106

Анонимен

преди 8 години

СТРАНДЖАТАМитов е кошмарът на Путин... =============А ти си кошмарът на психиатъра.

105

СТРАНДЖАТА

преди 8 години

Митов е кошмарът на Путин...

104

Анонимен

преди 8 години

Митоооов, сега само оглозгват остатъците от голямата "приватизация" най демократично. Само марсианци не са изкупили тук концесийка, земя, вода, рудни залежи, инфраструктура. Има ли изобщо нещо българско и държава?

103

skatelite

преди 8 години

До Анонимен - 133Пропускаш някъде Нефтохим, курортите, мафията, 90% от "българския" бизнес, които се основават на руски пари. Или, казваш, българските комунисти също оперират с американски и европейски пари от началото на промените? Засили пак латерната, мелодията я знаем. Повтаряте я от 26 години, но плочата взе да прескача вече.

102

вижи

преди 8 години

Това е единственото вярно твърдение което съм прочел от много години насам!Да, България не е, и никога няма да бъде за продан, ЗАЩОТО Е ВЕЧЕ ПРОДАДЕНА МНОГО ОТДАВНА ВЪВ ВРЕМЕТО! Сега само се сменя посредника който ни контролира, но истинския ни собственик е един и същ...

101

skatelite

преди 8 години

До Анонимен - 123 - А ти защо не си купи завод за 1 долар? Купиха ги вашите приятели комунистите с парите на руснаците. Цялата мафия е с руски пари захранена. Цялата туристическа индустрия е с такива пари изградена. Благоговеете пред един народ, който не е направил нищо за страната и народа ви след освобождението, което също се плати с хиляди български живота. Но вие за тях не хаете. В книгите пише много, но малко са четящите.

100

Герги

преди 8 години

До до 134--142;Освен това Русия е 138 милиона пияни и неплатежоспособхни мужици.Нйкакъв пазар.

99

Анонимен

преди 8 години

Е, само е повторил казаното по рано от турците по същия повод. Ама някои хора са с къса памет. След като ни принудиха да си продаваме земеделската земя, бизнеса и ни натъпкаха с мюсюлмани-мигранти май наистина е въпрос на време кой ще ни изкупи по бързо!!! И по евтино.

98

Анонимен

преди 8 години

Ама вие я продадохте България, бе господа! Осребрихте я нашата България , за 26г. нищо вече не остана. Най- много ме е яд, че така евтино я продадохте, но такъв ви е манталитетът - кокошкарски. Господ да ви съди.

97

skatelite

преди 8 години

До 118 - то се вижда по постовете на тролаците тук. Дори не крият желанието да си продадат задните части на руснаците. *** няма държава, *** е жалък безродник, нагаждач и продажник. Но и това ще надживеем.

96

Герги

преди 8 години

До Анонимен--122;Абе казвал ли ти е някой колко си *** ?

95

хахахааааа.....

преди 8 години

вече са продадени..............

94

Герги

преди 8 години

До истината--120;Другата дата 3 Март е когато е подписана капитулацията на Русия по време на ПСВ. Пдписана е по настояване на нашия Министър Радославов в Брест Литовск.

93

голямата измама

преди 8 години

Мавъра отдавна я продаде, след него другите оглозгват! И ппнеже няма какво друго, почнаха и територията на парче, най от дето завърне! От години турци, евреи и араби наемат фирми и изкупуват земя, навсякъде има обяви с телефони... .И след като построиха стотиците джаммии по закрилата на ЕС, сега и тези, за които са построени идват и се настаняват!

92

Анонимен

преди 8 години

Аман от пидори, мутри и меринджей в това сборище наречено правителство.

91

Анонимен

преди 8 години

"Цялата държава е продадена и приватизирана, кое точно не се продава?"Май само името не са продали (все още).

90

Анонимен

преди 8 години

Ние сме малка страна и е ясно, че можем да оцелеем само като част от по-голяма група.Глупаво е да се заяждаме с когото и да е било в това положение.Да не говорим, че Русия е един от големите търговски партньори за нас и правилното отношение е уважение.Въпросният руснак още не е депутат и може да говори всякакви глупости.

89

Анонимен

преди 8 години

Да! България наистина "не е и никога няма да ъде за продан!" България просто е подарена на "партньорите"! Вижте как си разпределиха ЕРП - тата! На французите подариха водата! На американците минерални води , ТЕЦ "Марица", военни поделения с хиляди декари земи! На Канада златните находища, открити преди повече от 70 години от българи! На Израел БГА "Балкан"! Хиляди фабрики и заводи бяха унищожени, за да превърнат България от производители в потребители.

88

Анонимен

преди 8 години

Цялата държава е продадена и приватизирана, кое точно не се продава?

87

Анонимен

преди 8 години

БЪЛГАРИЯ НЕ Е ЗА ПРОДАН А КОЙ ПРОДАДЕ МИЛИОНИ ДЕКАРИ ОБЩИНСКА ЗЕМЯ? ПРИ ТОВА НА БЕЗЦЕНИЦА!