46

нормално

преди 7 години

Те загубили цял човал с бюлетини, вие за едни пликове. Ама моля ви се, те са толкова способни, та за пликове да се съмнявате, че няма да се справят. Нарочно са си мълчали, когато са виждали, че хората ги пускат с отворени пликове. Нарочно! Само не разбрах незапечатания плик брои ли се? Ако се брои, би трябвало и падналите от тях бюлетини да с еброят. Логично.

45

Анонимен

преди 7 години

Кой и къде обясни как трябва да се постъпва с пликовете, та сега имат изисквания.

44

ТОТО

преди 7 години

За 2 дни цъфналите гербери и всичките политици като цяло толкова омраза и омерзение събраха от народа, че само се чудя, как го правят?Няма такава наглост просто....

43

Анонимен

преди 7 години

Референдумът ще влезе в парламента и ще има обсъждания. Това донякъде е добре, защото досега нямаше дебат за темиет му, умишлено ги скриваха. Накрая ще приемат темите, но ще намерят компромисно решение.

42

До ха-ха -ха

преди 7 години

Така си мислиш ти тутманик такъв.Депутати ще стават тези ,които ги посочат и подкрепят от партиите.Останалите ще получат по 0. 1% .Когато имаше избор на депутати мажоритално примерно във Видин една 22 годишна девойка със средно образование от ГЕРБ победи убедително проф.Гайдарски-сърдечен хирург и бивш министър на здравеопазването.Така ,че не разсъждавай върху неща ,които въобще не са ти ясни

41

Анонимен

преди 7 години

Що бре , ако не е в плик човека не си е пуснал гласа ли ? А като не се откъсне ъгълчето на бюлетината как може да е валидна?

40

Анонимен

преди 7 години

А как са попаднали бюлетини без пликове във урните,нали *** наблюдатели ,защо не са допуснали такива бюлетини и не са посъветвали хората да си вземат пликове ??? И какво като са без плик бюлетините,нали не са с изтекъл срок.Яко ревете за сопи и ще ги получите,ама много ще боли да знаете

39

Анонимен

преди 7 години

Явно искат всички които са си дали гласа за референдума да се струпат на жълтите павета. Това е подигравка.

38

Анонимен

преди 7 години

А мен един мармот преди малко ме погледна злобни и с човешки глас ми рече: Храниш ли се? Спиш ли добре?

37

Анонимен

преди 7 години

Нали в стаите където се брои има камери. Да видим какво е ставало и как са броени! Да не се окаже, че отворили лелките урната, пък извадили бюлетините от пликовете, пък хвърлили пликовете в кошчето да не им пречат. Не им позволявайте отново да ни прецакат! Това са гласовете на 3 милиона и половина българи! Не позволявайте да се изплюят на тях!

36

Анонимен

преди 7 години

винаги е било така на всички избори - важи само това което е в плик.Слави да на се прави на умряла лисица.Важното е, не резултатът, а участието на хората в референдума.Вече никой не може да каже, че хората не искат промяна на избирателната система.

35

Анонимен

преди 7 години

До До ПозорА в България нямат ли право на дарения партиите. А забравих - даренията са срещу държавни поръчки и лично за вожда и кликата на партията.

34

пробвахме с добро

преди 7 години

Всички пред парламента!!!!И да не ни лъжат с поредните избори!Искаме нова политическа система!

33

Анонимен

преди 7 години

Хора, подиграват се с нас и с гласовете ни. В случая дори няма значение кой как е гласувал на референдума, те не зачитат гласовете ни! Работа на комисията е да следи дали бюлетините са в пликовете, ако не са, това не може да се брои за невалидна бюлетина. Защото когато човекът я е слагал 100% е била в плик. Освен ако не е бил подведен от комисията. Защо той трябва да си губи гласа, щото тъпите лелки "не видяли" пликовете, не гледали към избирателя, като броили затрили пликовете и т.н.

32

поредното

преди 7 години

При положение, че не е разяснено добре това за пликовете и при положение, че трябва да им ближеш лепилото- що не вземат да се скрият и да постъпят поне ЕДИН ПЪТ ЧЕСТНО с този народ!

31

Това е

преди 7 години

На всички важни постове в ЦИК са хора на ГЕРБ,ДПС.РБ,как да очаквате промяната да мине?

30

ТОТО

преди 7 години

ЦИК, вие си плачете за съд направо!

29

Анонимен

преди 7 години

ЗАКОН ЗА ПРЯКО УЧАСТИЕ НА ГРАЖДАНИТЕ В ДЪРЖАВНАТА ВЛАСТ И МЕСТНОТО САМОУПРАВЛЕНИЕЧл. 20. (1) След приключване на гласуването секционната комисия отчита резултатите и съставя протокол, в който се посочват:точки:5. броят на гласувалите гласоподаватели според подписите в избирателния списък;6. броят на гласувалите според намерените в кутията пликове;според т.5: 3 501 220 гласувалиспоред т.6: 3 487 428 гласувалиДържавата на Златките, Патките и Шматките3,5 милиона са доста ядосани сега

28

Анонимен

преди 7 години

А гласовете без плик кучета ги яли, къде са пликовете и защо ти няма бе. Оставки бе некадърници, кой от вас открадна пликовете.

27

Няма лошо

преди 7 години

И вие ще отнесети плувката като герберите дето хитрееха и мислеха хората за ***.Направихте го нарочно в плик.В комисиите се уреждаха наши хора или некадърни или нарочно не даваха пликове и сега се подсмихвате.***-не ви омръзна да се подигравате с хората.