11

Иван Пешев

преди 7 години

От две години е там и не я научил нищо, защото много му е голямо егото. Представям си какви хора какви гласуват за него.

10

хм

преди 7 години

наглост и простащина , тази ако беше Цецка или Цецо така ли щеше да ги провокира , не ме разбирайте криво , Бареков е същия използвач , но гафа го направи тая нарочена журналистка , пет пъти си премята баджаците като майката на народа...селения малеее , тръгнала да го изпитва , ами питай бай ...ама не ти стиска !

9

фен на бсп

преди 7 години

До атакист:Народа всичко вижда! По делата им ще ги познаете е казано! При вас говорене и действия вече граничат с клинично състояние! Ясно че пак се каните да сте мутреска патерица и златен пръст!

8

Анонимен

преди 7 години

Ако искаха да го подиграват щяха да му пуснат онова видео дето е заснет как пее Радка пиратка докато е водещ на селско шоу в дискотека в Пловдив.

7

Анонимен

преди 7 години

Този е с 16 хил евра заплата в Брюксел. Най-вероятно ще си остане на високоплатена позиция като му изтече мандата. Колкото за английския защо не попита Цецка или Борисов колко го знаят?

6

Анонимен

преди 7 години

Дидук смотан - ти си използван презерватив (Костинброд б.р.)!

5

фен на бсп

преди 7 години

Гледах го! Не ми е никак симпатичен, но панайра го сатвори т.нар. водеща която се държеше като селска даскалица, а кълките и дъното и бяха на показ дето би засрамил и фолкдивите! Защо не пробута такъв изпит на майката на нац. дето беше при нея преди Барека или пък по-лошо да вземе да изпита бащата ни!? Да видим колко ще е водеща след това!?

4

АТАКИСТ

преди 7 години

Дудук, че ти само за подигравки ставаш вече, папагал! Какъв сериозен разговор искаш да водят с теб?

3

Циник

преди 7 години

Откога този г*зомийник стана политик?Така е у нас куцо и сакато е политик!

2

Анонимен

преди 7 години

Да иде да се оплаче на Майчето сега, нали двамата спретнаха Костинброд.

1

Моряк и половина

преди 7 години

Бареков, да си извади вибратора, преди да го дават по телевизията!