24

до 29 грешка

преди 8 години

Можеш съвсем спокойно да ме провериш, IP, банкови сметки, за да видиш, че не получавам нито лев за това, което мисля и пиша.

23

грешка

преди 8 години

до 26 по времето на сив бяхме това което наподобява поговорката : с царството на слепите едноокият е цар !! каква сила сме били ние когато бяхме 8 млн със смешна планова икономика работеща често на загуба .за тези лозунги колко ти плащат ?

22

Василев

преди 8 години

Колега Странджа, малко неудобно се получи, но ви моля за съвет. Днес следобяда се забавлявах с дилдо. Отзад. Обаче тоя китайски *** се счупи, и сега половината ми е вътре. Какво ще ме посъветвате? Пак с тирбушона ли да го вадя?Разчитам на вас.Агент Кевин Хюмнет!ЦРУ!

21

Анонимен

преди 8 години

По времето на СССР бяхме космическа, ядрена и икономическа сила. По времето на ЕС сме едно нищо, което разчита на помощи и фондове за да оцелее.

20

СТРАНДЖАТА

преди 8 години

Е аз съм *** и не ми връзвайте кусур на приказките! Снощи ме e6axa бежанци и после ме биха по главата. Не съм си с акъла. Ама гледах първо отзад да се закърпя, па главата ще почака.

19

RUSSIA the best

преди 8 години

Е , то и вие се разпаднахте ! Македония и Северна Добруджа не бяха ли по едно време ваши ? Не бяхте ли при Симеон и Иван Асен на 3 морета ? Ами прекалено често сте се разпадали , за да гледате чуждата паница !

18

Анонимен

преди 8 години

В днешната РФ има над 100 народности и всяка народност си има географски район в който живее от векове, още преди да е имало каквато и да е Русия. Но има една народност която си няма географски район и тази народност са россияните. Та точно тази народност при един пълен разпад ще остане без държава. В най-добрия случай ще се появи държавата Московия която представлява кръг с център Кремъл и радиус 200км. Преди 300 години изобщо не е имало държава Русия имало е държава Московия.

17

Анонимен

преди 8 години

Българоотстъпниците пишат до късно днес. Копейките текат.

16

Анонимен

преди 8 години

До СТРАНДЖАТАМожете да имате възражения към политиката на Путин и без да говорите глупости за това как Русия не била космическа "сила". Руснаците не са нивото на американците, но имат несъмнен статут на втората космическа държава в съвременния свят. И това е вън от съмнение, освен в космическия център в Странджа!

15

Анонимен

преди 8 години

Разпадането на СССР доведе до 2 държавни фалита на България. Това, на което се радва американския ***, доведе до 2 десетилетия невиждана дотогава мизерия и нищета за българина.

14

ОСНОВЕН ЗАКОН

преди 8 години

НА ВСЯКА "МОНОПОЛНА СТРУКТУРА" -----И ПРЕДСТОИ ПЪЛЕН РАЗПАД!!!!/..особенно на конгломерати от различни националности.../СЪЩО, КАТО ПРИ РАЗПАДА НА АТОМА --ПРИ "СВРЪХ--ТЕГЛО"...!!

13

Анонимен

преди 8 години

Краварите си мучат безполезно, а керванът си върви.

12

СТРАНДЖАТА

преди 8 години

Путин загуби всичко, което можеше да се загуби... - даже и малко отгоре... - а най-голямите му загуби ще се окажат военната намеса в Украйна и анексирането на Крим...

11

RUSSIA the best

преди 8 години

Ей ,най-сетне. и днес статия за Русия . Давайте , смело квичете ! Белким някой ви чуе !

10

Анонимен

преди 8 години

Разпадането на СССР беше предизивкано от Запада и целта беше да се контролира колкото се може по-голяма част от СССР. Днес наблюдаваме точно това- верни пионки, които са преминали през 26 годишна промивка.

9

Анонимен

преди 8 години

Путин е главният виновник за продължаващия разпад...пример - загубата на Украйна.

8

Анонимен

преди 8 години

"Путин: Разпадът на СССР можеше да се избегне"Ех Путин, Путин, ти трябва да целуваш ГЗ на Джордж Буш старши който не е позволил пълен разпад на СССР на 20 или 30 държавици, защото е имало съветници които са го съветвали да направи точно това. Днес тези които са искали пълен разпад на СССР се оказва че са били прави, защото запазвайки 70% от територията и 45% от населението си РФ се превръща в нацистка държава която тероризира всичките си съседи и не само тях. При разпад 2 няма да има прошка.

7

Да № 3...

преди 8 години

"...блаженни са верующите....защото техно е Царството комунистическо"....ха,ха,хаааа/..от "Капитала" на Маркс../

6

СТРАНДЖАТА

преди 8 години

Най-смешното е, че в тая феодална държава с крепостни селяни... -днес се оплакаха, че им откраднали космическа технология... - това, че поради евтин траспорт са космически файтонджии /на близки разстояния/ не ги прави космическа сила...

5

Анонимен

преди 8 години

Руската федерация може да не се разпадне, ако не се управлява от "Челиста".