24

Западноевропеец

преди 7 години

"Руски самолети са бомбардирали Алепо"И това е новина??? Джуджито и неговия слуга Башир Мусад нали все пак трябва да си избиват комплексите по някакъв начин. Не е лесно да си нисък, злобен, завистлив, комплексиран и грозен гном все пак.

23

Анонимен

преди 7 години

Американците да изтеглят приятелчетата си от "умерената опозиция" от Алепо и никой няма да бомбардира там! "Бунтовниците" са се изпокрили по кварталите на града зад гърбовете на цивилните!!!

22

Martin

преди 7 години

Умерените щатски опозиционери ги бомбардират с умерени руски бомби. Вие какво искате, да им говорат през мегафона, предайте се и ще се решат проблемите. Тия резани П а Т Ки, подлудиха света и най лошото Европа, но вие ги защитавате и подстрекавате да продължават. По цинично раково създание от НАТО не е създавано. Но и на него му се вижда края, не може армия от войници с лакирани нокти и еднополови бракове да е истинска, лично мнение. Руснака знае две и двеста, докато натовеца мека китка.

21

Анонимен

преди 7 години

На цял свят стана ясно, че руснаците вършат в Сирия военни престъпления, само русофилите в България ти защитават и оправдават, че избиват жени и деца! Русофили , невинната кръв пада и върху вас!

20

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен..............Русофобите пазете се. Русия идва и да превземе България........Ще я посрещнете като украса на стълбовете!

19

Анонимен

преди 7 години

Тук май пишат някакви, които подкрепят Ислямска държава и се пенявят, че Русия бомбардира гадовете.

18

Анонимен

преди 7 години

Трибунала в Хага очаква Путин и Шойгу!

17

Анонимен

преди 7 години

Русофобите пазете се. Русия идва и да превземе България.

16

Анонимен

преди 7 години

Няма руско зверство, което българския русофил да не оправдае и да не възпее като геройство! Дори руснаците да избият семействата им ще хвърлят вината върху близките си, че сами са се набутали под руските бомби. Защото са РУСОФИЛИ!

15

Анонимен

преди 7 години

Колко деца трябва да загинат за да се наситят на кръв руските варвари?Ами то понеже ислямските ти приятелчета са по-малко варвари от Русия. Цивилизовани такива некви. И понеже на вас мюсюлманите Аллах ви е забранил водката, затова и ти и този преди теб писал против Русия (преполагам сте един и същ човек) и затова ругаете по Русия. Дай като пиели водка значи бомбандирали болници и детски градини.

14

до 17

преди 7 години

Ракка, отдавна го превзеха. Остана само това гнездо на змиите на сащ. Но това е краят им. Затова щатите в бзсилна ярост ще заплашват Русия с теристични актове и свале и самолети. По нищо не се различават от терористите, защото такава им е държавата. Сборище на ненормални ***.

13

Анонимен

преди 7 години

Amerika zaplashi rusnacite za udar po ruski gradove ako ne sprat varvarskoto izbivane na jeni i deca v Alepo

12

42

преди 7 години

Време за Ердоган да действа.Скоро милата ни столица може да се окаже и официално под турска власт.

11

Анонимен

преди 7 години

Падне ли Алепо, американците ще трябва да си седнат на осраните опашки. Както ги прокудиха от Афганистан, Ирак, сега и от Сирия.

10

Анонимен

преди 7 години

Колко деца трябва да загинат за да се наситят на кръв руските варвари?

9

Анонимен

преди 7 години

Какви независими медии само! Вземат интервюта от терористи. Затова Путин ще ги бомби безжалостно. Воят на американците е песен за ушите му.

8

Анонимен

преди 7 години

Западните държави и техните медии-пуделчета много ги е яд, че не успяха да разрушат Сирия с прокси групировките като "миличките страдащи бунтовничета".Мислеха, че като спонсорират главорези ще бутнат Асад. Но забравиха, че Русия вече не е елциновия бардак.Американците и техните български медии забравиха зверствата, които любимите им "бунтовничета" извършваха в светски квартали на Алепо - разстрелваха, колеха и бесеха наред.

7

Анонимен

преди 7 години

Това им остана на руснаците. Предпоследната им утеха в живота преди водката е да побомбят още малко сирийците.

6

Анонимен

преди 7 години

До Другата гледна точка"Обстрелват масирано стария град след поредния им неуспешен опит да напреднат. Загубиха няколко бойци, а ние сме непоклатими", каза Абу Хамам, бунтовник от групировката "Файлак аш Шам", цитиран от БТА.Този и групировката му ли са сирийска болница?

5

jimbo

преди 7 години

хохохо краварските терерористи били бунтовници:)