9

Анонимен

преди 7 години

егати звездата е тоя.че да затварят толкова голям район заради него.нагъл самозванец,кой си ти бе чалгар?

8

край

преди 7 години

При мажоритарни избори от един район с около 15-17хил. човека излиза един депутат които трябва да е избран от повече от половината гласували- така влизат само хора които познаваме и одобряваме - хора които сегашната система не търпи защото имат мнение и са личности.

7

край

преди 7 години

при Мажоритарни избори 90% от сегашните депутати няма никога повече да помиришат парламент. Даже вождовете на партиите може да не влязат в парламента при такива избори. КНинова, Цветан Цветанов, ББорисов даже я влезе я не А пък стотиците Лъчо Мозъковци ще станат безработни след такива избори.

6

bobi

преди 7 години

До крайИ кой ще дойде тогава - тоя чалгар? Може ли да блокираш центъра на столицата, да променяш публечен транспорт само и само да покажеш колко си велик и да промиваш мозъците на прости хора, които го гледат всеки ден? Защо ти е тая мажритарна система? За да може Славчо и други подобни болни субекти да си осигуряват безпроблемно място в парламента?? Айде няма нужда

5

Mopcku_

преди 7 години

Веднъж бях забрави да сменя канала след обедните новини. По едно време се почувствах пропаднал. Стоях сам у дома пред компютъра, а край мен се чуваше звука от Шоуто на Слави ...

4

край

преди 7 години

При мажоритарни избори имаш истински избор при сегашната система гласуваш но не избираш - само потвърждаваш "листата" с послушковци подредена от Вожда.

3

край

преди 7 години

МАЖОРИТАРНИТЕ ИЗБОРИ са нежелани от всички които обираха БЪЛГАРИЯ през т.н. "Преход". Ако беше друго отдавна да са ви ги наложили политиците и телевизиите им да са ви убедили че са прекрасни. Уж били много удобни на големите партии - що тогава точно те не ги искат. МИСЛЕТЕ имаме шанс за промяна.

2

Анонимен

преди 7 години

затварят половин софия,като че ли цялото ООН ще има сесия в българия. не бе учиндол,не бе чудо !

1

край

преди 7 години

Гласувайте на Референдума за МАЖОРИТАРНА ИЗБИРАТЕЛНА СИСТЕМА - това е кошмара на политиците ни защото след мажоритарни избори 90% от тях ще с на бунището на историята и "прехода" ще свърши.