238

Анонимен

преди 7 години

Външнополитическите виждания на ген. Радев били: Винаги с Европа, никога против Русия..... Това се казва твърда позиция, само си представете България при неговото управление - като едно мекотело. От два стола, че на земята. Понякога е по-добре да те считат за лош, но да имаш позиция и принципи, отколкото да се обръщаш накъдето задуха вятъра.

237

До democracy

преди 7 години

Бедна ти е фантазията не знаеш дори светът колко е широк и хората колко са щастливи, само дето българите си остават вечно недоволни!-------------------------------------Абсолютно така е! По-скоро сме перманентно нещастни .И за това си има конкретни, основателни причини. Надявам се, че не е някакво генетично закодирано качество в народопсихологията ни, макар че като се замислиш..... може пък и да е: ( Но ние сме отвикнали да мислим позитивно, защото ако един е позитивен, поне 10 други ще убият ентусиазма му и ще го направят нещастен. Ужасна нация.

236

Хай Буй

преди 7 години

цецка цачева,лицето на европейското бъдеще на България!Муахахаааа..

235

Вуйчо

преди 7 години

До democracyТи с какво се занимаваш в бленуваната чужбина и щастлив ли си? Мерси ама ако нещо ме кара да живея извън родината си, ок, ограничен или не - ще съм недоволен, да.

234

Хенде Хох

преди 7 години

Малиии....яко *** са нагазили тук.Значи гербавите яко са захлебили .Манипулациите ще са,страшни

233

Вуйчо

преди 7 години

До vargНе знам какво внасяш от Австралия ли където и да се намираш....освен ако не си някакъв меценат, който паралелно прави дарения на НАП. Успех с фирмата ти, явно тя ще дърпа българската икономика напред и ще ни направи по-богати, на не прости крепостни селяни.

232

Анонимен

преди 7 години

Радев=Тръмп

231

democracy

преди 7 години

До ВуйчоАх ли че ще ме накараш да ставам циничен,но няма да го направя понеже ти си едно мизерно същество дето може да каже на черното бяло.Спирам да пиша на индивиди,които мислят крайно ограничено,определят българите в чужбина за сутениори или пласиори,подкрепят проруски агенти и хора без идеи в политиката.Това не е кастинг а избори за президент "припомням"Бедна ти е фантазията не знаеш дори светът колко е широк и хората колко са щастливи само дето българите си остават вечно недоволни!

230

не се протеснявайте

преди 7 години

В неделя Ердоган печели и в двата случая!

229

Вуйчо

преди 7 години

До demokracyЕми според мен ти дрънкаш глупости...това, че си ремонтираш родната къща не те прави инвеститор както ти се опитваш да се изкараш. И общо взето да, не виждам след като си избрал да изоставиш родината си, защо трябва да можеш да гласуваш и да определяш как живеят хората тук..

228

русофил

преди 7 години

Радев е малко!Само Путин може да пправи нещата!

227

demokracy

преди 7 години

До ВуйчоЩо за глупости дрънкаш ти?Вобще знаеш ли годишно колко е пари идва в БГ от работещите в чужбина българи?За какво им е на живеещите в чужбина да платят данъци в БГ,след като там са 100% здравно и дори пенсионно осигурени.Аз например имам банкова сметка в БГ и всяко лято правя ремонти за големи суми у дома в БГ.Важна не е сумата вжно е да не бъдат забравени другите българи,които вадим прехраната си в чужбина.Ние не сме по малко българи от вас живеещите в БГ,и също имаме право глас!

226

Обикновен човек

преди 7 години

Да обобщим: от една страна имаме Цачева, която тази вечер ни изнесе едно великолепно представление, което за жалост по никакъв начин няма да и помогне на международната политическа сцена, където не е зле да се зачудим как ще се чувстваме като народ представляван от нея. От друга страна имаме генерал, без никакъв предишен опит в политиката и съответно абсолютно неспособен да води дипломатически разговори на високо ниво.. Тъжно ми е за клета майка България...

225

петолъчка

преди 7 години

До vrag,Да игласувайте за тях и си ги избирайте! Като гледам как върви скоро може да дойдат при вас и да са правителство в изгнание!

224

русофил

преди 7 години

Какво развитие то няма да има ЕС до няколко години ще е римски халифат!450,Ти турк ли си щото само от там идат гласове за тетка. Друготе бг в чужбина мразят ГРОБ и са там заради него повечето!Справка гостуването на тиквун при бг в Лондон култово!По-скоро пишеш от някое джебелско село като ти гледам почерка.

223

Вуйчо

преди 7 години

А колкото до 20кратния ви вот за евроцецка, ако си го спестите ще е още по добре, тъй като госпожата е известен паритен деец на БКП. Колкото и модерна да се опитва да звучи.

222

Вуйчо

преди 7 години

До democracyСлед като не си плащате данъците в България вероятно визираните от вас "инвестиции" се свеждат до пращане на 100тина евро на близките ви месечно. Ако имате особено мащабни инвестиции ще се радвам да се запозная с тях, не че сте длъжни да ми се отчитате. Като толкова мечтаете и милеете за България, не е толкова невъзможно, елате си и работете и живейте като мен тук, справяйте се ако можете. Ако не можете - пак ви призовавам да не ни давате щедро и снизходително съветите си.

221

ХА-ХА-ХА !

преди 7 години

Падението на ГЕРБ е пълно !Снощи виждайки, че губи дебата и изборите, техният уродлив кандидат Тетка Цачева изигра етюд, достоен за представление на драматичен театър.Не стига, че в ухото на Цачева постоянно суфлираха чрез слушалка, което беше видно от неадекватните гримаси, които правеше в моментите, в които говореше генерал Радев, а в един момент тя изигра театро свързано с уж убийството на дядо си от комунистите.ПАРТИЙНАТА СЕКРЕТАРКА ЦЕЦКА ЦАЧЕВА СЕ ИЗКАРА РЕПРЕСИРАНА ОТ КОМУНИЗМА !

220

Anonymous

преди 7 години

Много ми е интересно, при положение, че дори и за да запишеш университет преди 89 те провяряваха до девето коляно за врагове на партията в рода, как така г-жа Цачева успя не само да запише право в СУ, ами и да стане секретар на БКП? Малко преигра ми се струва, дано по-малко хора да се подведат от изпълнение достойно за Оскар...

219

democracy

преди 7 години

Колкото и да не им се вярва на някои многознаещи тука,че ние живеещите в чужбина" да не даваме акъл и да си гледаме новата родина" не е така!Ние инвестираме в България.Ние мечтаем за нея.Ние милеем за нея.Разбира се че в неделя аз и поне 20'тина мои близки с много желание ще гласуваме "ЗА Европейска България" и Ц.Цачева.Генерали "НЕ"Знаещи,опитни,перспективни политици като нея ни трябват!