99

Анонимен

преди 7 години

И какво излиза сега, че заради сигурнотта на този гологлавия ще блокират половината град за 2 дни. Баси, това и за Бай Тошо не се правеше. Ако има чак пък такъв голям интерес към ненадминатото му шоу, защо го прави баш в центъра на София. Да отиде на някой стадион в края на града и всички върли фенове ще го последват.

98

Родолюбец

преди 7 години

Преди 1944 г. коя партия е управлявала България???

97

Emma

преди 7 години

Nqkoi se strahuva , da, no nadali e Slavi

96

Анонимен

преди 7 години

До Киро кофражиста, много са скъпи партиите, много крадливите. Не е най-добрата Парламентарната демокрация, за народа, а за крадците политици.

95

Случаен

преди 7 години

За 26 години ,за кого ли не е скачал българският народ? За 26 години, кого ли не издигна българският народ, в кого ли не вярваше? И така си остана да тъпче на едно и също място. Все по-пълни стават джобовете на избранниците (партии, управляващи) и все повече се множат. Слави е поредният лапач, ненаядена мижитурка, подлизурко. Но нали надеждата и заблудата крепи човека, така ще е и сега. Поредният който ще изживее своя миг и ще си напълни джобовете на гърба на простолюдието. КОЙ НЕ СКАЧА Е ЗА..

94

Родолюбец

преди 7 години

Ало, Киро нофражиста, преди 1944 г. имало ли е партии???

93

до 105

преди 7 години

Да прав си. Човека като цяло е една овца, която иска да бъде манипулирана по всякви начини. Партии, лидери, религии, и т.н. Докато хората не се научат да бъдат отговорни и можещи това няма да се промени. Глобално това е практиката. Както ти (105) каза такава е природата на хора , а аз ще го кажа така - хората са си прородно ***. Искате промяна в обществото променете един по един първо себе си. Само така ще има резултат.

92

Анонимен

преди 7 години

Този старец на снимката кой е?

91

Някой

преди 7 години

Голям кеф, пак ще ви запушат уличките у Софето!Е па тоя Славчо няма ли да си скрие голата тиква най-после!

90

Българин

преди 7 години

Айде стига с тия руски п0длоги ГЕРБ, БСП, АБВ, ДПС и разни там "патриоти"!Единствения нормален и интелигентен български кандидат за президент е Трайчо Трайков!

89

излъган

преди 7 години

България ще се оправи,когато му цъфнат на Слави кайсиите!

88

гербист-столичан

преди 7 години

А аз предлагам да направим партиен контраконцерт на партията ни и изпълнител да ни е Цецка Цачева с нейните хитове: Цъфнал ГЕРБ и ГЕРБ,ГЕРБ,ГЕРБ.

87

Киро кофражиста

преди 7 години

Много сте ми глупавички глупачета :)искали да няма партииняма как да няма партии, това е човешка потребност за "принадлежност към група"все едно в спорта да няма отбори и всеки да си играе както искаили да няма религии и всеки да се моли на който Господ искапросто човешката природа го изисква да заявиш принадлежност към някоя група, политическа, църковна, спортна, расова, етническа и т.н.

86

Дядо Иван

преди 7 години

Май стахът присъства повече в управниците ни

85

th

преди 7 години

Иначе искате някакви промени, но зорът ви бил, че нямало да има къде да паркирате една вечер. На приказки всички големи, но като трябва да се лишат от нещо, веднага са против. Е за това при нас революция никога не може да стане. Имате право да не го подкрепяте, но можете да бъдете солидарни с хората, които му симпатизират. Вашите съграждани ще блокират улиците, не Трифонов, той само е взел разрешението за това.

84

ТРОЛОВЕ

преди 7 години

Форумите на всички сайтове се напълниха с платени публикация, опорни точки и партийни ***. ОТВРАТ

83

Родолюбец

преди 7 години

Ако накараш тези 200-300 хил. зомбита и промити мозъци, които утре ще дерат гърла за учиндолския си идол, да излязат на протест пред НС за сваляне на престъпното правителство на ГРОБ, няма да излязат. Е, какво да говорим тогава. Глупав и зомбиран народ - пропаднала държава!

82

бай иван

преди 7 години

това лято докато киснах на един плаж в гърция, на бара бяха набичили гръцка чалга. седя и слушам - ми че те гърците всичките ограбили цялото творчество до последната песен на Слави Трифонов бе! безсрамници!

81

ЗА пропорционалното

преди 7 години

А не мислите ли, че при мажоритарни избори в Парламента ще бъдат представени САМО две партии - управляващата и една друга, която се отличава с електорат, говорещ трудно български език?Добре де, и някой олигарх, изкупил поминъка в отделен регион...

80

Анонимен

преди 7 години

100 ПЪТИ ПРЕДПОЧИТАМ ПЕСНИТЕ НА СЛАВИ ТРИФОНОВ ВЪПРЕКИ ,ЧЕ НЕ СЪМ ЧАЛГАР ПРЕД ТОВА ДА СЛУШАМ ПИЯНСКОТО ГРАЧЕНЕ ЦЪФНАЛ ГЕРБ НА МАЙКАТА НА ПЛУТОКРАЦИЯТА