273

до 364

преди 7 години

С други думи целият БГ народец се поти за да изкара вноската за Брюкселските зелки, а каймакът обират Тиквата и Прасчо. И това ако е справедливост - здраве му кажи.

272

Ай Ти от Плевен

преди 7 години

Заплата 3.2К.

271

Анонимен

преди 7 години

Вноската ни в ЕС е около 3 пъти по-голяма от това, което получаваме.Така че замислете се като възхвалявате парите от Еврофондовете.Още повече, че те се усвояват основно от фирмите на Борисов и Пеевски.До обикновения човек почти нищо не стига.Руснаците ни даваха петрол и газ без пари, както и ни строяха фабрики и заводи също без пари. Само за едната гола дружба дето се вика. Правешкия беше много хитър, не като Банкянския си прислужник.

270

до 336

преди 7 години

а на русия газта и петрола не е без пари колко жертви и разходи дават в Сирия за да им го чопнат.

269

Анонимен

преди 7 години

Когато бяхме под прегръдката на сибирската мечка нямахме тоалетна хартия и банани а днес когато сме под партньорството на Брюксел във всеки магазин има тоалетна хартия и можем да пътуваме на запад да береме ягоди и с еврата да си купуваме красиви западни коли а не лади които карахме когато бяхме под прегръдката на сибирската мечка.

268

Анонимен

преди 7 години

От ЕС само губим, това се вижда на всяка крачка - мизерия, безработица, намаляващо население Бългаия се стопява, престъпност, наркомани, простуция, агресия, самоубийства. България няма производство, всичко се внася от ЕС поизведено от български суровини изнесени на безценица. България е бананова република.

267

до 336 умен си

преди 7 години

аз съм живял 9 години в Москва но се радвам че се отървахме от прегръдката на сибирската мечка. Да му мислят хахолите. А колкото за доматите и лютеницата съвсем нямам желание да ходя на село и бачкам този труд да му мислят макетата и турците. А износа ни от новите предприятия и фермерите е няколко милиарда долара на запад а не от *** и миячи на чинии.

266

Анонимен

преди 7 години

По времето на соца взимах заплата 700 лв, сега взимам 800 лв.Тогава бях по-добре, защото всичко беше 4-5 пъти по-евтино.Е, купувах си дънки от Кореком, но не мисля че животът са едни дънки или килограм банани.Има по-стойностни неща.

265

Анонимен

преди 7 години

Отношението към ЕС е абсолютно същото каквото е било към чужденците през соца - на тъпо обожание и послушание. Неадекватни сме към новите реалности. ЕС би трябвало да е демокрация, в която всички са равни. На практика, обаче, е по-скоро империя - една държава определя правилата, другите слушкат. Поради което има и такъв огромен евроскептицизъм в ЕС - хората за разлика от нас не просто симулират европейски ценности, а и ги имат и искат да ги защитят. Дори на цената на края на ЕС. Нищо не е вечно.

264

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 353"IT специалист съм, от Враца съм, на 28 години. Заплатата ми е 4.5 К ."Браво. Такива хора са нужни на България, а не мързеливи мрънкачи и руски агенти.

263

Анонимен

преди 7 години

За мен е лудост, само да се помисли за излизане от ЕС. Този който говори за това има ли елементарна идея какво ще спечели и какво ще загуби от това.

262

Анонимен

преди 7 години

IT специалист съм, от Враца съм, на 28 години. Заплатата ми е 4.5 К .Живея в свръхлуксозен апартамент в Лозенец, храня се само в скъпи ресторанти,задоволявам всичките си хрумвания.Карам BMW X5.Много съм си добре. Нe искам да живея в соца на купони и без ток.

261

Бат

преди 7 години

Равносметката е България е по-добре, ЕС по-зле. Съсипахме им хубавия съюз на хората.

260

Анонимен

преди 7 години

Posledna dupka na kavala ste Vulgari...Mizerni,skotove,Tataropodobni...

259

Анонимен

преди 7 години

v es e tolcova hubavo che vsichci romi banditi izbiagaha tam