99

Ma

преди 7 години

Стойте и не правете нищо, плюйте, явно така ви харесва животът, нека бездействанме, щото Слави, видиш ли, имал 5-6 поп фолк песни.. освен баладите и народните песни..нали

98

Анонимен

преди 7 години

До АнонименЗащо парадираш с това, че си решил да си тръгнеш? Твоят избор е това. България трябва да остане с тези, които я обичат и са готови да я защитят винаги.

97

marie claire

преди 7 години

Спете, душици злобни! Ние не го правим за вашите г* зове, а за нашите деца един ден. Лепете етикети и си стоуте у високоинтелектуалните панелки, ние сме много, вие ств жалки. Промяната ще дойде от Ку-ку или от стринка ви, или от бай Ман_гал, който и да е, стига да му стиска да казва нещата с имената им! Злобарчета такива!

96

Банчеджиев

преди 7 години

Да идва Румбата по-скоро на власт че ми омръзна да бачкам за 500 лв, с които нищо не мога да си купя. По бай Тошово време вземах 250 и ми стигаха за всичко.

95

Анонимен

преди 7 години

Поредни политнапъни на приятелят на Гоце Трипера да чалгализира населението. Явно руските служби са вложили добри пари в цялата тази учиндолска порнография.

94

до 122

преди 7 години

а ние плюем върху теб айде лягай да спиш :)

93

Анонимен

преди 7 години

То само чалгари и пияници се събрали.... хаха . С тези ли ще бута властта?? Едва ли интелигенцията подкрепя Трифонов. Ако остана такава в България де!

92

е

преди 7 години

Ами аз това имах предвид..... Не си ме прочел ......

91

Анонимен

преди 7 години

Тая Славуна трябва вече да я разтрелят

90

ф

преди 7 години

Човече,толкова събраха и Металика. Какво от това.Да пее,ама да се мисли за политикан някак не му отива .

89

долна държава

преди 7 години

В страна в която ниско образовани ало измамници от етноса правят пачки с лекота от наивници! А когато тези наивници са и родители на едно порастнало и прародители на едно подрастващо поколение!Да разбира се че концертите на Чалгарите ще са масови и грандиозни а управляващи ще са Мутри и Разбойници!Жалкото.долното и трагедията на тази страна е в тва, че въпреки всичко в нея все още се раждат много.деца дето печелят международни олимияди по математика,информатика и физика но няма да останат тук!

88

Цецо

преди 7 години

Грешка!Имах предвид повече от 50000

87

Завистливо племе

преди 7 години

Да видим като много знаете кое как е, кога ще ви станат заплатите 1000 евро.

86

Цецо

преди 7 години

Бях на концерта.Бяхме много повече от 500000.Никой не е умирал,провокирал и тем подобни простотии.Много хора бяха с малки деца.Всички пяхме и се забавлявахме.На злобарите Фак ю ол!

85

?!

преди 7 години

какво стана, да не свърши мега-ега-концертинга, че всички се изсипаха обратно във форумните кръчми, или Миро с Криско запя

84

Анонимен

преди 7 години

Трябваше да ви изколят турчулята, всичките.Трябваше!Имаха пет века, защо ви пожалиха? Турски глупци.

83

Анонимен

преди 7 години

Докато тези 5 линейки дремеха и си бъркаха в носа няколко човека умряха. Но това е без значение нали по важното е да се пазят наркоманите на концертчето. Че ако вземат да умрът кой ще купува дрогата на мутретата!?

82

е

преди 7 години

Нашата революция беше ,когато 1990 избрахме Европа и запада пред СССР.Тогава нямаше нищо в магазините ,а хората искаха промяна .Получихме я.Кой на запад,кой тука ,но страната в в западния свят .След 100 г може би някой молла ще вдигне ислямска революция както е тръгнало ,но няма сме ние ........

81

Боко

преди 7 години

Нищо не може да стане в Бг. Бла бла. Беееее. ......

80

Кеф

преди 7 години

Концерта свърши. Збърканото богаташче си начеса гиганското его и се прибра в палата сам като куче.