104

Анонимен

преди 7 години

Чакаме гласовете от чужбина /Турция/, тогава комбайнера ще се види в чудо :) с неговите 3 % преднина.

103

factotum

преди 7 години

ОСТАВКА!

102

ohoboho

преди 7 години

Хайде всички знаем на балотажа МАМА ще спечели :)

101

1

преди 7 години

Честито на Корнелия и Иляна Йотова, че само за 2 години успя да замаже очите на хората за пакостите на БСП. За 25 години тези от БСП са 5 пъти във властта и се чудите защо сме на това положение. Честито КОЙ, Батко, Братко и други подобни модели

100

Бивш Гербер

преди 7 години

По добре да не подава Оставка.Ще го изтърпим тая зима на пролет ще го изметем.АКо не подаде оставка със сигурност ще се срине за напред.Мен ме спечели преди с факта че не се страхува от Оставки.С тази си смелост спечели много други хора.Сега ще ги загуби и това ще е тоталния крах на ГЕРБ!

99

Анонимен

преди 7 години

До АнонименКартинката е жалка. Борисов си направи ритуално харакири. Дни преди изборете няколко пъти се кле как си подава оставката при загуба на първи тур.Жалък си ти. И представа си нямаш какво прави Борисов и защо сложи неизбираемата Цецка. А ако подаде оставката още сега веднага ще стане много очевидно, ще изчака балотажа и тогава ще си измие ръцете и ще остави другите да оправят батака. Бойко е опитен играч, а не аматьор.

98

Анонимен

преди 7 години

Цецка е червена комунисткаРадев е НАТО-вски генералобяснявам на седеерастите

97

Анонимен

преди 7 години

До 121az sym sa skasal da znaish

96

Анонимен

преди 7 години

Стане ли Радев президент няма да можем да пътуваме на запад да си купуваме западни коли защото от Брюксел ще върнат визите и пак ще караме руски коли.

95

Анонимен

преди 7 години

Картинката е жалка. Борисов си направи ритуално харакири. Дни преди изборете няколко пъти се кле как си подава оставката при загуба на първи тур. Цачева даже го даваше за пример, как си държал на думата. Снощи усул усул, обаче нещо човека държащ на думата си започна хъката, мъката аз не за туй, ама да не е унуй и накрая не си бил подавал оставката, щял да чака балотажа. След балотажа вероятно пак ще има хъка-мъка. Дотук с това, колко си държи на думата. Направо стана за смях пред хората.

94

Анонимен

преди 7 години

-да окаже натиск на главиня прокурр и ВСС - избирани чрез негоав квота-да окаже натиск на СЕМ- да опрости финансови задължения- да обяви амнистиря-да издаде /или да не изда - помилванеда награди виден българин/чужденец с медал....и т.н.

93

Анонимен

преди 7 години

Единт президент има огромни правомощия, но Прелвевлиен не ги излозавше. той може:- да свика Консултативния съвет по национална съгурност- да отзове посланиак ни в Турция (и другаде) и да назначи нов.-да наложи вето на бюджета-да отмени закон-да използав службите за да получи информация-да използав ефективон армията за да спре имигрантите- да сключи договор с Ердоган (президента сключва договори) или лидерите от ЕС- да направи обръщение къ мнацията.

92

до 106

преди 7 години

Само че ББ усети, че няма още дълго да може да ходи по въже и да лавира между Русия и ЕС, и затова елегантно напуска сражението.

91

до 101

преди 7 години

Малиииииии !. Щпм за тебе Плевналиев е бил добър президент то си та представям тебе къкъв си.......

90

Анонимен

преди 7 години

Всъщност Баце няма капацитет за политик и държавник, от него единствено би станал чудесен портиер някъде в Брюксел, да отваря и затваря с навеждане вратите на Началниците. Той просто толкова си може, народът прогледна и разбра това.

89

до 106

преди 7 години

ЕС не са тикви, ами го оставят да си разиграва коня на дребно, докато изпълнява много по важни цели - да пропуска бежанци и т.н.

88

АНТИ

преди 7 години

След балотажа ще разберете, че което не се купи с пари,ще се купи с МНОГО пари.

87

тука има, тука нема

преди 7 години

Другарят Борисов съобщи, че е променил настроението си и няма да подава оставка ако Цвечка загуби на изборите, и че е променил настроението си и ще подаде оставка ако Цвечка загуби на изборите, и че е променил настроението си и няма да подава оставка ако Цвечка загуби на изборите, и че е променил настроението си и ще подаде оставка ако Цвечка загуби на изборите ...

86

Анонимен

преди 7 години

Бензинджията от Варна удари десятката с тия избори. Сега като направи партия и вкара десетиан процента в парламента може да стане милиардер - при такава конфигурация в всички ще ходят при него а му се кланят както при Доган.

85

Анонимен

преди 7 години

АБВ изхвърчаха от властта. 3,2-3,3 процента. Много ми бе смешен снощи Румен Петков като раздаваше морал.