19

Анонимен

преди 7 години

При соца Бг почти 9 млн, сега е малко над 6млн. Опаааа!

18

KeБаб Ремувър

преди 7 години

До Анонимен15а помниш ли че ако беше навън след 9 в прогимназията се обаждаха от педагогическа стая на родителите ти и дрътия ти кинеше кожицата с каиша?айде не приказвай като на барабан палката.

17

св.св.Маркс и Енгелс

преди 7 години

Как няма да съжаляват за СССР и комунизма.Тогава имаше одеколон Тройной на корем,а днес се наливат с препарати за почистване на вана...

16

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 9Ми стой си там на запад и мий кенефите, кой ти пречи? Кво ни занимаваш със безличното си съществуване. Кой го е еня за теб бял роб?

15

Изгърбич Задвратян

преди 7 години

ами , руснаците избраха да шкартират по слабите като им оставят негативите. сега съседите им искат ЕС и НАТО, ръководството в кремъл вдига страната от колене за 4ти път последните 20 години, а обикновения руснак изобщо не вдева откъде му е дошло.

14

Анонимна

преди 7 години

До по-долния:Не си далеч на Запад. Ти си при канибалите в Израел.

13

Той

преди 7 години

Животът не е само коли и смартфони.--------------------10 Прав си животът не е само банани и агнешко за Първи май Животът е свобода , равенство пред закона , информираност , социална справедливост и грижа за по слабите .

12

Анонимен

преди 7 години

Когато имаше ссср, в европа нямаше тероризъм!

11

Той

преди 7 години

че няма да те пребият като излезеш до кварталния магазин-------------кой те е лъгал , че е нямало ад се случи -------------че ще ти изплатят заплатата навреме-------------Щом като смяташ че онова беше заплата ------------няма да плащаш за лечението------------Кой те е лъгал че е безплатно - виж си фишовете от онези години , за това са мижави-------------Че децата ти ще завършат--------------Кой ги спира да завършат където и да е по света и у нас

10

Ха,ха,хаааааааа...

преди 7 години

НАЙ-ВЪЛНУВАЩАТА ЩЕ Е: ------ДА ФАЛИРАТЕ ОТНОВО ДЪРЖАВАТА , ДА ПРИРАВНИТЕ ЛЕВА КЪМ РУБЛАТА -----ЗА ДА МОГА С МАЛКОТО ДОЛАРИ И ЕВРО КОИТО ИМАМ , ДА ВИ КУПЯ НА КИЛО...ХА,ХА,ХАААААААААААААААААААААААА......ТОЧНО ТОГАВА /В ТЕЗИ ГОДИНИ / -----СИ КУПИХ ЗЕМЯ И КЪЩА ,ЗА 2000-DM от един пишман -КОМУНИСТ!

9

Анонимен

преди 7 години

ктб е рожба на борисов, тази шайка открадна парите и ги изнесе в чували. Искров си призна публично.

8

Анонимен

преди 7 години

Добрият copocoид е студеният, над който хленчи попа! А до тях са Наследниците, които с нетърпение чакат да поделят откраднатото от изстиналия.

7

Анонимен

преди 7 години

Животът не е само коли и смартфони. Хубавият живот одначава главно спокойствие и сигурност.Спокожйствие, че няма да те пребият като излезеш до кварталния магазин, че няма да загубиш работата си, че ще ти изплатят заплатата навреме, че няма да ти искат направления за лекар и зъболекар и няма да плащаш за лечението и за пломбите.Че децата ти ще завършат училище грамотни и добре образовани.

6

Анонимен

преди 7 години

"" Времената на СССР бяха НАЙ-ВЪЛНУВАЩИТЕ, НАЙ-ЩАСТЛИВИ, НАЙ-СМИСЛЕНИ и НАЙ-ИЗПЪЛНЕНИ С ЖИВОТ ВРЕМЕНА ""................искрено ти пожелавам да се върнат ЗА ТЕБ тези времена ... аз съм вече на безопасно разстояние - далеч на запад.Каквото и да правите в България вече не ни засяга.

5

Ха,ха,хаааааааа...

преди 7 години

ДОЙДЕ ЛИ РАДЕВ И БСП НА ВЛАСТ----ПАРИТЕ ВЪВ ВАЛУТА И В ЧУЖДИ БАНКИ!НАЛИ ПОМНИТЕ КТБ...??????!!!!ДА ВИ Е ЗА УРОК!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

4

Той

преди 7 години

4 Били са ти вълнуващи защото си бил млад а младостта е вълнуващаДругото от тогава е помия.

3

Анонимен

преди 7 години

"Обратно, онези, ... като неправителствената организация "Мемориал"---Е, като прочета "неправителствена организация" веднага се сещам за какво става дума.Едни такива "защитници" на права (БХК), едни такива "обективни"...Чудя се само Вовата кога ли ще ги нарита натам, откъдето са се пръкнали. :)

2

вин

преди 7 години

Народ, който се кланя на препариран тотем, напива се с лакчистител, шампоан за вана, вакса за обувки и живее като скот, има ли значение и въобще може ли да мисли нещо, по даден въпрос? ??

1

Анонимен

преди 7 години

Като продължаваш ад пиеш самогон и разни почитващи препарати няма начин да не съжаляваш за СССР.