160

славянин

преди 8 години

''Първият демократично избран президент на България Желю Желев, който пръв призна независимостта на Р Македония преди 20 години призна, че тогава не е било подходящо да поставяме условия към новата държава.''Демократът-антикомунист свърши това, което никой комунист не можа!

159

Анонимен

преди 8 години

Бойкот на туризма им е хитра идея. Ето какво мога да направя като обикновен данъкоплатец.

158

до 247 от славянин

преди 8 години

Ами тя и другата Македония, наричана все още България, ще изчезне от картата на света и ще се нарича може би ***!

157

Анонимен

преди 8 години

Властите трябва да реагират някакси. Един руски граф се оригна и нашите веднага реагираха. Този индивид горе на снимката с *** вярно че е никой, ама трябва да се реагира.

156

славянин

преди 8 години

Както казах по-долу - най-големите *** на земята са любимците на местните ''демократи'', глобалните либерастко-толерастки ''демократи'', които работят нeуморно за превръщането на света в една аморфна, безродна, безполова, бачкащо-консумираща биомаса, която да може да се експлоатира и управлява с максимално лекота! И това е съвсем очеваден и безспорен ФАКТ!

155

Анонимен

преди 8 години

Македонците като са толкова антички и древни защо си нямат идея какво значи името Македония. Защото на стария български език има превод. Волжките българи, които те наричат монголи и татари, пазят знание откъде идва името Македония и каква е историята й. Българи са си отвсякъде още от началото на Историята. Дори волжите българи имат предания, че на тези територии се са се разразили епохални събития в много далечни времета, които събития довеждат до формирането на Седмоплеменния съюз.

154

Ачо

преди 8 години

Македонски народ.........Виц..Ще играят националните отбори на България и Македония......... И.....срещу кого..............

153

Вввввв

преди 8 години

Считам, че нито един истински българин, не трябва да ходи с цел туризъм до Македония. 20 години се хранят тия сърби от българските туристи. Престанете! Никой да не ходи в тая пуста Македонска ***, освен на въоръжен туризъм! Трябва туристически бойкот и разваляне на дипл. отношения, а македонската *** скоро ще изчезне от картата и ще бъде Албания. България трябва да спре да подкрепя макетата за ЕС!

152

Седларковски

преди 8 години

Ама кой се интересува още от тези неща ?Българщина, Българско, Македонско ... боли ме фара. Има къде къде по важни неща, като пари за храна, за образование навън, здравеопазване навън ...

151

Анонимен

преди 8 години

Никакви декларации и изказвания от външно министерство не заслужават. Там си има посланик. Да настоява местните власти да задължат "воjводата" да възстанови плочата със свои средства и труд. Всичко друго е падане на много ниско ниво.

150

ауууу

преди 8 години

Моментално министър Митов да спре достъпа до страната ни на тоз журналист. Няма само Толстой да е наказан, хахаха!

149

Додо

преди 8 години

Тоя смешен македонски пезевенк не е журналист, а клошар сърбоман! Платили са му пари за да свърши пъкленото си дело, за да не умре от глад- червея се е съгласил. Не се ядосвайте, ще му бъде въздадено подходящо възмездие. Цялата му рода ще мине през албански ***, а наследниците му ще бъдат албанци, щото според македонските сърбомани е по-добре да са албански мюсюлмани, отколкото българи. За малкото им акъл, Господ ги наказва вече 100 години.

148

До славянин

преди 8 години

Дори не са славянини, а произлизали всичките от Сашо Великиот и някакъв си Мацедон, дето наплодил всичките негроиди, монголоиди .. и македоноиди. Бе мани. Само каже че си българин там, ще ти отрежат главата както ИС прави в Сирия.

147

до 230 от славянин

преди 8 години

Има и по-големи *** от комунистите това са ''демократите'' -либерасти, за тях светът трябва да е едно голяма каша от раси, етноси и вери!

146

Фалшименто

преди 8 години

Toва е само пост във Фейсбук, на снимките нищо не си личи, изглеждат нанадени и без връзка помежду си. На една брадат маха с чук в мъгла, на друга с друг фотоапарат на друго осветление - паметната плоча. Чиста провокация, монтаж.

145

Анонимен

преди 8 години

дребният проблем със сърбомакедонците ще се реши когато се интегрират в албанското общество.албания вече е в нато,ще бъде и в ес.за макетата просто няма избор.никой не ги ще,остава им само албанското бъдеще

144

славянин

преди 8 години

МАКЕДОНСКИЯТ БЪЛГАРИН Е СЪГЛАСЕН ДА СЕ НАРИЧА ВСЯКАК ОСВЕН ''БЪЛГАРИН'', А ТОВА ПОКАЗВА, ЧЕ ЗА НЕГО ДА СИ ''БЪЛГАРИН'' Е КРЪВНА ОБИДА! Факт, който никой не може да отрече!

143

до 226 от славянин

преди 8 години

Никой не може да те направи някакъв ако ти не го искаш, а македонецът е най-типичният българин - ***, проклет, завистлив и инатест!

142

Анонимен

преди 8 години

Абсолютно никакъв контакт. Мразят ни в червата не знам защо. Надявам се външния ни министър да реагира по някакъв начин. В едно съм сигурен вето за европейския съюз за тях докато има български народ

141

славянин

преди 8 години

Ами българин, а ''българин'' е диагноза, не националност!