243

Анонимен

преди 7 години

А, чушкопека на снимката защо няма комин !?

242

До 316

преди 7 години

До АнонименНаполеон, Хитлер, шведите преди тях....като е толкова зле Русия, защо западните к*ретени винаги на изток гледат?! Затова Русия се въоръжава, защото ви е яла попарата много пъти. Стройте си демокрацията, яжте си бургерите, отглеждайте си ислямисти и си бъркайте по дупките бе, еврог*ейци и хамериканци?! Що налагате "ценностите" си на Русия, която отдавна ви каза, че НЕ ги иска!!!

241

Боби

преди 7 години

До Анонимен 305САЩ от както са се ПРЪКНАЛИ(Декларацията за независимост) НЕ СА СПРЕЛИ ДА ВОЮВАТ И/ИЛИ ДА ПРЕДИЗВИКВАТ КОНФЛИКТИ ОТ КОИТО ИЗВЛИЧАТ ПОЛЗА.Въпроси КОЛКО ЗВЕЗДИ ИМА ОРИГИНАЛНИЯ ФЛАГ НА САЩ 1776 година? Колко ТЕРИТОРИИ СА ПРИСЪЕДИНЕНИ(ИЛИ ДА ПОЛЗВАМ МОДЕРНИЯ САЩ ТЕРМИН АНЕКСИРАНИ) СЛЕД ТАЗИ ДАТА?САМО ЗА 20 ВЕК САЩ Е УЧАСТВАЛ ПРЯКО ВОЕННО В 200 КОНФЛИКТА - Как беше да има способността да участва в два регионални конфликта едновременно

240

ззз

преди 7 години

Потърсете в нет-а : АМЕРИКАНСКИ (ПОДЧЕРТАВАМ) генерали и аналитици са ужасени (в частност не от Русия и Китай) а от себе си!По американски сметки до 2-3 години 100% от военният US бюджет ще стига едвам и САМО за поддръжка на съществуващата им тромава военна машина и 0% за нови разработки.2. От 20 г. цялата US военна машина е насочена единствено и само към ЛОКАЛНИ конфликти и тотално за зарязали стратегическите въоръжения, като са изостанали драстично даже и от Китай , а за Русия да не говорим.

239

До 310

преди 7 години

По-добре изгладнял руски мужик на водка и огурчики, отколкото дебелия американец Джон, дето гълта ГМО бургери и е с 1000 болести от заседнал начин на живот. Пфу, не разбрахте, че никой не ви иска тъпия западен "демократичен" модел.

238

Анонимен

преди 7 години

До всички тези които мислят, че "на руснаците в главите им само война има": при загуба на 27 млн. през ВСВ, те просто нямат друг избор. Разбира се, че ще мислят за отбраната.

237

Луцифер

преди 7 години

Ама защо бе друзя всичките червени чеда и наши и руски са все в омразния САЩ? Ами там май са им и парите, че великата рубла и за подпалка не става вече? Не се надайте,че ще вземат да унищожават Америка - те ще унищожат Русия и ще се преселят в Щатите - това показва логичния анализ! Сожеляю, но так получаеться...

236

Анонимен

преди 7 години

Да хвърлят една по Ислямска държава и да се свършва.

235

Боби

преди 7 години

До Анонимен 303Пак и отново Военните ракети нямат МАСАТА/ГОРИВОТО да направят друго освен това за което са проектирани да отнесат еди колко си килограма СМЪРТ на еди колко си километра(обикновено 8000-12000км).

234

Су 34

преди 7 години

До ХА ХААз пък смятам, че такива като тебе трябва да ги вземат за експерименти вместо белите мишки! Горките ж--------------Ти какво смяташ няма никакво значение, ти и без това си резултат на експериментът Мак Доналдс, нали?

233

Анонимен

преди 7 години

Е с тая ракета ще целят Марс!

232

Боби

преди 7 години

До АнонименАми ако сметнеш последните поръчки на оръжие ще се усетиш че в РФ има 25% наистина модерно оръжие даже още недоусвоено като процента постоянно се качва, 50% може да се каже старо модернизирано но напълно боеспособно и 25% на доизживяване за запълване на дупкитеТова имах ПРЕДВИД

231

До 296

преди 7 години

До АнонименПобедители няма да има, но няма ционисткия рептилен Нов Световен Ред да управлява и да командва. Глобалистите или ще си седнат на задните части или ако решат да колонизират света ще бъдат облъчени и опърлени. Само да имат късмет да почнат трета световна, ще я имат! Ще свършат като Хитлер и Наполеон тия и*диоти! Русия не започва войните - завършва ги! Когато кажете почваме война! Други въпроси?!

230

Луцифер

преди 7 години

Нещастни хора! Гладуват, цял свят ги презира (изключая Ким Чен Ун), но се радват на пищови!?

229

Анонимен

преди 7 години

Вова требва да подари една такава играчка на севернокорейчето Ким, за да я запрати по кенийския мюсюлманин Хюсейн Обама и да се приключи със САЩ, Сатанинските Афроамерикански Щати!!!

228

Боби

преди 7 години

До Wik 287Паро-Турбината установка на Кузнецов може да работи с всичко течно и горящо - Мазут, Солярка(некачествен дизел руски термин), дизел, бензин, керосин и дори ако щеш парафин или водкаЕскадрата на всеки Атомен самолетоносач на САЩ където е и ЕГИДА системата гори КЕРОСИН за своите Газови ТурбиниПлати на Кузнецов да го заредят с Керосин ще върви бързо по морето и няма да димиЗареди Тайкандерога крайцера с МАЗУТ и турбините няма и да запалятВсичко опира до ЦЕНА и ПРАКТИЧНОСТ

227

Анонимен

преди 7 години

До Смерть США 294Нали разбираш, че ако някой изстреля подобна ракета, след това няма да има победители? На Земята няма да има и каквито и да било форми на живот...

226

Анонимен

преди 7 години

Китай и Русия *** мамата на щатските оттрепки, троляците им почивен ден нямат, само това могат - по цял ден да помиярстват за някой цент и да злобеят по поръчка на безпомощните си маалоумни господари отвъд океана.

225

Смерть США

преди 7 години

Kрасавица! Нека рептилите да умуват как да унищожат Русия, а баба Килъри да се готви за Трета Световна. Мъ*рши евроатлантически. Ще ви отнесем с ценностите и демокрацията ви. Нещастници!

224

Боби

преди 7 години

До АнонименПАРИ ЗА ЯДРЕНИ РАКЕТИ НИКОГА НЕ СА БИЛИ ПЕСТЕНИ. ЕДИНСТВЕНИТЕ НАИСТИНА МОДЕРНИ НЕЩА В АРСЕНАЛА НА РУСНАЦИТЕ СА ЯДРЕНИТЕ РАКЕТИ. ЕДИНСТВЕНАТА ЗАЩИТА 1990-2005 НА РФ СА ЯДРЕНИТЕ РАКЕТИ. След това почнаха да купуват модерни оръжия и за другите видове въоръжени сили.