16

Анонимен

преди 7 години

Преди да замине на срещата Боко голям го вадеше,ама след като се върна,се оказа че на всичкото отгоре е и мек! Кой знае,как е гледал като излъган когато е разбрал,че не го *** за нищо !

15

Гошо...Тъпото

преди 7 години

Целта на брюкселските ...бюргери не е да ги...спираме,а ди ги...контролираме и да им осигуряваме...убежища на бежанците.Море една тояга трябва,че да ги насметем всинца торба акълнии,които лека полека целят да ни...претопят с помоща на...услужливата колониална бокоффска администрация.

14

Анонимен

преди 7 години

Да то беше ясно,че така ще кажат.Всъщност те си искат да има бежанци.Винаги ще е така докато не ги настанят с няколкостотин бежанеца в една сграда ,ама не майчици с изтерзан вид и момиченца с огромни гладни очички.Такива оригинални бежанци-дето се лупат гърмят и колят всяка вечер там с огньовете свинщината пиянските запои завършващи с побойща и изнасилвания.Или талибански изпълнения.Като поживеят няколко месеца така без охрана при тях и ако им хареса тогава да скимтят за още.

13

Анонимен

преди 7 години

Видяхте ли как го туриха на тиквата елегантно! Той искаше помощ срещу бежанците, тези кияци искат да си ги развъждаме тук, да не ходят в Европа. Значи са ни определили за гето на Европа.

12

Анонимен

преди 7 години

А за какво бяха тези циркове ,хвърчане с хеликоптери с Орбан и тупане по гърдите ,че нашата дума ще се чуе в ЕС ...и пр.и пр. бай Ганьовски фукни ,като се оказва ,че парите ще отидат за екстри за така наречените " бежанци" ,които 90% са икономически мигранти от Афганистан ,Африка и Азия ...и до като нашите баби и дядовци мизерстват с 100-150 евро пенсия на неканените навлеци ще осигуряват покрив и топла храна и дори ги пазят като рохки яйца с полиция ,а по селата хората кучета ги яли ...?!?

11

Анонимен

преди 7 години

Оградата спира всичко, особено ако е двойна и по средата са интегрирани много интелигентно мини и кучета от злия тип.

10

Анонимен

преди 7 години

Е, някои си мислят, че ще дадат пари на протестиращите срещу бежанците. Завалийките....

9

Анонимен

преди 7 години

С тия пари ще развъждаме тарамбуките и ще охранваме още повече мазните бели гълъби!

8

Хах

преди 7 години

... и за изграждането на нови приемни центрове за бежанци, съобщи говорителката.Втасахме я ...

7

Анонимен

преди 7 години

Че ограда спира ли мигранти?Нормално е да ги дадат за по-уредени и по-сигурни бежански центрове.

6

Анонимен

преди 7 години

Ние сме 6.5 милиона души. Ако всеки един от нас даде по 10 лева, и ако никой грозен *** не чопне нищо, можем да си направим оградата и сами. А с Брюксел много скоро ще се разведем, ако продължи тази идиотщина с отворените врати за всеки близкоизточен ***.

5

quattro

преди 7 години

Естествено че не са...

4

Анонимен

преди 7 години

Пак го туриха на боце, както и на нас.

3

курт капан

преди 7 години

Е точно тоя гейски номер не съм очаквал... ..Тия в ЕК явно се плашат, че можем да спрем мигрантите и побързаха да обезсмислят помощта...

2

Анонимен

преди 7 години

Парите са за Бойко да си плати за да спечели изборите

1

Анонимен

преди 7 години

За изграждане на нови приемни центрове... Бравос, Баце, проклет да си!